הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   [ביקורת] דיגיטק - הבושה לא נגמרת ! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18107)

Lom.co.il 20-03-06 22:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LinuxServ
שרת פרוץ? :-0

חח כן הילדים הקטנים עזרו פה במשהו:) אני מקווה שהוא יחזיר לך תכסף זה עדיף מאשר תשרת כי הוא פרוץ ואז יתפסו בסוף אותו\או ילשינו ואז יסגרו לו והלך על השרת אז עדיף לך לקחת כסף..
בהצלחה שיהיה לך
לילה טוב

yaniv.G 20-03-06 22:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Magic-Host.net
חח כן הילדים הקטנים עזרו פה במשהו:) אני מקווה שהוא יחזיר לך תכסף זה עדיף מאשר תשרת כי הוא פרוץ ואז יתפסו בסוף אותו\או ילשינו ואז יסגרו לו והלך על השרת אז עדיף לך לקחת כסף..
בהצלחה שיהיה לך
לילה טוב

אני כבר 3 שעות מנסה לתפוס אותו בתוכנות מסרים וכו... והוא לא עונה...

Tomer 20-03-06 22:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yaniv
אני יכול לתת לך דוגמא לשרת כזה
אם אתה מכיר את הטכנאי Kobi_s השרת שלו לא נפל כבר 600 ימים

ככה זה שהשרת שייך רק לך (במקרה הזה לקובי), ולא של 70 ילדודס קטנים בני 14.

בכל אופן, מצטער לשמוע שנדפקת עם Digitekk, מקווה שיסתדר.

Lom.co.il 20-03-06 22:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yaniv
אני כבר 3 שעות מנסה לתפוס אותו בתוכנות מסרים וכו... והוא לא עונה...

מקווה שיהיה טוב..ממש חוסר אחריות מצידו לא לענות לפחות שיענה ויגיד משהו אבל גם לא לענות פשוט בושה של מנהל..

עד שאני חשבתי שהוא זהו סיים עם החוסר אחריות ולא לענות ללקוחות לנהיה מנהל טוב וחברה טובה הגיע זה חבל באמת חבל משה

LinuxServ 20-03-06 22:49

ד"א היום קבלתי טלפון מהלקוח שלו ,ביקש שאני יעזור לו לסדר תשרת ,אמרתי לו דבר ראשון שאני לא עוזר בדברים פרוצים ,ודבר שני שאני לא עוזר למתחרים שלי - בצדק.

yaniv.G 20-03-06 22:50

ציטוט:

מקווה שיהיה טוב..ממש חוסר אחריות מצידו לא לענות לפחות שיענה ויגיד משהו אבל גם לא לענות פשוט בושה של מנהל..

עד שאני חשבתי שהוא זהו סיים עם החוסר אחריות ולא לענות ללקוחות לנהיה מנהל טוב וחברה טובה הגיע זה חבל באמת חבל משה

זה לא רק זה, היו עוד כמה תגובות רעות עליהם תסתכל בעמוד של ביקורות...

Lom.co.il 20-03-06 22:50

ציטוט:

ד"א היום קבלתי טלפון מהלקוח שלו ,ביקש שאני יעזור לו לסדר תשרת ,אמרתי לו דבר ראשון שאני לא עוזר בדברים פרוצים ,ודבר שני שאני לא עוזר למתחרים שלי - בצדק.

אכן צודק אבל הבושה פה שלקוח של חברה מתחרה בא אלייך נו באמת לאיפה הגענו..

yaniv.G 20-03-06 22:52

ציטוט:

באמתת?
ממש בושה לדיגיטק שלקוח שלהם יבוא אליך לקבל עזרה...

Lom.co.il 20-03-06 22:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yaniv
זה לא רק זה, היו עוד כמה תגובות רעות עליהם תסתכל בעמוד של ביקורות...

אני יודע אחת מהן של חברת מג'יק הוסט עליהם אני יודע שיש והיה אבל חשבתי שנפתח דף חדש כמו שאמרו אבל עזוב לא נדבר על זה פה כי זה כבר קצת נגרר מהביקורת פשוט תחכה ותקווה לטוב,בהצלחה

yaniv.G 20-03-06 22:54

ציטוט:

אני יודע אחת מהן של חברת מג'יק הוסט עליהם אני יודע שיש והיה אבל חשבתי שנפתח דף חדש כמו שאמרו אבל עזוב לא נדבר על זה פה כי זה כבר קצת נגרר מהביקורת פשוט תחכה ותקווה לטוב,בהצלחה

אני מקווה.....

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ