![]() |
הפסדתי בגדול וברור לי שאני אצטרך לשלם על עיצוב יותר, אך אני חי בעולם שמילה זו מילה. והבטחה צריך לקיים, הכנת לי פלאש אחד חינאמי ואני לא מתכוון כמובן לנצל אותו כי אני לא נצלן.
אני עובד רק עם אנשים שיש להם כבוד עצמי ומילה, ותאמים לי שבנתיים כל מי שאני עובד ממנו מרוצה ממני ואני מרוצה ממנו. יום טוב, עומרי |
ציטוט:
אני יתחיל לספר את הסיפור ונראה מה תגידו בסוף! חי הגיע אלינו יום רביעי ביום שיש העיצוב היה מוכן והכל כולל פלאש מתנה... פתאום עמרי הגיע אלי למסנגר ומבקש לשנות תמונות לשנות צבעים ולהחליף תפלאש וכל זה הוא הוא רצה תוך יום אחד הכנו לו את הכל ומוצאי שבת הכל היה מוכן חוץ מהפלאש כי לפלאשר שלנו לא היה זמן הוא היה עסוק בעבודה אחרת וכבר הכנו לו פלאש מקצועי בחינם! יום ראשון הצגתי לו את העיצוב והוא החליט שלא עמדנו בלוח זמנים שלא עשינו כלום ואנחנו לא אמינים ולאחר שכל צעד היה בשיתוף ובהחלטה עם החבר שלו חי! עכשיו תגידו פה מי רציני ומי לא! |
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה גם הסיפור האימיתי, בגלל זה פורום ביקורת מוצף בביקורת המשבחות את חברתכם... עכשיו הכל ברור ומובן. |
ציטוט:
ורק תגיד שמה שכתבתי פה זה שקר כל אמת על אות יותר אמיתי מהשניה ותגיד שלא! בסוף ההחלטה של הלקוח תעשה מה שבראש שלך לא מה שבראש שלי... שיהיה לך בהצלחה! |
ציטוט:
אם הכל היה מוכן, למה לא שילמתי ולקחתי ? הרי המחיר שהצעתם 60 ש"ח כולל פלאש זה מחיר מציאה... אולי היו בעיות ? לא, אני לקוח בעייתי ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ