הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   מה אתם חושבים על D-host (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=1921)

אדם 20-10-05 17:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
אדם לא זכור לי שאתה שר החינוך שתגיד לי מה אני יודע ומה לא...
אני לא בן 13 זה דבר ראשון.
דבר שני דני אמר שאתם לא מוציאים חשבוניות אלא רק למי שמבקש, לא יודע מה עכשיו.. אני יודע מה היה אז..

אני לא הספקתי לבקש חשבונית אתה יודע למה?
כי ביום שבו הזמנתי, אתה אמרת שאתה לא יכול לספק לי את הדומיינים.
ואתה אל תתנשא מעליי, אני יודע טוב מאוד מה זה קבלות, חשבוניות, עוסק מורשה, עוסק פטור וכל העניין עם מס הכנסה..

אני לא מתפלא על המקרה עם ליאור, אני בטוח שאם ליאור לא היה מאיים בתביעה משפטית או משהו דומה אתה גם לא היית מחזיר או מביא שרתים, הרי תמיד אתה יכול לשמור לעצמך...
אבל הוא לכד אותך בפינה אז אין לך ברירה.

אתם כבר ראיתם את השירות, הדיבור המלוכלך של אדם....
לשיקולכם..

כן כן אני הכל שקרן רמאי נוכל זהו מרוצה? .. תחשוב מה שבא לך אתה היחדי שחושב ככה בנתיים, אתה שם לב שאתה מדבר בשם כולם אבל תכ לסאף אחד לא חשוב כמוך, אם איגור היה רוצה היה בא ונותן ביקורת עובדה שכל מי שהיתי חייב לו כסף קיבל החזר כספי שזה טל, עידו דרור, אתה(כמובן היחדי שמתלונן כל הזמן), יוני וחיים, איגור לא קיבל בגלל סיבה אחרת(והוא יודע טוב מאוד מה הסיבה שאני עקרונית לא חייב לו כלום) ולמרות הכל החלטתי להחזיר לו בגלל השנה החדשה ולפתוח דף חדש והוא הסכים לזה אז שב בשקט.
עכשיו שתוק אל תתערב בעננינים לא שלך בקיצור ולעניין יאלה אתה מתחיל להרגיז אותי ילד
אני לא חייב לך דין וחשבון מבין?

אחרי שהבברהנו את העניין שיהיה לך יום טוב

אה וסליחה אתה לא בן 13 שחכתי 14...

Press 20-10-05 18:11

אממ אלון אם הכסף הוחזר אתה יכול להפסיק עם כל הדברים האלה,
אני ללא שום איום שום דבר, הוחזר הכסף.
עדיין, אתה לא חייב בכלל ליצור קשר עם אדם אבל אני מכיר המון אנשים אחרים שפשוט היו נעלמים עם הכסף.
ואני בטוח שאתה גם מכיר כמה.

ובנוגע לדי-הוסט, לא התנסתי אף פעם בשרתים רק אני יודע שאדם לא רמאי ולא גנב.

Dima 20-10-05 18:56

אדם, אוליי מספיק לשים דגש על הגיל? זה שאתה בן 20 לא נותן לך זכות להתנשא פה מעל כולם!
אני אומר לך בפה מלא וכמישהו שלומד ייעוץ מס (זה מקצוע הבחירה שלי) שברגע שאתה עוסק מורשה אתה חייב לספק חשבונית מס ללקוח (לא קבלה).

בקרוב מאוד אני הולך לקבל הרבה חומר על רישום במס וכל הנושא הזה ואני אוכל לייעץ פה לכמה אנשים שלא מבינים בזה.

אגב, לאלה שלא יודעים יש הבדל בין עוסק מורשה לעוסק פטור, אני יודע שבאילת (איפה שאתה גר אדם) כל העסקים של פטורים ממע"מ.

SHeDoN 20-10-05 18:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אדם
כן כן אני הכל שקרן רמאי נוכל זהו מרוצה? .. תחשוב מה שבא לך אתה היחדי שחושב ככה בנתיים, אתה שם לב שאתה מדבר בשם כולם אבל תכ לסאף אחד לא חשוב כמוך, אם איגור היה רוצה היה בא ונותן ביקורת עובדה שכל מי שהיתי חייב לו כסף קיבל החזר כספי שזה טל, עידו דרור, אתה(כמובן היחדי שמתלונן כל הזמן), יוני וחיים, איגור לא קיבל בגלל סיבה אחרת(והוא יודע טוב מאוד מה הסיבה שאני עקרונית לא חייב לו כלום) ולמרות הכל החלטתי להחזיר לו בגלל השנה החדשה ולפתוח דף חדש והוא הסכים לזה אז שב בשקט.
עכשיו שתוק אל תתערב בעננינים לא שלך בקיצור ולעניין יאלה אתה מתחיל להרגיז אותי ילד
אני לא חייב לך דין וחשבון מבין?

אחרי שהבברהנו את העניין שיהיה לך יום טוב

אה וסליחה אתה לא בן 13 שחכתי 14...

אולי מספיק אתה?
אולי באמת מספיק אתה אדם?
זה שאתה בן 20 לא נותן לך שום להעליב פה אנשים, אתה לא בגן חיות ולא בשוק.

A1ex 20-10-05 19:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
אדם, אוליי מספיק לשים דגש על הגיל? זה שאתה בן 20 לא נותן לך זכות להתנשא פה מעל כולם!
אני אומר לך בפה מלא וכמישהו שלומד ייעוץ מס (זה מקצוע הבחירה שלי) שברגע שאתה עוסק מורשה אתה חייב לספק חשבונית מס ללקוח (לא קבלה).

בקרוב מאוד אני הולך לקבל הרבה חומר על רישום במס וכל הנושא הזה ואני אוכל לייעץ פה לכמה אנשים שלא מבינים בזה.

אגב, לאלה שלא יודעים יש הבדל בין עוסק מורשה לעוסק פטור, אני יודע שבאילת (איפה שאתה גר אדם) כל העסקים של פטורים ממע"מ.

זה לא שייך לזה שמישהו נרשם כעסק פטור או לא.
וזה רק המוצרים באילת הם ללא מע"מ זה לא קשור איפה הוא גר אבל לגבי איחסון לא נראה לי ובכל מקרה זה לא קשור לעוסק פטור.

shev.com 20-10-05 19:10

מספיק. הדיון פה גלש מהנושא. לכולם הייתה אפשרות לשפוך את העצבים פנימה. עכשיו תתחילו לגלוש לאשכולות אחרים בפורום.

ננעל.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ