הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   ישראקל - חברת אירוח ובניית אתרים חדשה ! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=41547)

דניאל 15-03-07 16:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal (פרסם 439442)
כן, אבל לא להיכנס לכיס של הבנאדם
אפשר לאחל בהצלחה ואפשר מצד שני להגיד מה שאתה חושב על העיצוב, שם העסק וכדומה

אבל להיכנס לו לכיס "למה אתה שם את השרת ב X" מזה מעניין? כל עוד הלקוחות מרוצים מה אכפת לו

שים לב שאתה סתם גורר את הוויכוח,

ניחא לכתוב שהשרתים בחו"ל..אבל לכתוב כי זה יותר מהיר (מאשר בארץ) והציוד שם יותר טוב?
come on..|Rolleyes|
הוא הכניס לעצמו את היד לכיס.

IsraKal.co.il 15-03-07 16:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 439467)
שים לב שאתה סתם גורר את הוויכוח,

ניחא לכתוב שהשרתים בחו"ל..אבל לכתוב כי זה יותר מהיר (מאשר בארץ) והציוד שם יותר טוב?
come on..|Rolleyes|
הוא הכניס לעצמו את היד לכיס.

בוא נפסיק את הוויכוח הזה. ביקשנו לקבלת ביקורות, קיבלנו את הביקורת שלך.
אין בעיה. אין לנו טיפת כעס על הביקורת שלך בנושא, אבל לא נרצה להתווכח כאן בפורום - לא לכבודנו.

הסבר קצר בקשר לכוונתנו ב"מהירות":
אני חושב שתוכל להסכים איתי שבארה"ב הטכנולוגיה המתקדמת יותר זמינה מאשר בישראל, וכמובן שזולה יותר מאשר בישראל.
אנו מדברים על היחס בין העלות למהירות, ואם נשווה את ארה"ב לישראל, נוכל לקבל שרת איכותי יותר ומהיר יותר באותו הסכום.
לכן, אנו בחרנו בקניית שרת מחו"ל.

בכל אופן, זאת החלטתנו נכון לעכשיו, ואם נראה שיש בה טעות נשנה אותה.

לדעתי היחס בין האיכות ולבין העלות (ולכן המחירים שלנו יחסית נמוכים) משתלם הן לנו והן ללקוחות.

עוד הבהרה קטנה בקשר למהירות: אנו התכוונו למהירות השרת (מבחינת חומרה) שאחראית על מהירות ביצוע הסקריפטים והרצת אפלקציות על השרת, ולא על מהירות ההורדה.

ושוב,
אני מתנצל על חוסר ההבנה ומבקש להפסיק את הוויכוח עכשיו, זוהי דעתנו ואנחנו לא קובעים כאן עובדות. אם אתה חולק על דעתנו, עשה זאת בהודעה פרטית בבקשה - אין קשר לנושא המקורי.

Derey22 15-03-07 16:40

אהבתי תשם..

movieslearn.com 15-03-07 22:33

לא אהבתי כל כך את העיצוב..
בהצלחה!

ahoy 15-03-07 23:15

אכן מזעזע ... אבל גם צודק הבחור!

ציטוט:

נכתב במקור על ידי RS324 (פרסם 438940)
קידוד מזעזע, העיצוב חמוד אך מעט ילדותי

אכן, העיצוב ילדותי ולטעמי מזעזע ... כאילו יש בלאגן בלתי-נפסק בכל האתר (מישהו כבר העיר לגבי עודף הצבעים והפונט הלא מתאים?) ... יש גם בעיות לשוניות קשות (לדוגמא: זמינות שרת 99.9% חודשי,פרק הזמן שאנו מתחייבים אליו לזמינות השרת.
דאון מקסימלי עד 43.2 דקות בממוצע.
) ועימוד (מה זו טבלת המחירים הזו?)

בכלל, העברית ברוב אתרי האחסון פשוט מזעזעת - שכחתם שאתם נותנים שירות?!

את מערכת התמיכה המהממת לא ניתן לבדוק, אבל מהצצה בעמוד 'לפני קניה', הבנתי את הרמז ... והוא לא היה חיובי בכלל ....

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Israkal.net (פרסם 438952)
אגב, בעיה ידועה שאין לי מושג מה מקורה שמופיעה לא מעט אצלי בהמון אתרים (כולל וואלה! ואתרים נוספים) היא שלפתע נטען העמוד ללא מסמך ה-CSS, ואחרי כניסה מחדש לעמוד (רענון) הכל נטען כמו שצריך. בדוק שזה לא קרה לך.

אני חושב שהכוונה שלו הייתה, שבונים את האתר כל שכאשר יש תקלה בטעינת ה-CSS אז אפשר לקרוא את האתר גם בלי העיצוב שלו ... אתר CSS מקצועי נבחן בכך.

מצד שני -

ציטוט:

נכתב במקור על ידי d1a1n0 (פרסם 438882)
השרתים שלכם יושבים בחו"ל, אך אתם פונים לקהל הישראלי לפי האתר שכתוב בשפה העברית. אז מה הקטע כאן?בהצלחה נראה טוב!

השרתים בארץ אכן, ברובם, לא מתקרבים למה שניתן לקבל בחו"ל והתבוננות של עלות\תועלת השירות בחו"ל עדיף הרבה יותר. בארץ משתלם רק אם יש לך שירות מיוחד ו\או צורך להיות קרוב פיזית לשרת.
גם אני עובד עם שרתים בחו"ל ונהנה מכול רגע ולפחות אצלי, כל האגדות על חוסר-זמינות\אמינות\שירות הן עורבא-פרח ....

נ.ב.

ישראקל ... אם רוצה קצת עזרה בסידור את האתר ואת מערכת התמיה ... אשמח.

נ.ב. 2

שיהיה בהצלחה!

Pro-Host.co.il 15-03-07 23:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Israkal.net (פרסם 439465)
אתה זוכר נכון,קיבלתי את התגובה שלך כמו שהיא וכך גם הגבתי.

בנוגע ל"האמת יש משהו במה שאתה כותב" זה אולי בגלל הגישה שלך מקודם.

אבל עזוב,"נחליק" את זה,אני כלל לא מחפש לריב :)

תחליק,
הוא מנסה להכנס בכולם!

אהבתי את האתר.
בהצלחה.

Voll'2 16-03-07 03:00

אתר מהמם!!
קידוד מצוין!
הכל מסודר ונח לעין..
קבל ח"ח

adiRm 16-03-07 04:55

נראת חברה רצינית..
שנשמע ממכם רק טוב!
בהצלחה ;]

ולדי72 16-03-07 08:13

עיצוב מרשים מאוד כול הכבוד.
שיהיה לכם הצלחה רבה.
בברכה ולדי אליזרוב.

Omer 17-03-07 09:10

תגיד, על סמך מה אתה קורא לעצמכם חברה? אתה רשום ברשם החברות?
זה שאתה רשום במע"מ ומס הכנסה לא עושה אותך לחברה, זה עושה אותך לעסק אלא אם כן אתה רשום ברשם החברות..
ההבדל הוא שמיים וארץ.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:51.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ