![]() |
לדעתי אכן יש 2 סיבות שלא חזרו אליך:
1. לאנשים אין בכלל את התקציב לרכוש את האתר במחיר שאתה מבקש. 2. אנשים חשבו שיש יותר רווחים עבור המחיר שאתה מבקש. בכל מקרה מאחל לך שתמכור את האתר במחיר שביקשת |קורץ| |
זה אולי יפתיע אותך אבל כמה שעות לפני שכתבת את ההודעה בפורום חשבתי על לקנות בדיוק את האתר הזה. המחיר שתכננתי להציע היה ב5 ספרות אך לא כזה גבוהה, המחיר שביקשת היה כל כך גבוהה שאני לא חושב שיש על מה לדבר, לכן לא החזרתי לך מייל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Dvirs.Net, אמרתי שאני גמיש בנושא ואני מוכן לשמוע הצעות אחרות.
shuval, כנ"ל. alon_974, ציינתי אפשרויות להעלת רווחים, כמו כן כתבתי כי היו חודשים שבהם הרווחים היו פי 3 ממה שכתבתי וקמו מליונים של אתרים מתחרים. תמיד הראשונים תופסים. |
לעניות דעתי, המחיר 80K + לא רלוונטי,
מחיר כזה אפשר להקים אתר מתחרה בקלות (!) להשקיע בפרסום באתרי הורדות גדולים למשך חודש כדי לצבור הכרה. ולקנות מספיק סיסמאות כדי לתת כל יום מעל 20 סיסמאות. בקיצור, מחיר קצת מופרך. לא הייתי נותן לאתר מעל ל 5000 שקל... שוב זה רק לפי דעתי . לומר הראשונים תופסים זה דיי קלישאה כי בסופו של דבר אם יש למישהו סכום כזה לשלם לך הוא לא צריך אתר מוכן כדי לתפוס. |
מישהו אמר שהמחיר הוא 80 אלף? מה אתה מגזים?
אני רוצה לדעת מאיפה הבאת את זה שהמחיר הוא 80 אלף. ולמה נראלך שאני אמכור את האתר ב5 שזה בערך הסכום שאני יכול לעשות בחודשיים בלי מאמץ מצידי וללא השקעה באתר בכלל? רק מזה שהאתר באוויר חודשיים אני אכניס את הסכום הזה אני יכול לטוס לחו"ל ולהיות בלי מחשב וזה ישאר הסכום הזה |
היי אשמח אם תוכל לשלוח לי סטטיסטיקות של הכנסות למול הוצאות
סיבה למכירה וכן רווחים בחצי שנה -שנה אחרונה.. |
האשכול ננעל.
אזהרות יחולקו למתאימים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ