![]() |
ציטוט:
גבר, ברגע שראיתי תהקדמה שעשית על נושמים, ישר מבחינתי ירד לך הערך... אתה לא צריך להתעסק בקטנות כאלה. אם יש אתרים שמרמים או מזייפים כניסות או לא יודע מה שיבושם להם, מה זה אמור להיות אכפת לך ולמה אתה צריך להצטדק בקשר לזה בכלל? בכל מקרה, השיטת שיווק הזאת היא באמת טובה. גם אני פעם חשבתי לעשות דבר כזה |
שמע בעל האתר לפני כמה זמן פרסם הודעה על זה שהוא צריך שרת רדיו חדש בגלל שיש הרבה מאזינים אז מן הסתם שלא הגיוני שהוא יקנה שרת רק בגלל שבוטים תופסים את מקומם של המאזינים...
לפי מה שקראתי איבדת 2 מאזינים... דררך אגב אני מאמין שאתה יכוול לעלות למקום ראשון כי נושמים מזמן לא מקדמים ולא כלום הסיבה היחידה שהם ראשונים זה הותק... |
נחמד ,
אני הייתי מעדיף תוכנית שותפים / תוכנית לפי קליקים , בכל מקרה לאחר שקצת סרקתי את האתר שלך יש לי עצה בשבילך , קח מקדם אתרים מיקצועי ואל תנסה לקדם את האתר שלך לבד . יש אנשים שזה העבודה שלהם ולדעתי זה צעד מאוד לא נכון לנהל את הרדיו מבחינת תוכן וכל מיני קקש כאלה ואחרים ולעסוק בשיווק וקידום האתר . כי אם אתה רוצה להגדיל את כמות המבקרים באופן משמעותי אתה צריך לחלק את העבודה ואתה תיהיה "המנכל" . |
שליחטא לדעתי הוא עושה עבודה מעולה בקידום!
ויש לך פרטית שליחטא. |
נחמד מאוד...
אני חושב שהיית צריך להראות יותר על האתר .. כי לי אישית "קול המזרח" לא היה אומר שום דבר... |
אהלן,
*אני כותב את התגובה הזאת מבלי לקרוא את שאר הדיון, אז אם מישהו אמר כבר את מה שיש בתגובה והגבת לו כבר, סליחה מראש* דבר ראשון, 1400 ש"ח זה המון כסף (לא אומר שטחנו אותך במחיר או משהו, לא בכוונה הזאת). ב-1400 ש"ח היית יכול לפרסם באתר גדול, מאוד גדול, ולשלם רק על גולשים שנכנסים לאתר. אני כתושב רגיל שלא מאזין לרדיו שלך, ברגע שאני מקבל פרסומות בדואר, אני מעיף מבט מהיר, וזורק. וגם אם משהו יעניין אותי, רוב הסיכויים שהוא יעמוד סתם בחדר שלי ויעלה אבק. ולמה? אתה צריך ללכת למחשב ולהיכנס לאתר לבד, מה שפרסום באינטרנט לא מצריך אותך, כי אתה פשוט לוחץ על שם האתר שאתה רוצה. מתוך 16000 כרטיסים שייצרת, אני חושב שמקסימום 1000 אנשים באמת יכנסו לאתר דרך הכרטיסים, וגם עכשיו אני חושב אם לא ניחשתי מספר גדול מדיי. כמו כן, פרסום שאינט באינטרנט, לא מתאים לכל אתר, ולדעתי, במיוחד לא לאתר רדיו-אינטרנט. צריך לפרסם אתר אינטרנט רק אם יש בו משהו מהפכני, או משהו גדול שאין באתרים אחרים, או פשוט אם יש מבצע גדול, למשל מבצע מטורף בוואלה! שופס. (סתם משהו שעלה לי לראש על הרגע) אבל אני לא אדם מקצועי, יש לי ניסיון בתחום אבל אני לא מקצועי. מקווה בשבילך שהפרסום היה שווה, וטעיתי. תפרסם סטטיסטיקות שנדע אם הרעיון טוב. לילה טוב, אור |
ציטוט:
אם פונים לקהל הנכון אז נושא האתר כמעט ולא משנה, השאלה היא איפה הוא מחלק את הכרטיסים ואני מאמין שאם מחלקים נכון ועושים כרטיסים מגניבים שאנשים ירצו להחזיק לא רק המחזיקים יכנסו לאתר אלא גם החברים שלהם שמצאו במקרה את הכרטיס במגירה שלהם (סתם דוגמא להשתלשלות העניינים), אני חושב שפרסום כזה כמעט ולא נגמר וזאת השקעה מעולה! כל הכבוד, בהצלחה. ופרסם סטטיסטיקות אני אשמח גם לראות איך זה הולך |
ציטוט:
שאתה מחלק כרטיסי ביקור, אתה לא יכול לדעת מי הקהל שאתה מחלק לו. אפילו אם השכונה חדשה, ויש בה זוגות צעירים, הסיכוי שתקלע לבית עם ילדים בגיל 10-15 (ניקח את הגילאים הללו כגילאים שבהם מקשיבים לרדיו-אינטרנט) הוא 50% לדוגמא? אז כבר נשארנו עם 8000 כרטיסים רלוונטים. מתוך האנשים הרלוונטים, לא כולם יכנסו לאתר, ואני מניח שלא יותר מ-1000 אנשים מתוכם יקחו יוזמה ויכנסו לאתר. ולא בגלל שזה אתר רדיו, אלא בגלל שצריך ללכת למחשב ולהקליד, וכמה שזה נ שמע טיפשי, זה דיי נכון אם תחשוב על זה. אני לא יודע כמה עולה פרסום בעיתון איזורי (לדוגמא: "גל-גפן" או "שקמה" למי למכיר, עיתונים מאוד גדולים), אבל אני חושב שפרסום שם, יכול להיות יותר יעיל כי הוא מוצג מול הרבה יותר אנשים, ואולי הפרסומת פחות בולטת, אבל עיתון אתה לא זורק לפח כל כך מהר. |
ציטוט:
|
רעיון יפה מאוד. כל הכבוד.
לדעתי כמות של 16,000 היא מוגזמת, יכלת להסתפק גם ב 10,000. במשחקים של בית"ר אם היית מחלק את זה בסוף המשחק היו יותר כניסות כי לא הרבה אנשים יישבו עם זה משחק שלם ויזכרו כשהם מגיעים הבייתה להכנס. זה בוודאי ייתן לך זינוק רציני ויכול להפוך את הרדיו שלך לרדיו גדול ממש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ