הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   מה לדעתכם צריך לעשות???? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=27035)

נריה 23-07-06 06:29

אז אני יבהיר
לא הסתכלתי על החתימה של עמיטל בצורה טובה כי ראיתי לפי המסנגר
serv-in אבל אחרי שדיברתי עם עמיטל הבנתי שגם הוא כמו מאור
אבל זה לא משנה....כי גם מאור לא הראה לי תקנון
עצם זה שהוא קיבל ממני בלי העברה בנקאית זה אומר שבכלל לא הלכנו לפי התקנון
וגם שימו לב שלפני התקנון של מאור אין שום זכר לזה שהמבצע תלוי במחירים של איפאוור
תודה לך אבירם בכל מקרה
וכנראה שהסתדרנו

AvishySH 23-07-06 06:34

אחד הגולשים כתב פה שאם הלקוח שילם על המוצר במסגרת המבצע אז כן הוא במסגרת המבצע..
כאשר שילמת לבנאדם זה אומר שהכסף כבר הגיע אליו בתוך מסגרת המבצע ולכן העסקה בוצעה בתוך מסגרת המבצע....

במקרה הזה הכסף הגיע אל עמיטל אחריי גמר המבצע של Ipower. לכן עמיטל לא רק שלא אשם אלא זכותו המלאה לא לספק את הדומיין לנריה ואם ישנה אפשרות שיחזיר לו את הכסף ושיקנה את הדומיין מספק אחר.

ובפעם הבאה תלמד איפה שיש תקנון קוראים אותו כדיי להימנע ממצבים כאלה.
וכמו שכתוב בחוקיי הפורום בכתב מספיק גדול שאי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. הסיטואציה הזאת מתארת את זה בצורה הכי טובה שאפשר..ברצינות.!

לפי מה ששמעתי מאנשים שהשתמשו / משתמשים בשירותים שעמיטל והחברה שלו מספקים עמיטל אינו בנאדם שיעשה דבר כזה בכוונה...

אני אומר שעמיטל יחזיר לך את הכסף ותיגש אל חברות אחסון אחרות.
יש פה כמה חברות מעולות והחברה של מאור ועמיטל היא בין הטובות.

לדעתי זה הפיתרון הכי פרקטי.

AviNet.

loading 23-07-06 06:57

אני אומר שהם צריכים לספוג את העלות.
מזה החוצפה הזאת "המחירים עלו אז אנחנו מעלים לך".
תחשבו שאתה מתקשר לחנות מחשבים אומרים לך מחשב 5 אלף שקל ואתה שולח ואז אומרים לך "אוי אדוני מצטערים המחירים של חלקי המחשב עלו בצורה מטורפת המחיר הוא 7 אלף שקל".

זה לא בעיה של הלקוח שהמחירים עלו זה בעיה שלכם. עד עכשיו הרווחתם מהדומיינים וקורה שנתקלים במצב לא נעים שמעלים תמחירים אבל תלמדו לספוג את זה ולא לגרום ללקוח להרגיש מיואש ומרומה!

ויש לכם טעות גדולה כאשר אתם אומרים שהלקוח צריך לקרוא את התקנון!
לפני כל רכישה בעל העסק חייב להציג את התקנון ללקוח ואפילו שהלקוח יחתום עליו אז אם גם את זה לא עשיתם אני מציע לכם לשתוק ולספוג ת10 שקל האלו שלא יעשו אף אחד עשיר (רק לקוח מרוצה).

null 23-07-06 07:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading
אני אומר שהם צריכים לספוג את העלות.
מזה החוצפה הזאת "המחירים עלו אז אנחנו מעלים לך".
תחשבו שאתה מתקשר לחנות מחשבים אומרים לך מחשב 5 אלף שקל ואתה שולח ואז אומרים לך "אוי אדוני מצטערים המחירים של חלקי המחשב עלו בצורה מטורפת המחיר הוא 7 אלף שקל".

זה לא בעיה של הלקוח שהמחירים עלו זה בעיה שלכם. עד עכשיו הרווחתם מהדומיינים וקורה שנתקלים במצב לא נעים שמעלים תמחירים אבל תלמדו לספוג את זה ולא לגרום ללקוח להרגיש מיואש ומרומה!

ויש לכם טעות גדולה כאשר אתם אומרים שהלקוח צריך לקרוא את התקנון!
לפני כל רכישה בעל העסק חייב להציג את התקנון ללקוח ואפילו שהלקוח יחתום עליו אז אם גם את זה לא עשיתם אני מציע לכם לשתוק ולספוג ת10 שקל האלו שלא יעשו אף אחד עשיר (רק לקוח מרוצה).

מסכים ;)

נריה 23-07-06 12:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AviNet
אחד הגולשים כתב פה שאם הלקוח שילם על המוצר במסגרת המבצע אז כן הוא במסגרת המבצע..
כאשר שילמת לבנאדם זה אומר שהכסף כבר הגיע אליו בתוך מסגרת המבצע ולכן העסקה בוצעה בתוך מסגרת המבצע....

במקרה הזה הכסף הגיע אל עמיטל אחריי גמר המבצע של Ipower. לכן עמיטל לא רק שלא אשם אלא זכותו המלאה לא לספק את הדומיין לנריה ואם ישנה אפשרות שיחזיר לו את הכסף ושיקנה את הדומיין מספק אחר.

ובפעם הבאה תלמד איפה שיש תקנון קוראים אותו כדיי להימנע ממצבים כאלה.
וכמו שכתוב בחוקיי הפורום בכתב מספיק גדול שאי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. הסיטואציה הזאת מתארת את זה בצורה הכי טובה שאפשר..ברצינות.!

לפי מה ששמעתי מאנשים שהשתמשו / משתמשים בשירותים שעמיטל והחברה שלו מספקים עמיטל אינו בנאדם שיעשה דבר כזה בכוונה...

אני אומר שעמיטל יחזיר לך את הכסף ותיגש אל חברות אחסון אחרות.
יש פה כמה חברות מעולות והחברה של מאור ועמיטל היא בין הטובות.

לדעתי זה הפיתרון הכי פרקטי.

AviNet.

אני יחזור ויבהיר
סתכל בתקנון אין שום סעיף שאומר שאם המחיר עולה המבצע ניגמר

Rothem 23-07-06 12:10

ואי בואנה המצב בקשה?!?!?
10 שקל . אתה לא מוכן לשלם?בואנה יאללה תחזירו לו תכסף ותגידו לו שלום ולהבא תדעו להתרחק ממנו.
(מה שאני עשיתי ממזמן)
אתה יודע מה!? לך תאסוף 40 פחיות, תלך להיפר נטו או היפר דודו XD
תקבל תכסף ושלח :P

Bagheera 23-07-06 12:11

בנוגע לתקנון הם בכלל לא צריכים להראות לך אותו ... זה חובה שלך ושל כל הלקוחות לקרוא את התקנון ולהסכים לדברים הרשומים בו.
הם בכלל לא צריכים להראות לך את התקנון.
ברגע שהחלטת לקנות מהחברה זה אומר שהסכמת לכללים של התקנון.

נריה 23-07-06 12:12

שוב אני יאמר ושוב שוושב
לא רשום בתקנון שום דבר כזה

רותם אתה אדם מגעיל שלא שווה התייחסות אפילו
אם תרצה לדבר כמו גבר באי סי תאמר

Rothem 23-07-06 12:18

מי שמנבל את הפה באיסיקיו דורש ממני איגנור.

נריה 23-07-06 12:20

לא ניבלתי את הפה ואל תשקר!!!!!!!!
יודע מה ? מעכשיו אני לא מגיב לך
לא שווה את זה אפילו

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ