![]() |
יום יבוא ותקבל באן(נקווה שיבוא מהר.).
אתה לא חושב שיש סיבה מוצדקת לכל התגובות האלה? אולי אתה באמת נוכל ורמאי? אולי הפורום לא שווה שקל אפילו? |
טוב בואו נפסיק.
אלעד אמרת שאתה לא נוכל. אני העלאתי עובדה אפשר לקבל אותה איך שרוצים - שאני נוכל, אתה נוכל וכו'.. לא התכוונתי לפתוח פה ריב, זה שרכשת לעצמך אוייבים זה לא אשמת אף אחד חוץ ממך. תיקח למשל אותי ואת ניל או אותי ואת דור בזמנו של XP.. את דאגת למצבך - dill with it |
ציטוט:
אז כחה: הרשת הלא יציבה והמלוכלכת שלך בכלל לא עושה עלי שום רושם!!! השני אתרים היחידים שרציניים אצלך הם: ydate 1index ושנייהם אני לא מבין מה הם מחפשים אצלך אבל בכל מקרה אתרים רציניים והיחידים ששווים מבין האתרים שלך....... אבל זה לא לעכשיו!!בהרחבה אני יתן באשכול אחר... גם מקרי גנבה לא חסר בכלל: 1. טומי פורטפליו... 2. גניבת הבאר הקודם של הפורום מתחרות אתרים win site אני חושב.. 3. הפתיח של cf כאשר היה פתוח היה גנוב מ tm 4. הגניבה החדשה של הבאר מאתרfxp 5. ההצעה שלך עלי לקניית פתיח tm ב-60 ש"ח מה ששכחתה משום מה לספר זה שהוא גנוב אני עליתי על זה בעזרת כמה חברים מכיוון שלא הבנתי איך זה יכול להיות כזו הנחה .....מ60 דולר ל60 ש"ח ..... בהתחלה הטענה שלך הייתה שיש לך איזשהם קשרים איתם או משהו ולאחר מכן סוף סוף אמרתה שהם גנובים....(אני לא רוצה ממך שום תגובה על כל אלה אני אספתי אותם בזהירות היו עוד שנשמעים מוזרים לי אבל אני לא בטוח בהם ולכן אני לא יכתוב אותם פה....ויש יש...) |
גם 1ndex זה אתר שאין ממש מה לחפש בו, הכל מבולגן וכל התוכן גנוב מאיזה אתר שאני לא זוכר את הכתובת שלו.
|
אנשים!
כמו שאני לא אוהב שהופכים כל אשכול לביקורת על הרשת שלי... אני די בטוח שאלעד לא יאהב את זה.. חלאס עזבו.. האשכול כבר סט מהנושא אין צורך בעוד ביקורות. |
ציטוט:
בקיצור אתה יכול לבקש את זה... לצערי באמת לאלעד אין שום זכות כזו מכיוון שאת כל התגובת האלה הוא בנה לעצמו!!!! |
ציטוט:
אבל באמת שלא בא לי להתערב אבל מה לעשות. ברשת ZOLAZONE האתר היחידי ששווה שיט זה RAR. |
ציטוט:
יש את freetopsite-אתר שמצליח מצויין היום באמת אתר ענק!! ספורטנטו שאומנם עכשיו בעדכונים אבל תאמין לי שזה הולך להיות ענק!!! szforum-קהילה מאוד גדולה... בקרוב מאוד אני מניח שיהיה עוד הרבה אז בבקשה.... |
ציטוט:
|
szforum - בלי להעליב - העיצוב ששמתם " ZOLAZONE " זה העיצוב הכי מכוער שראיתי בחיים שלי. והקהילה שלהם לא ממש גדולה
ספורנטו סגור FREETOPSITE לא אתר הכי "משהו" ההוא מעליי - אני מכיר אתרים אחרים ותאמין לי אני יודע מה אני מדבר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ