![]() |
VB מסורבלת?
בפאנל ניהול? בנוחות למשתמש? איפה אתה חי? |
אתה דיי צודק בקשר לפאנל ניהול, אבל נוחות למשתמש? זאתי בין המערכות הכי נוחות לשימוש, הכל כמעט יש לך בהישג יד שאתה בתור משתמש.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רוב האנשים שגולשים כאן, גולשים בפורומים של ipb, בגלל זה vb לא נוחה. כל מה שצריך זה להתרגל. |
אני מת על 1.3.1 ועל 1.4 . גם vb אני אוהב 2.2.2 אני אוהב וכל מה שבסיגנון.
אני לא סובל phpbb.. |
אני אגיב בתור מישהו שזהו הפורום VB הראשון שאני רשום בו-ופעיל בו.
VB היא דיי נוחה, אבל יש כמה דברים שלא אהבתי. 1 שורת הלינקיה שלמעלה. כשנרשמתי, לא הבנתי איך אני אמור להשיג את הפרופיל שלי. אם היה, ברגע שלוחצים על שם המשתמש, קישור לפרופיל שלך-זה היה מצויין. ואני רוצה להגיב על שבגלל שזו מערכת פתוחה-יש בה יותר חורי אבטחה. אני אתן כאן דוגמה, לא אמיתית-רק לשם הדוגמה. אני האקר. אני קונה VB, מתוך מטרה למצוא בה חורי אבטחה. --- מי יחפש חורי אבטחה, וגם יקנה מערכת, חוץ ממישהו שרוצה להזיק? --- מצאתי חור. אני יכול לפרוץ חופשי, אני לא מפיץ אותו-כך שלא יחסמו אותו. עכשיו נעבור ל-IPB 1.3. אני מוריד את זה ממקום כלשהו, מוצא חור אבטחה, פורץ לכמה פורומים. מישהו אחר בא, וגם, מחפש חורי אבטחה. --- למה הוא חיפש כאן ולא ב-VB? כי למרות שהוא נחמד-אין לו כוח לשלם את ה-100$ האלה בשביל ה-VB, לעומת ה-IPB שמופצת בחינם. --- הוא, ועוד אלפי משתמשים אחרים, מצאו חורי אבטחה. ניתן הימור, 4000. (זה אמור להיות יותר-אבל נהמר על פחות). 3999 מהם הם אנשים רעים, קשיי לב, וכו', ורק האחד הזה, שילך ל-IPB ויגיד להם-יעזור לתיקון החור. ב-VB, אין לאף אחד כמעט את המערכת, וגם ה"אנשים הטובים", מה הם יעשו? "שלום VB. לאחרונה הורדתי גירסה בלתי חוקית שלכם באימיול, ומצאתי חור אבטחה". הם יתקנו את החור-וידאגו או לתביעה, או לדאוג שלא תשתמש במערכת. |
ציטוט:
אם אתה האקר, אתה לא תשלם 100$ למערכת, אתה פשוט תוריד אותה מאחת תוכנות השיתוף ותמצא שם את חורי האבטחה. כיום כל מערכת שעולה כסף, כמו כל תוכנה אחרת, ניתן להשיג בדרכים לא חוקיות, משם האקרים ממשיכים לחורי האבטחה וכן הלאה. |
ציטוט:
אני נגד מערכות שעולות כסף. מישהו סתם, לא יגיד, "טוב, בו נוריד את VB, נגלה חור אבטחה, ונשלח לחברה". אבל, מישהו שמוצא חור אבטחה במערכת חופשית, ב-IPB, בפורום שלו, שולח בקשה ל-IPB כדי לתקן את החור-או שפותח נושא חדש, ומבקש שיתקנו את החור. |
ציטוט:
|
אני חושב שהוא דיבר על גירסאות 1.x שלה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ