![]() |
ציטוט:
2. השרת לא פועל ביגלל שהוא סד\גר לכם או שיש שוב תקלה? 3. מיפרט של השרת אינו אומר שום דבר כלפי הלקוח |
ברור שהמיפרט חשוב!
אם המיפרט הוא כזה: שרת מדגם: Intel® Server Chassis SR1400 מעבד: Intel® Dual Xeon 3.2Ghz CPU 1MB Cache זיכרון פנימי: 2GB ECC DDR דיסק קשיח: 120GB SATA 7200rpm חיבור: קו Mbit1000 שיתופי מערכת הפעלה: Linux - CentOS release 3.4 (לקחתי את זה מלינוקסרב..) אז זה טוב מאוד! אבל אם הוא כזה: שרת מדגם: Intel® Server Chassis SR1400 מעבד: Intel® Dual Xeon 1.7GHZ CPU 1MB Cache זיכרון פנימי: 128MB ECC DDR דיסק קשיח: 40GB SATA 7200rpm חיבור: קו Mbit1000 שיתופי מערכת הפעלה: Linux - CentOS release 3.4 אז אפשר להגיד שזה גרוע וזה משפיע! |
ציטוט:
סלרון 1700 עם שרת אחד של 16 שחקנים יחזיק יותר טוב מ DUAL AMD Opteron 250 עם 30 שרתים של 16 |
ציטוט:
האמת שזה לא קשור לאשכול :qqb009: |
לא יודע אולי באמת כדאי שתלך אליו הביתה עד כמה שזה נשמע מוגזם
או שתגיד למשטרה או משהו כי זה באמת רציני... אני הייתי מתעצבן... |
ציטוט:
|
קודם כל אף פעם לא הסתרתי את העובדה שיוסי הוא לקוח שלי..
זה רשום באתר שלי וגם באשכול ש Bug-host פתח ואגב הוצא לאיוורור אחרי זה. אני מכיר את יוסי קרוב ל3 שנים . יש לו 3 שרתים יעודיים אצלי. אני לא מתקשר אליו בנושאי החברה .. יוסי אחד האנשים הרציניים בתחום, וקנאות( Bug-Host ) לא תביא אותך לשום מקום... ותגיד לי , מה הכוונה חוצפה שאני מגיב כאן, רוב האנשים שהגיבו כאן או יותר נכון השמיצו כאן את יוסי בכלל לא לקוחות שלא , לא מכירים את השירות שלו, ילדים קטנים שבאים להרוס לבנאדם טוב. אז תעשו מה שאתם רוצים.. אבל צדיקים, לא תצאו |
כנראה שאדון יוסי לא מוצא את זה מספיק חשוב כדאי להגיב.
העיקר שהכסף שלנו יושב לו טוב טוב בכיס, זה העיקר. ניתן לזה עוד יום - יומיים ואחרי זה נעבור כבר לשלב המעשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עיקר הדיון כאן שאנחנו מתקשרים והוא לא עונה. היום ניסתי לתפוס אותו בערך 7 פעמים +-. וכפי ששון אמר כאן נתן לזה עוד יום יומיים ואז נעבור לדברים מעשיים. יום טוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ