![]() |
ציטוט:
דבר ראשון, אסור לעשות את זה לפי החוקים. דבר שני, מי אמר שאתה לא מאיים עליו במטרה שיכתבו עליך ביקורת טובה אחרי זה? אתה מבטיח הרבה מאוד דברים, אבל לא מקיים. |
מוזר אתה לא מספק לי שירות טוב ולא אמרתי לך שאתה כן בגלל זה אני לוקח איחסון רגיל מחבר
שאני יכול לסמוך עליו מאשר ריסיילר דפוק =/ |
ציטוט:
כי אם כן אז יש לך טעות, אני בכלל לא רציתי שרת משחק, אני רציתי שרת יעודי ואז אמרתי לך שאני מוותר בגלל כל הביקורות, ואתה זה שרצה לתת לי שבוע ניסיון על שרת יעודי כדי שאני שהשרתים שלך כן טובים... אם לא התכוותה אלי אז לא משנה :qqb006: |
ציטוט:
שזה הדבר הכי פות חשוב שתלמד מה שכן יותר חשוב זה שלא משנה כמה שרתים יהיה לך ויש עליך ביקורות שליליות זה לא ישנה את העובדה.. מזה משנה מאיפה הלקוח "מהוסטס שמוסטס.." לקוח זה לקוח ולא ראיתי שום התייחסות מצדך או תגובה ללקוח בהודעה שלך חוץ מהשתחצנות בזה שיש לך 11 שרתים וטם טם טם.. |
ציטוט:
|
נו אז משה, דוגרי, בלי טינה,
איפה השרתים? הם לא עובדים, אני והשותף שלי כבר מחכים הרבה זמן לרסיילר, ואני לא מבין מה קורה איתו. |
טוב, אין לי עדין שרת ווינדוס מתוקן והרדיו עבד 3 ימים ונפל שוב. נחשו מה ? הלקוח שלי בעצבים :\
ומשה לא עונה לי בבית ולא בMSN... |
מה אתה בוכה?:confused: לא הבנת שזה הולך להיות כך כולם אמרו לך לא לקנות ממנו.....אתה לא מקשיב הבעיה שלך! מה אתה קונה כאשר אתה רואה המון ביקורות רעות?, אנשים לא יכולים לעזור לך תפסיק את החשבון שלך קנה אצל חברה אחרת המלצה שלי wserv הם ממש מעולים! אז מה עוד כמה שקלים לא שווה את זה שהאתר שלך יעבוד פיקס?
|
אם אני הייתי מקבל ביקורות גרועות עלי כל הזמן,
הייתי סוגר את החברה מחזיר את הכסף לכולם ומבקש סליחה ^^, סליחה על ה"אכזריות" |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ