ציטוט:
נכתב במקור על ידי moshe_z5
(פרסם 699381)
בדיוק זו עדיין גנבה.
בכל מקרה אם לא יהיו הורדות באתרי CO.IL אז הם יהיו באתרים אמריקאים כמו TL.
עובדה מצחיקה- לקבוצת השחרורים הישראלית של TL קוראים Alis
|
לכתוב בעצמך תרגום לסרט זו בטח ובטח לא גנבה. על תרגום אין זכויות יוצרים, עד כמה שאני יודע...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist
(פרסם 699359)
אבל שיטת הקנסות היא אכן שיטה אפקטיבית. מי שאין לו יותר מדי כסף מיותר יחשוב פעמים האם לעבור את המהירות המותרת. למרות שעדיין יהיו אנשים שיעברו את החוק.
בכלל אני חושב אתם לא רואים את המטרה האמיתית שלהם. אתם זורקים הם טפשים ומנותקים והמציאות, אבל אני בטח שמי שמוביל את המהלך ככל הנראה יותר חכם מכם.
במצב של היום הרבה יותר קל להוריד סרט מהאינטרנט מאשר ללכת לקנות. אני לוחץ על הכפתור ובהורדה ישירה תוך כמה שעות יש לי סרט בשפה העברית. אני בטוח שגם הם יודעים שאי אפשר לחסל את התופעה ורוב האנשים (בתוכם אני) ימשיכו להוריד בכל מקרה. הם חושבים שאם הם יקשו את תהליך חיפוש וההורדה של התוכן וגם העלאה והפרסום שלו, יותר אנשים יקנו מקורי. יש בכך הגיון. אם הם יצליחו לחסל את כל מרבית האתרים הגדולים אז גם כמות התוכן הנגישה להורדה פיראטית יקטן.... וחלק מהדברים כבר יהיה חובה לקנות כי לא תיהיה דרך אחרת להשיג אותם.....
חוץ מזה אני שוב אציין שהיום יותר קל להוריד מאשר לקנות דבר שגורם בטח גם לאנשים שיש להם כסף להוריד. אם זה יהיה מסובך אולי חלק מהם יקנו.....
הדבר הוא שאני לא האמנתי שהם באמת יצליחו להוריד את האתרים הגדולים. אבל עכשיו זה באמת קורה......
|
שיטת הקנסות ממש לא אפקטיבית, כי אנשים יסעו מהר ככה או ככה...ואנשים גם אחרי שהם עוברים תאונות, או מקבלים דוחות, עדיין נוסעים מהר...אז או שהבעיה היא באנשים - או שהבעיה היא בחוק...
אם הם יקשו על ההורדה כרגע, אז עוד חודשיים ימצאו שיטה להקל על ההורדות...
אתם שוכחים שהתופעה הזאת לא חדשה, ושוב - כל אתר גדול שהם יורידו, יקומו 10 שיהפכו לגדולים עם הזמן...באמת שאתם עושים הר מעכבר...
|