![]() |
כפי שאמרתי, 100% uptime - זה לא קורה אצל אף אחד עם שרתים שיתופיים.
גם על שרתים יעודיים לא יכול להיות 100 uptime... אם הם מבטיחים לך 100% uptime, ומוכנים לתת לך תגמול במידה ולא יעמדו ב-100%, לך על זה. זה שירות כ"כ טוב, שהוא אפילו פנטסטי ולא מהעולם הזה. ישנו שירות של חברת NetCraft המתעדת שרתים, אתה מוזמן לבדוק שם (אפילו ל-yahoo.com או apple.com או microsoft.com אין Uptime של 100%). 100% Uptime זה יעד בלתי ניתן להשגה. http://uptime.netcraft.com/up/graph?site=www.yahoo.com רק אל תשכח לחזור לספר מה גילית בבדיקות עם netcraft. |
חברות מעולות נשלחה הודעה פרטית בהצלחה
|
www.ActServ.net
אשמח אם תעיין ותק של שנה וחצי מספר שרתים בבעלותינו הבלעדית אפטיים מירבי היה מאה ומשהו ימים, ריסטים רק בשדרוגים (קרנל, חומרה וכד') רשומים במע"מ כמובן יום נעים עומר |
ציטוט:
|
אחי לגביי drp.co.il .
אני מכיר את דניאל מדיבור איתו וזה בחור על הכיפאק . באמת בחור שיעזור לך המון ! אני בטוח שאם תנסה לא תצטער על זה . באמת שרת חזק יש להם אפ טיים של 100% עד עכשיו מה שראיתי (לא נפל פעם אחת) . ואני יאכסן אצלו בקרוב מאוד מס' אתרים עיסקיים . (הוא נתן לי לא מזמן שרת לניסיון ואחלה שרת) . בכל מקרה עצה שלי לך עליהם ! בברכה , מאור |
ציטוט:
לך על DRP לדעתי....מכיר את דניאל אישית - בנאדם אחלה , שרתים חזקים ביותר ומאוד יציבים תמיכה מעולה....הרבה זמינות... בהחלט ממליץ בחום |
שלום לך, HoStorm קיימת מעל לשנתיים בשוק ההוסטינג.
HoStorm רשומה במע"מ ומספקת חשבוניות מס ללקוחותיה. פלאפון להזמנות: 0544564231. בנוסף, אתה מוזמן לעיין באתרנו: www. *כל המחירים באתר כוללים מע"מ. כמו כן, אתה מוזמן גם לעיין בתקנון הוסטורם שמופיע בקישור הבא: http://www./terms.html נשמח אם תצטרף לסלגל לקוחותינו. |
אני שמח לשמוע
שאתה חושב להיות לקוח שלנו כמו כן כל החברות שהכנסת כאן ברשימה חברות ברמה אני אישית ממליץ על interspace.co.il shev.com כיף להופיע ברשימה עם החברות הנ"ל בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואתה מוזמן ליצור קשר לקבלת הצעת מחיר מסודרת בכבוד רב גלעד גרשון מנכ"ל בסטסרב פתרונות בע"מ טלפון 03-5117085 נייד 0548055559 |
ציטוט:
|
גאה להיות ברשימה האיכותית,
אשמח לתת פרטים נוספים במידה ותזדקק להם: 0526-490559 דניאל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ