הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   צריך עיצוב IB דחוף (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6622)

Y-CELL.CO.IL 22-11-05 08:13

הפסדתי בגדול וברור לי שאני אצטרך לשלם על עיצוב יותר, אך אני חי בעולם שמילה זו מילה. והבטחה צריך לקיים, הכנת לי פלאש אחד חינאמי ואני לא מתכוון כמובן לנצל אותו כי אני לא נצלן.

אני עובד רק עם אנשים שיש להם כבוד עצמי ומילה, ותאמים לי שבנתיים כל מי שאני עובד ממנו מרוצה ממני ואני מרוצה ממנו.

יום טוב,
עומרי

Pro-Host.co.il 23-11-05 13:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי y-cell.com
הפסדתי בגדול וברור לי שאני אצטרך לשלם על עיצוב יותר, אך אני חי בעולם שמילה זו מילה. והבטחה צריך לקיים, הכנת לי פלאש אחד חינאמי ואני לא מתכוון כמובן לנצל אותו כי אני לא נצלן.

אני עובד רק עם אנשים שיש להם כבוד עצמי ומילה, ותאמים לי שבנתיים כל מי שאני עובד ממנו מרוצה ממני ואני מרוצה ממנו.

יום טוב,
עומרי

פלאש חינמי? תוכל בבקשה להסביר לי מזה פלאש חינמי?
אני יתחיל לספר את הסיפור ונראה מה תגידו בסוף!
חי הגיע אלינו יום רביעי ביום שיש העיצוב היה מוכן והכל כולל פלאש מתנה...
פתאום עמרי הגיע אלי למסנגר ומבקש לשנות תמונות לשנות צבעים ולהחליף תפלאש וכל זה הוא הוא רצה תוך יום אחד הכנו לו את הכל ומוצאי שבת הכל היה מוכן חוץ מהפלאש כי לפלאשר שלנו לא היה זמן הוא היה עסוק בעבודה אחרת וכבר הכנו לו פלאש מקצועי בחינם!
יום ראשון הצגתי לו את העיצוב והוא החליט שלא עמדנו בלוח זמנים שלא עשינו כלום ואנחנו לא אמינים ולאחר שכל צעד היה בשיתוף ובהחלטה עם החבר שלו חי!

עכשיו תגידו פה מי רציני ומי לא!

ראשן 23-11-05 14:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי viper
פתאום עמרי הגיע אלי למסנגר ומבקש לשנות תמונות לשנות צבעים ולהחליף תפלאש וכל זה הוא הוא רצה תוך יום אחד הכנו לו את הכל ומוצאי שבת הכל היה מוכן חוץ מהפלאש כי לפלאשר שלנו לא היה זמן הוא היה עסוק בעבודה אחרת וכבר הכנו לו פלאש מקצועי בחינם!
יום ראשון הצגתי לו את העיצוב והוא החליט שלא עמדנו בלוח זמנים שלא עשינו כלום ואנחנו לא אמינים ולאחר שכל צעד היה בשיתוף ובהחלטה עם החבר שלו חי!

צודק, זאת חוצפה מצידו.

Y-CELL.CO.IL 23-11-05 16:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי viper

וזה גם הסיפור האימיתי, בגלל זה פורום ביקורת מוצף בביקורת המשבחות את חברתכם... עכשיו הכל ברור ומובן.

Pro-Host.co.il 23-11-05 17:08

ציטוט:

וזה גם הסיפור האימיתי, בגלל זה פורום ביקורת מוצף בביקורת המשבחות את חברתכם... עכשיו הכל ברור ומובן.

איפה בידיוק בפורום ביקורות יש עלינו משהו רע? יש רק אשכול אחד שנגרר לספאם ולבלאגן בגלל שטות שהמנהל הראשי של הפורום עשה אני צילמתי את זה אחרי שהעיצוב היה אצלם שבועים לפחות והוא שינה מה שרצה ולי עכשיו הכל ברור עליך ולמה עשית את זה..
ורק תגיד שמה שכתבתי פה זה שקר כל אמת על אות יותר אמיתי מהשניה ותגיד שלא!

בסוף ההחלטה של הלקוח תעשה מה שבראש שלך לא מה שבראש שלי...
שיהיה לך בהצלחה!

Y-CELL.CO.IL 23-11-05 17:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי viper
איפה בידיוק בפורום ביקורות יש עלינו משהו רע? יש רק אשכול אחד שנגרר לספאם ולבלאגן בגלל שטות שהמנהל הראשי של הפורום עשה אני צילמתי את זה אחרי שהעיצוב היה אצלם שבועים לפחות והוא שינה מה שרצה ולי עכשיו הכל ברור עליך ולמה עשית את זה..
ורק תגיד שמה שכתבתי פה זה שקר כל אמת על אות יותר אמיתי מהשניה ותגיד שלא!

בסוף ההחלטה של הלקוח תעשה מה שבראש שלך לא מה שבראש שלי...
שיהיה לך בהצלחה!

אם הכל היה מוכן, למה לא שילמתי ולקחתי ? הרי המחיר שהצעתם 60 ש"ח כולל פלאש זה מחיר מציאה...

אולי היו בעיות ? לא, אני לקוח בעייתי !

Pro-Host.co.il 23-11-05 17:49

ציטוט:

אם הכל היה מוכן, למה לא שילמתי ולקחתי ? הרי המחיר שהצעתם 60 ש"ח כולל פלאש זה מחיר מציאה...

אולי היו בעיות ? לא, אני לקוח בעייתי !

איזה בעיות בידיוק? כל צעד סוכם עם חי עד שבאת והחלטת לשנות ה-כל! הצגתי לך ביום ראשון בשעה 1 וחצי את הכל מוכן ואתה אמרת שאתה לא מעונין כי לא עמדנו בלוח זמנים אמרתי לך רק צהרים הדואר פתוח ומזה משנה אם הצגנו לך את זה בראשון בצהרים או בשבת בערב? הרי בכל מקרה אתה צריך לשלוח כסף והיית שולח ביום ראשון אחר הצהרים ורק אחרי שהכסף היה מגיע היית מקבל אז למה לשקר? למה להוציא אותנו הרמאים?!

www.hosol.net 23-11-05 17:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LoopServ
מחיר זנות.
העבודה שעשיתם שווה לפחות 200 שקל.
ועוד פלאש ברמה כל כך מקצועית?

y-cell, לדעתי הפסדת בגדול.

דבר ראשון הוא לא יכול להפסיד מזה בסך הכול הוא רק מרוויח

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:04.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ