הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   דחוף כולם כנסו דחוף!@! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=33132)

Eli-Hai 17-10-06 21:13

רבאק, מה כולכם מזיינים ל-Opacity בשכל? אם זה היה קורה לכם, הייתם עושים בדיוק אותו הדבר.
חלאס, כשבנאדם מגיע למצב שהוא רוצה להתאבד, הוא בד"כ מהלחץ וההיסטריה לא חושב פעמיים, חלאס לדבר שטויות. הבנאדם התנתק מהתוכנות מסרים, ניתק ת'פלאפון ומי יודע מה עוד, אולי עוד יחזור לרשת בזהות בדויה או איזה משהו פסיכוטי.

GAZ 17-10-06 21:16

רגע..אבל אם הוא התאבד?לך תדע אתה לא מכיר את הבחור,זה עצוב...

yaiRy 17-10-06 21:20

פחות אחד יותר נחמד.

Green-Design 17-10-06 21:21

אני לא יודע אם זה חוקי...
אך זה למטרה טובה.
מי שיש לו פרטים שלו שישלח לי מהר (כלומר שם משפחה + שם פרטי)
נחפש בחיפושון ונתקשר אליו....
מהר....
זה חיים או מוות

meshuga 17-10-06 21:21

איזה שטויות אתם מדברים....אי אפשר להאשים את שחר.
זה בדיוק כמו מה שקורה עכשיו בשומר מסך עם אמנון לוי, האיש שעושים עליו את התחקיר הלך לבית המשפט ואמר שיש לו בעיות לב ושידור התוכנית תוכל להעמיד אותו במצב של סכנת מוות, אז בית המשפט החליט להוציא צו מניעה לשידור.
אבל, כשהוא עשה את המעשים זה היה בסדר?

סליחה, אבל באמת אי אפשר להאשים את שחר, לבן אדם צריכה להיות מידת אחריות על המעשים שלו, מה הוא חשב, שהוא יעשה ולא יקרה כלום?....
תתביישו שבכלל אתם מצביעים על שחר, או המשתמש השני שכתב בפורום דומיינים....

זה כ"כ שטויות מה שאמרו פה לדוגמא "לשחר, הבנתי שהוא רימה אותך והכל, אבל להתייחס לזה בצורה של תביעה ו: אני הגבר פה ואתה תרד למטה זאת לא גישת טובה במיוחד.
הוא מרגיש פחד כאילו כל העולם נפל עליו.. מסכן.. כואב הלב"
סליחה? אבל בוא נחשוב על זה מהצד של הבן אדם שהוא רימה..תחשוב ככה (לא על שחר..מקרה תיאורטי לחלוטין) בן אדם ממשפחה במצוקה כלכלית מצליח לחסוך את הכסף בשביל לקנות ממנו דומיין, אחרי הרבה זמן ועבודה, הוא שולח את הכסף ומגלה שרימו אותו, אתה חושב שזה בסדר? להשלות בן אדם ככה? אדם שחסך ועבד בשביל הכסף והוא הולך לשום מקום?
הבן אדם צריך להיות בבית משפט ולא לבכות לכל העולם שהוא הולך להתאבד, שיהיה גבר ויקח את האחריות על הכתפיים, אם היה לו את האומץ להיות גבר ולרמות את כל האנשים שיהיה גבר להתמודד מולם.

*למען הסר ספק, אף פעם לא היה לי קשר, לא עיסקי ולא חברתי עם שחר.

Nadav 17-10-06 21:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
איזה שטויות אתם מדברים....אי אפשר להאשים את שחר.
זה בדיוק כמו מה שקורה עכשיו בשומר מסך עם אמנון לוי, האיש שעושים עליו את התחקיר הלך לבית המשפט ואמר שיש לו בעיות לב ושידור התוכנית תוכל להעמיד אותו במצב של סכנת מוות, אז בית המשפט החליט להוציא צו מניעה לשידור.
אבל, כשהוא עשה את המעשים זה היה בסדר?

סליחה, אבל באמת אי אפשר להאשים את שחר, לבן אדם צריכה להיות מידת אחריות על המעשים שלו, מה הוא חשב, שהוא יעשה ולא יקרה כלום?....
תתביישו שבכלל אתם מצביעים על שחר, או המשתמש השני שכתב בפורום דומיינים....

זה כ"כ שטויות מה שאמרו פה לדוגמא "לשחר, הבנתי שהוא רימה אותך והכל, אבל להתייחס לזה בצורה של תביעה ו: אני הגבר פה ואתה תרד למטה זאת לא גישת טובה במיוחד.
הוא מרגיש פחד כאילו כל העולם נפל עליו.. מסכן.. כואב הלב"
סליחה? אבל בוא נחשוב על זה מהצד של הבן אדם שהוא רימה..תחשוב ככה (לא על שחר..מקרה תיאורטי לחלוטין) בן אדם ממשפחה במצוקה כלכלית מצליח לחסוך את הכסף בשביל לקנות ממנו דומיין, אחרי הרבה זמן ועבודה, הוא שולח את הכסף ומגלה שרימו אותו, אתה חושב שזה בסדר? להשלות בן אדם ככה? אדם שחסך ועבד בשביל הכסף והוא הולך לשום מקום?
הבן אדם צריך להיות בבית משפט ולא לבכות לכל העולם שהוא הולך להתאבד, שיהיה גבר ויקח את האחריות על הכתפיים, אם היה לו את האומץ להיות גבר ולרמות את כל האנשים שיהיה גבר להתמודד מולם.

דוגרי אחי אבל מסכן.. הוא עוד ילד..
אם הוא היה לפחות מעל גיל 15 הייתי לוקח את זה ברצינות והכל, אבל כולנו היינו ילדים ועשינו מעשים כאלה בדרך כזו או אחרת. (לא מדבר ספציפית על רמאות..)
בכל מקרה, אף אחד לא האשים את שחר פשוט זה לא כזה טוב ללכת לפתוח ביקורת.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yaiR yerushalmi
פחות אחד יותר נחמד.

פחות שתיים נחמד כפליים -.-

ofir12 17-10-06 21:29

מציע לשקול השעייה של שחר

Nadav 17-10-06 21:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofir12
מציע לשקול השעייה של שחר

לא נסחפנו?
מה השעיה..? הוא רימה אותו מגיע לו לפתוח ביקורת
אנחנו במדינה דמוקרטית.

GAZ 17-10-06 21:30

הוא צריך לקבל עונש!אבל מה??הבנדם ימות?
טוב נו הוא לא גבר!הוא לא יודע להתמודד אם דבר קשים..צירכים לעזור לו!ואפשר גם ליסלוח...(אני אישית,אם משהו היה מרמה אותי ישר הייתי הולך למשטרה ולבדוק מה אפשר לעשות בנדון,והיתי מפרסם הודעה על זה שהו רימה ושלא יפלו אצלו עוד אנשים)אבל צירכים לעזור לו..ומי בא בטענות לשחר?

Green-Design 17-10-06 21:30

השגתי תמספר ....
אני מתקשר....
אם אני יראה שהוא בוכה או משהו חריג אני מתקשר ישר למשטרה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:08.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ