![]() |
ציטוט:
וזהו, מי שרוצה להגיב על העיצוב יגיב, "TopDownBiz" 46 שעות . |
חחח במקום לאיים בכל השטויות האלה כי כל בנאדם עם טיפה שכל יבין שאתה סתם מנסה ל"הפחיד"
פשוט תגיד זה לא חינמי וזהו חח כי "הליכים משפטיים" לא ממש משפיעים.. חח |
ציטוט:
לכן, 012, אינטרנט זהב, וכל חברות האינטרנט הגדולות, מחזיקות בלוגי התחברות ואיפיים . הכוונה, נאמר והתחברתי בשעה 3, הגבתי את מה שהגבתי, התנתקתי ב4, ומישהו התחבר, עם האיפי שהיה לי ב3 . הם רואים את זה בלוגים . |
ומאיפה תגיע לפרטים של הבנאדם?
כדי להשיג IP אתה צריך צו מבית משפט כדי להשיג אישור ממנהל הפורום או שאת זה תשיג בקומבינות? וכן צריך גם צו מבית משפט להשיג מידע על הכתובת IP ~~ מה אתה אומר על זה? |
Shahar יש לך פנטזיות חחח
|
בוא נתאר לך בערך את מהלך הדברים,
אתה מגיש תביעה לוקח כמה חודשים עד שמישהו בכלל מסתכל עליה עוד כמה חודשים לפנות לחברות התקשרויות עוד כמה חודשים לריב איתם שיתנו לך בכלל ומה הסיבה לכך עוד כמה חודשים עד שבכלל תשיג צו לזימון הבנאדם למשפט עוד כמה חודשים עד שיגיע אם בכלל כי אם תלא מגיע יש עוד עוד הזמנה לעוד כמה חודשים רק זה בערך כמה שנים אני הייתי בהרבה משפטים בחיים לא שלי כמובן רק צופה וראיתי אנשים שמקבלים על הריגה קנס של 1800 שקל אז לך חפש על מי לאיים חח |
ואם רק היית מנסה לעשות עליי דבר כזה חח הייתי מפיל אותך כל כך חזק על זה שאתה מוכר משהו בלי להנפיק קבלות ממע"מ עד שהיית רואה כוכבים
|
בזמן הזה הוא יכול לברוח מהארץ חחח
|
Drummer,
את הש.ב שלי, אני עשיתי . אל תלמד אותי, ואל תנסה ללמד אותי . אני לא אגיב כאן יותר, חצי ממי שהגיבו פה, עברייני מקלדת, שלא הגיעו לגיל 15 . מי שיודע מי אני, ולמה אני מסוגל יודע . ומי שבכל זאת מעוניין להתווכח, ולהווכח, יכול ליצור עימי קשר בתוכנת ה MSN, shahar-b@actcom.co.il . אני כאן סיימתי . |
בשביל מה? חח זה לפי דעתי בכלל לא יגיע אליו.. חחח זה מטריח כל כך הרבה אנשים שזה לא שווה לעשות בכלל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ