הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אני מרגיש שהולכת להיות סיפור גלעד שליט 2 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=77142)

veeiw.co.il 31-07-09 19:16

ברק אובאמה הערבי מסריח הזה עושה לנו בעיות עכשיו.
אבל כל מלחמה שלא תהיה גם נגד ארצות הברית רוסיה צרפת ואיטליה ביחד, ישראל תנצח הכל, בזה אני בטוח.

Tomer 31-07-09 19:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731292)
לא, יש לנו צבא חכם. ואם תחשוב על זה, זה באמת הגיונית טוב יותר.

עדיף לנו חייל מת מאשר חייל חטוף. כל הסבל שהחייל חטוף יעבור לא משתווה לסבל הפעוט כאשר הוא מת.

קח את סיפור גלעד שליט, הוא כ"כ סובל שם שהוא מעדיף להרוג את עצמו 100 פעם במקום לעבור את הסבל שהוא עובר שם. מה שגם, כל הדברים שהוא ידע על הצבא - כבר אצל חמאס. ואני לא מאמין שיש איזה חייל שיכול לעבור את כל העינויים שמעבירים לו שם. אני בטוח שאם תשאל את גלעד שליט לפני חטיפתו מה היה עדיף, להיחטף ולחיות בסיוטים ולעבור דברים מזעזעים או להיהרג\למות לפני החטיפה.. הוא היה עונה לך בוודאות להיהרג ולא לעבור את הדברים המזעזעים.

מה שגם, גם אם הוא יחזור.. הוא יהיה בנאדם אחר לגמריי. הוא יצטרך לעבור טיפול כל החיים שלו אצל פסיכולוגים ואנשי רפואה.

שוב, התדרוך של צה"ל הוא לא להרוג את עצמך, אלא לעשות ככל שביכולתך כאשר אתה רואה חייל נחטף להרוג את החוטפים, גם אם זה אומר שהחייל החטוף ייהרג.

Shart 31-07-09 20:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731307)
שוב, התדרוך של צה"ל הוא לא להרוג את עצמך, אלא לעשות ככל שביכולתך כאשר אתה רואה חייל נחטף להרוג את החוטפים, גם אם זה אומר שהחייל החטוף ייהרג.

זה כבר נשמע הגיוני יותר ...

ben the master 31-07-09 20:18

מה ?! נוהל חניבעל אלוהים איזה שם דפקו לו פשוט היו אומרים נהול חטיפת חייל טוב שהיחידה שלי לא ממוקמת קרוב לגדר המערכת ובמבצעים ומלחמות אני נימצא 35 מטר מהגדר כיוון שאני בתותחנים צוות ****
מי שיגיד עכשיו שלירות טיל במרחק של 150 מטר זה לא מספיק כדאי להגיע לאיראן זה מספיק כדאי להגיע לפנים עזה ,לסוריה כי המרחק הוא לא ממש גדול . והיו דיבורים על כך שעם תפתח מלחמה באיראן בנינו וארה"ב לאיראן אז יש ספיקולציות שגם סוריה תפתח חזית משלה בצפון אז היו דיווחים על כך שלארה"ב יש נשאות מטוסים ממש במפרץ הפרסי ושלא כול החייילים והיחידות של ארה"ב בעירק עזבו את עירק דווקא יש שם חיילים ואני חושב שישארו יש שם ציוד טנקים ,גיפים ,מטוסים וכו' ... וכנירא בחצי נה -שנה הקרובה תהיה מלחמה בנינו ישראל ארה"ב - איראן

Tomer 31-07-09 20:21

חבר'ה, שימו לב לשמור על בטחון מידע בכל נושא שקשור לצה"ל בבקשה. לא לחשוף שמות של יחידות / פירוט של רכבים וכיו"ב.

ben the master - ערכתי לך קצת את ההודעה.

mayden 31-07-09 20:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731307)

צודק בהחלט.

אבל כאשר אתה החייל החטוף ואתה לא מצליח להשתחרר\לברוח\להרוג את חוטפייך - אין לך הרבה ברירות.

Tomer 31-07-09 20:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731318)
צודק בהחלט.

אבל כאשר אתה החייל החטוף ואתה לא מצליח להשתחרר\לברוח\להרוג את חוטפייך - אין לך הרבה ברירות.

רוב הסיכויים שאם אתה לא יכול להרוג את החוטפים, סימן שאין לך נשק בהישג יד, משמע שיהיה לך קשה להרוג את עצמך |קורץ|

ben the master 31-07-09 20:35

למה לא אני לא יתן רעיונות
ותומר תודה על העריכה !

veeiw.co.il 31-07-09 20:47

"תמיד תשמור כדור אחד בכיס, לא בשביל האויב, בשביל עצמך!"

Amits 31-07-09 21:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי veeiw.co.il (פרסם 731322)
"תמיד תשמור כדור אחד בכיס, לא בשביל האויב, בשביל עצמך!"

"אם יש לך כדור בכיס, כבר תהרוג תאויב!"

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:29.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ