הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   גם אני מתכנט HTML חינם למי שרוצה (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6711)

OSR 23-11-05 16:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bigsmoke
יאללה אני אפילו לא מתייחס

תעיפו אותו כמו קונקורד

אל תיתיחס.
גם אני לא מתייחס אליך למה אתה חסר חיים!
אל תגיב להודעה זאת.
אם אתה מגיב - היתיחסת!

-roee- 23-11-05 16:37

יאללה שתוק כבר מה אתה משחק אותה עבריין

יא חתיכת עבריין צעצוע

[ד]ודו 23-11-05 16:44

אלו שטויות.

יש לי ניסיון ב-HTML. כתבתי לא מעט אתרים וקטעי-קוד שלא יביישו אף אחד מכם. אף-על-פי שאני מעדיף את פנקס הרשימות לבניית אתרים סטטיים, אני משתמש ב-FrontPage של Microsoft מדי פעם.
זו ל א גבורה לכתוב אתרים בפנקס רשימות, כאשר לרשותכם כלים שנועדו לקצר ולייעל את התהליך. FrontPage מניב תוצאות טובות לא פחות מפנקס הרשימות.

שורה תחתונה: פנקס הרשימות נועד למתחילים ב-HTML ולעריכת קטעי-קוד.

זו דעתי ואתם רשאים לחלוק עליי.

meshuga 23-11-05 16:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי os007
אני יודע PHP מה שקראתי, תירגלתי והבנתי את כל מה שרשום באתר WWW.PHP.NET

לא יודע איך להגיב על זה...חחח...

-roee- 23-11-05 17:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
לא יודע איך להגיב על זה...חחח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפילו האיש הכי משועמם בעולם לא יכול לקרוא כל כך הרבה פונקציות וללמוד את כל כולה של השפה

meshuga 23-11-05 17:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bigsmoke
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפילו האיש הכי משועמם בעולם לא יכול לקרוא כל כך הרבה פונקציות וללמוד את כל כולה של השפה

:qqb006: :qqb006: ...בגלל זה אין לי איך להגיב

double_r 23-11-05 17:41

קודם כל זה ממש עצוב שלפני 4 שנים התחלת ללמוד html וזה הדבר היחיד שאתה יודע! נוב!
דבר שני רואים שאתה עדיין תינוק, תחזור ללקק ת'פטמה של אמא ואז תבוא "לתכנת",
כמו שאמרו html זו שפת עיצוב וקידוד, וממש לא תיכנות, תיכנות זה משהו דינאמי,
בכל אופן, אני מציע לנעול פה, אבל אל תקשיבו לי אני רק רוסי :)

activate 23-11-05 17:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי [ד]ודו
אלו שטויות.

יש לי ניסיון ב-HTML. כתבתי לא מעט אתרים וקטעי-קוד שלא יביישו אף אחד מכם. אף-על-פי שאני מעדיף את פנקס הרשימות לבניית אתרים סטטיים, אני משתמש ב-FrontPage של Microsoft מדי פעם.
זו ל א גבורה לכתוב אתרים בפנקס רשימות, כאשר לרשותכם כלים שנועדו לקצר ולייעל את התהליך. FrontPage מניב תוצאות טובות לא פחות מפנקס הרשימות.

שורה תחתונה: פנקס הרשימות נועד למתחילים ב-HTML ולעריכת קטעי-קוד.

זו דעתי ואתם רשאים לחלוק עליי.

FrontPage לא מניב תוצאות טובות לא פחות מפנקס רשימות לפי דבריך.
פשוט FP דוחף שם קוד מיותר, שלא תומך דפדפנים אחרים פרט ל IE (ונעזוב כרגע שהקוד לא תקני).

עבודה עם FP אולי תקצר את זמן התכנות (אם אפשר לקרוא לזה תכנות), אבל בהחלט לא עושה אותו מקצועי או יעיל.

עבודה בכל עורך קוד (כתבן, notepad, edit plus, homesite) עם שימוש מושכל ב CSS תניב תוצאות שיתמכו באחוז יותר גדול של דפדפנים, הקוד יהיה קריא יותר וגם קל יותר להכניס בו שינויים.

קח לך טיפ קטן שלומדים באוניברסיטה: דרך קצרה ארוכה, דרך ארוכה קצרה.
כלומר, אם תחפש בכל דבר את הדברים שיקצרו לך את העבודה, בסופו של דבר תעשה עבודה כפולה מאשר היית עובד נכון.

גלעד
activate group

[ד]ודו 23-11-05 18:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי activate
FrontPage לא מניב תוצאות טובות לא פחות מפנקס רשימות לפי דבריך.
פשוט FP דוחף שם קוד מיותר, שלא תומך דפדפנים אחרים פרט ל IE (ונעזוב כרגע שהקוד לא תקני).

עבודה עם FP אולי תקצר את זמן התכנות (אם אפשר לקרוא לזה תכנות), אבל בהחלט לא עושה אותו מקצועי או יעיל.

עבודה בכל עורך קוד (כתבן, notepad, edit plus, homesite) עם שימוש מושכל ב CSS תניב תוצאות שיתמכו באחוז יותר גדול של דפדפנים, הקוד יהיה קריא יותר וגם קל יותר להכניס בו שינויים.

קח לך טיפ קטן שלומדים באוניברסיטה: דרך קצרה ארוכה, דרך ארוכה קצרה.
כלומר, אם תחפש בכל דבר את הדברים שיקצרו לך את העבודה, בסופו של דבר תעשה עבודה כפולה מאשר היית עובד נכון.

גלעד
activate group

כאמור - זו דעתי ואתם רשאים לחלוק עליי.
לא אתווכח איתך.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:45.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ