![]() |
LOL, אני יודע
ניקו הגדול מכולם :) |
אני יודע את כל התשובות, יש לי מקורות :P [אני לא משתתף בפרויקט הזה]
ומושיר... זה קצת קשה :) |
לדעתי שחר.
כתבה שפורסמה במעריב,[מעריב זה בשעות של הבוקר אני לא בטוח נפתח פוסט של אורי?] יום ראשון בשעות הבוקר המוקדמות , היה רצח שכמותו לא היה . הרוצח היה מאוד עצבני מסיבה כלשהי הוא פרק את כל עצביו על הנרצח,[שחר נורא עצבני שיוצאים עליו] לנרצח לא היו שום ביררות הוא נרצח בדם קר בגלל שלרוצח היתה חשיבות גדולה מישום מה, הוא לקח את כל הסביבה איתו. בין הרצחים הכי גדולים שהיו עד כה. עדי ראייה שהיו במקום לא הסכימו להתראיין מישום מה,[כי הם לא יכלו לראות אותו בגלל שקיפותו opacity] פחדו בגלל מעמדו הגדול של הרוצח. נקווה שלא יקרו מקרים כאלה עוד, אוהב: אהרון ביטון.[שם נסתר לאורי?] |
ציטוט:
|
סבבה בשלי אבל יש גם טיעון למה עדי ראייה לא יכלו להעיד כי לא היו כי הוא היה שקוף =] opacity
תנסו לחשוב הם לא סתם אמרו שזה פורסם במעריב =/ תחשבו אולי זה מעריב - תפילת מעריב - השקם בבוקר |
יש אפשרות גם ל psycho =]....
כתבה שפורסמה במעריב, יום ראשון בשעות הבוקר המוקדמות , היה רצח שכמותו לא היה .[נוו איזה אחד ניסה להתחזות אליו , לא הלך] הרוצח היה מאוד עצבני מסיבה כלשהי הוא פרק את כל עצביו על הנרצח,[גיא ידוע כאדם עצבני =]]לנרצח לא היו שום ביררות הוא נרצח בדם קר בגלל שלרוצח היתה חשיבות גדולה מישום מה, הוא לקח את כל הסביבה איתו. בין הרצחים הכי גדולים שהיו עד כה. עדי ראייה שהיו במקום לא הסכימו להתראיין מישום מה, פחדו בגלל מעמדו הגדול של הרוצח.[הוא פקח] נקווה שלא יקרו מקרים כאלה עוד, אוהב: אהרון ביטון. __________________ |
ציטוט:
חחחח לא הבנתי מה הקשר איזה אחד ניסה להתחזות אליו . |
היה אחד שניסה להתחזות אליו והוא פתח על זה אשכול שיזהרו =/
תן רמז... מזה מעמד גבוהה? הנהלה או קשור לניק? |
IAD-זה הרוצח.
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
---------------- בשעות הבוקרהמוקדמות יורד טל. |
פשש אהבתי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:56. |