![]() |
זה בדיוק מה שאמרתי עומרי..
אבל מי שיידע לנהל את העסק כמו שצריך, לדעת להפיק רווחים, איך לשמור על הכסף וכו'.. אני מאמין שיהיו לו רווחים גבוהיים.. ואני מקווה שאני בדרך לזה ואני הולך בדרך הנכונה ואם שואלים.. אז כן אני גם אומר שבטוח שיש פה ילדים שלוקחים כסף הביתה עוד לפני שצריך לקבל.. או שמעלימים.. קצת קשה לדעת.. אך אני בדוק שיש כאן כמה כאלו... הגורם להצלחה, הוא הכמות ההשקעה |
ציטוט:
לא מדובר בסיפור לילדים לפני השינה, אני אישית מכיר מספר אנשים שהפכו כלום (אבל ממש כלום) לסכומים מטורפים. |
אני לא מדבר על הקטע של אנשים שהפכו כלום לסכומים מטורפים או שאחד שישקיע מעט ירוויח הרבה..
אני כרגע ממה שאני ' מרוויח ' אם אפשר לקרוא לזה מרוויח כי אני לא לוקח כלום כרגע לעצמי.. אני משקיע יותר בחברה לטווח ארוך יותר, אני יודע שאני לא אצטרך להתעסק עם זה בעוד X ימים \ חודשים וזה מצויין מבחינה שלי.. ברגע זה אתה יודע שתוכל להפיק מחזור יותר גדול ממה שהיה לך ששילמת לPER MONTH |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א אתה מקרה מיוחד. |Lol| |
ציטוט:
"השוק המקצועי" (כך נקרא לו, אני לא מאמין שיש אחד שלא יבין למה הכוונה) הוא יחסית קטן, אך לדעתי מעסיק כמה עשרות אנשים לפחות. |
ציטוט:
|
באחסון אתרים אין כסף
פרט לחברות אחסון שיודעות לנצל גופים גדולים ומוכרות אחסון במחיר מטורף ולרוב האנשים ישמע מפלצתי |
עמרי תשתף אותי, איזו חברה הוא מנהל?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ