הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   צו גיוס ראשון (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=67392)

Big Master 18-09-08 21:56

ציטוט:

ציטוט:
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Big Master
במידה וכבר יש לך סוג של נסיון, ממליץ לך לכוון גבוה יותר למודיעין, ל"פרויקט גאמא". מה גם שאין הגבלת פרופיל...
פירוט כללי ביותר על המסלול באתר החיל
לפי מה שהבנתי מאוד מאוד מאוד קשה להתקבל לגאמא, ואני לא יודע עד כמה הידע שלי בחומרה יספיק.
אתה לא צריך לדעת את כל החומר הקיים על מחשבים, מספיק שתתמחה במשהו ספציפי ותראה בקיעות באותו תחום.
המבחנים כוללים נושאים רבים, בינהם: תכנות בשפה עילית, תכנות בשפת סף (אסמבלר), חומרה, לינוקס, רשתות ועוד.
הם לא מצפים שתענה על כל השאלות נכון, מטרת המבחן לראות במה אתה מתמחה ולראות אם הידע שלך באותו תחום מספק אותם, בשביל להמשיך איתך לשלבים הבאים (ראיון אישי, פסיכולוג ועוד דברים)...

intercooler3819 18-09-08 23:47

את האמת אני מכיר 3 ממרמניקים ושלושתם אמרו לי שהשירות שלהם היה כל כך מגעיל - הם שרפו אותו על שטויות
הם אמרו לי שכשהם סיימו לשרת חודש לפני הם שלחו מכתבים והודעות לכל מי שרק אפשר בשביל למנוע מהדורות הבאים לסבול כמוהם
(הם היו יושבים פשוט 3 שנים רגל על רגל עם קפה מול מחשב מורחים את הזמן)

אז לכל המגיבים כאן.. שטויות

ואם אתם חושבים שממרם זה מה שיעזור לכם.. אני ממש לא יודע מה לומר

תכוונו גבוה
תלפיות
8200
מודיעין

ד'א אני לא שירתתי - הכל ממה ששמעתי - תעשו את החשבון שלכם אם לסמוך על זה או לא

Alter 19-09-08 14:35

אני לא אתחיל לקרוא עכשיו את כל התגובות, אבל ממה שקראתי עד עכשיו לא כל המידע שנתנו לך פה נכון.

אני למדתי מחשבים ברמה של 5 יח"ל, אנגלית 5 יח"ל ומתמטיקה 3 יח"ל בצו ראשון אמרתי שאני מעוניין להגיע ליחידת מחשבים בצהל ואכן קיבלתי צו זימון לממרם.
נכון, לא עברתי.. אבל עדיין הייתי שם.

לגבי המיונים עצמם, תחפש בגוגל "מחשבון קרב" יהיו לך המון תוצאות, פעם פירטתי בפורום מתגייסים של תפוז על המחשבון הזה..

daMn 20-09-08 17:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alter (פרסם 668238)
אני לא אתחיל לקרוא עכשיו את כל התגובות, אבל ממה שקראתי עד עכשיו לא כל המידע שנתנו לך פה נכון.

אני למדתי מחשבים ברמה של 5 יח"ל, אנגלית 5 יח"ל ומתמטיקה 3 יח"ל בצו ראשון אמרתי שאני מעוניין להגיע ליחידת מחשבים בצהל ואכן קיבלתי צו זימון לממרם.
נכון, לא עברתי.. אבל עדיין הייתי שם.

לגבי המיונים עצמם, תחפש בגוגל "מחשבון קרב" יהיו לך המון תוצאות, פעם פירטתי בפורום מתגייסים של תפוז על המחשבון הזה..

כמה הפרופיל שלך היה?
אתה בן יחיד?

Alter 21-09-08 05:50

64, עם פרופיל קרבי (97-72) לא ניתן לקבל מיונים למקצועות המחשב אלא אם אתה בן יחיד.
אני לא בן יחיד לשאלתך השניה.

הדרך להורדת פרופיל לא כל כך קשה.
כמובן שאם אתה יכול רפואית להיות לוחם אבל פשוט "מעדיף" להיות ג'ובניק בגלל שזה יותר קל .. אל תעשה את זה, הצבא והמדינה צריכים אותך לוחם!

4ior 21-09-08 12:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alter (פרסם 668514)
64, עם פרופיל קרבי (97-72) לא ניתן לקבל מיונים למקצועות המחשב

פה יש לך טעות אחי, אני קיבלתי מיונים למקצועות המחשב(ממר"ם) והפרופיל שלי הוא 97 ואני לא בן יחיד.
לא עברתי כי יש להם מכסה קטנה מאוד לבעלי פרופיל קרבי אבל בכל זאת קיבלתי זימון למיונים.

Alter 21-09-08 13:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי 4ior (פרסם 668553)
פה יש לך טעות אחי, אני קיבלתי מיונים למקצועות המחשב(ממר"ם) והפרופיל שלי הוא 97 ואני לא בן יחיד.
לא עברתי כי יש להם מכסה קטנה מאוד לבעלי פרופיל קרבי אבל בכל זאת קיבלתי זימון למיונים.

טוב לדעת, פעם ראשונה שאני שומע על מישהו עם פרופיל קרבי שהוא לא בן יחיד שקיבל מיונים לשם.
צהל תמיד מעדיף לשים בעלי פרופיל קרבי באשר הם בתפקידי לחימה ולהשאיר את עבודות המחשב לג'ובניקים

d1a1n0 21-09-08 13:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי 4ior (פרסם 668553)

נראה לי שאתה טועה.
אולי קיבלת זימון למודיעין או משהו כזה.

4ior 21-09-08 14:22

חחח גם קיבלתי זימון למודיעין אבל זה לא זה.
בפירוש היה כתוב שזה זימון לבסמ"ח הלכתי למיונים ועשינו את המחשבון קרב או איך שלא קוראים לזה..

גם אני לא הבנתי איך קיבלתי זימון, אבל כששאלתי שם אנשים ראיתי שכולם שם עם פרופיל קרבי.
בהדרכה לפני המבחנים המדריך אמר שאנחנו קבוצה של אנשים עם פרופיל קרבי ומספר האנשים שמתקבלים הוא מאוד קטן.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:08.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ