![]() |
משה, לכל דבר יש סיבה, רק צריך למצוא אותה :)
|
אני יכול להבטיח לך ב3 חודשים אתה לא תיהיה תותח
אתה תלמד דברים.. תתקדם לאט לאט אבל מוביל בנושא לא.. בכל מקרה המחירים די גבוהים כי היום יש חברות גדולות עם מספר עובדים .. לכן עולה הרבה כסף עניין הקידום.. לא יודע לגבי עבודה פרטית עם מישהו אני גם חושב שיעלה בסביבות הכמה מאות לחודש בכל מקרה בהצלחה לך |
קודם כל,עם אתה רוצה באמת קידום טוב,עדיף שתקנה ולא תלמד,ללמוד יקח כמה חודשים ואתה צריך לחרוש
זה עולה כמה מאות דולרים בחודש. |
אני יכול לקדם לך את האתר ,
הקידום יכלול : - מחקר מילות מפתח - התאמה של הטקסט באתר למילות המפתח - קידום האתר במנועי חיפוש - התחייבות לקדם את האתר לטופ 10 עד 50 יום - עזרה ויעוץ בקמפייני פירסום כמו adwords - עזרה ויעוץ לאורך כל הדרך מתחילת הקמת האתר כל זה במחיר של 230 דולר בלבד לחודש . צור קשר בהודעה פרטית או באיימל במידה ואתה מעוניין... eilon.lotem@gmail.com |
ציטוט:
דווחת, הוא לא ביקש שום הצעת מחיר מאנשים, שלא נדבר על זה שהדרישות שציינתי למעלה - אל תבטיח מה שאתה לא יכול 100% לקיים. ולנושא - מה המילה שאתה מנסה לקדם? אם זה "עורך דין" - אין סיכוי כמעט, אבל אם זה "אתרי צבעים ב-7 צבעי הקשת עם ירוק וחתול" - אז אין בעייה. |
ציטוט:
|
MasterT , פותח האשכול דיבר על כך שהוא רוצה להקים אתר העלאת קבצים , לכן המחירים שקבעתי מיוחסים לאשכול זה בלבד .
Jonathan , התוצאות של גוגל לא תלויות ? אז בשביל מה אנשים מנסים לקדם את האתר שלהם ? גוגל סתם ככה קובע מי יהיה ראשון ומי יהיה אחרון ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתחייב להגיע למקום מסויים , כלומר אם לא אעמוד בהתחייבות ישולם לי רק חלק מהסכום או שלא ישולם בכלל . בכל מיקרה , בבקשה בוא נישאר בנושא של האשכול. |
תודה על התגובות של כולם, עם חלקכם יצרתי קשר.
תודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ