![]() |
אהבתי מאוד
|
אם לא היית מגיב לא היית יוצא כזה... אמרתי דבר נכון לגמרי... והכל ניגרם עקב התגובות שביקשתי שלא תגיב..
ידעתי שזה יגיע לזה... לא מגיב יותר =] תודה =] |
למה מי אתה שתגיד לי לא להגיב??
אז אני אומר לך אל תיכנס לפורום! |
כן אתה קיבלת את המגיע לך,
ואל תבוא אלי בפרטי ותתחיל לאיים. שגלעד\אלון "יטפלו" בי. וגם אם הוא ציין שאתה אידיוט, תציין את כל השיח ביינכם ולא רק "חלקים נבחרים". וכנראה לאיש יש סיבה, הוא ביקש ממך לא להגיב למרות שזאת זכותך המלאה להגיב. כנראה שיש לו סיבה שאתה והוא כבר הסתכסכתם. אני לא יכנס ביינכם אני מטפל במקום שאני רואה לנכון לטפל בו. יש לך תלונה על משהו? אני יחזור שנית - תתלונן. |
ציטוט:
|
אבל העיצוב מועתק!!
בגלל שהוכחתי את זה קיבלתי אזהרה!!! ואף אחד לא מאיים עליכם. אמרתי משהו, הודעות נשלחו לגלעד ואלון. שניכם תקבלו את האזהרה בחזרה. |
אוקי.
האשכול ינעל. פותח האשכול קיבלת אזהרה. אתה מספים בצורה בלתי פוסקֲת. ואתה מעליב משתמשים. בלי שום קשר לרפי חטואל הזה. |
יפה האמה הזאת !!!!! :qqb008: :qqb015: חחחח
עיצוב נחמד :) . אני מצפה מהעיצובים הבאים שלך להיות גבוהים מאוד !! יש כישרון, בהצלחה ! |
רפי בתור אחד שמכיר אותך כבן אדם טוב ועם המוןןןןןןן חיבה עליך..
באמת באמת עדיף שהפעם לא תגיב מכל הודעה ששלחת באשכול הזה יצאת במילים יפות לא משהו. העיצוב לא מועתק איך אפשר להעתיק מעצמך? להעתיק עיצוב שאתה הכנת? אתה לא חושב שזה קצת מפגר? העיצוב הוכן גם ע"י המעצב הנ"ל וגם ע"י אור חבל על הוויכוח שלך. גם אחרי שביקשו ממש יפה לא להגיב אתה ומגיב באופן לא רלוונטי ובציניות כל כך בישביל מה? להוכיח שאתה יודע לעקוץ? שאתה יודע לעצבן? אתה מוריד מהמיקצועיות שלך לא חבל? לא רצו תתגובות שלך אתה צריך לבוא בגישה הפסד שלהם שיהיה בהצלחה! לא אמרתי את זה כנגדך כי אני מכיר אותך כאיש מיקצועי אבל פה הייתה ילד קטן ואתה יודע את זה מקווה שלא תכעס ואולי תבין אותי. בקשר לעיצוב: אחלה עיצוב לדעתי פלאש תותח רק הסמלים למעלה מועתקים מTM וגם לסימלונים הקטנים האלו יש להם זכויות..=] בהצלחה במכירה שווה לפחות 350 ש"ח (לילדים כמובן) |
טוב, הריב מיצה את עצמו.
יום טוב, נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ