![]() |
ציטוט:
רוב המשתמשים גולשים דרך IE, תרצה או לא תרצה. מבחינתי אם הקוד נכון או לא נכון זה ממש לא משנה, לא הכל הוגן בחיים. |
הכי טוב MAXTHON
מבוסס על IE עם פונקציות שקיימות ב FIREFOX אחלה דפדפן נוח, מהיר, בטיחותי אין עליו |
ציטוט:
כן, אם אנשי החברה לא היו מתרגמים, וזה סיכויים אפסיים-מישהו מכאן היה מתרגם, ושולח להם/מפרסם בעצמו. |
ציטוט:
נכון ... כי אותנו הישראלים אוהבים בכול העולם והיו מקבלים בזרועות פתוחות אם לא היו דפדפנים מתחרים בעברית... והיו נתונים תמיכה רחבה בעברית סתם כי בא להם ... לא בגלל שאיזו ענקית תוכנה החליטה שצריך לתמוך בעברית אלא סתם ככה החליטו ... ממש יש להם עכשיו כוח ועניין לשפר את המוצרים שלהם ולהשקיע עוד כסף רק בשביל תמיכה בעברית... כמה כבר משתמשים בעברית , לא ככה? |
ציטוט:
ב-FF יש הרבה בעיות, אבל אני לרוב משתמש בו בגלל שיש בו הרבה פחות בעיות מב-IE. יש לי IE וכמות הבאגים שנתקלתי בהם בדפדפן מדהימה.. הבאגים היותר רציניים הם: - באג שאתה נכנס לאתרים מסויימים וזה מציג לך דף לבן למרות שיש לאותו הדף קוד מקור - הדף פשוט לבן! - באג מטורף שהאקספלורר פותח עוד ועוד ועוד ונכנס ללולאה אינסופית של פתיחת עוד דפדפנים. - באג מעצבן נוסף הוא שאתה נכנס לאתרים, יש לך מספר אקספלוררים פתוחים פתאום מציג הודעת כשל\שגיאה וזה סוגר את כל הדפדפנים בלי התראה מראש וכו'. כל הבאגים האלו באים בתורות\מתי שבא להם\פעם כן פעם לא וזה מה שמחרפן עוד יותר. בכל מקרה הבאתי פה באגים שממש הטריפו אותי ב IE. הוויכוח הזה מיותר בואו נסגור על זה שכל אחד משתמש בדפדפן שהוא מעדיף.. וגם על כך שקשה מאוד לעבור לדפדפן FF או כל דפדפן אחר אחרי שגלשתם בדפדפן IE במשך כמה שנים טובות והתרגלתם אליו... |
ציטוט:
אההה איפה עדי אשכנזי כשצריך אותה "מה זה שטויות האלה FX?!" |
תסביר לי רגע למה אתה כותב FX...?
|
אני לא חושב שזה השפיע עליי. אני עדיין במקסטון. למרות שגוגל קנו אותו.
|
אתם שוכחים שבעצם מיקרוסופט העתיקו כמעט את כל הדברים השימושיים מפיירפוקס... הם בעצם יצרו פיירפוקס 2 ... הדבר שהכי חסר לי באקספלורר לעומת פיירפוקס זה ההורדת קבצים שבפיירפוקס עובדת הרבה יותר טוב וגם יש אפשרות לעצור את ההורדה כמו במנהלי הורדות.
|
אין על FF..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ