הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   איאייאי :]] אני עובדדדד :]] (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47571)

123free 22-06-07 18:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 504722)
מזל טוב, שיהיה בהצלחה :)

תגיד, אם אתה שותף כלים, אתה מקבל חצי חצי עם הכלים, או 80 20?
איך מתחלקת השותפות?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אהבתי....

DCB 22-06-07 18:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Peleg (פרסם 504659)
הוצאות מחייה בארה"ב גבוהות יותר בהתאם למשכורת.
כל הכבוד על קבלת התפקיד , ומה עברת לפני הגיוס שלך לגור בארה"ב כדי לעשות כסף?

זה לא קשור לכסף, עברתי לצורך לימודים ובנוסף אם לא הייתי עובר היה סיכוי שאני אאבד את האזרחות האמריקאית שלי...

sport 22-06-07 19:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Peleg (פרסם 500200)
עבודות הכי משתלמות לבני נוער אלו עבודות דרך "בני עובדים" דרך מקום ההעבודה של הוריכם.
אני אמור באוגוסט לעבוד 4 ימים+יום כיף ולהרוויח 142 ליום אך החישוב הוא על 9 ימים כבונוס קטן כבן עובדים. אז הסכום יוצא 142*9 :) שזה כ-1300 ש"ח ל4 ימים :)
אחרי זה כבן עובדים אשר מחזיק בצו גיוס יש המון מקומות עבודה אשר מזכים את ילדי העובדים במספר ימים עבודה , אני יודע שבקק"ל זה חודש עבור סכום כסף נכבד , ובחברת חשמל זה 10 ימים עבור סכום כסף נאה מאוד.

אלו אשר יכולים לעשות זאת דרך הוריהם , עשו זאת חבל על ההזדמנות הזו.

יכלתי לעשות את זה.. אבל זה חרא עבודה.. והיא משעממת בטירוף.. זה טוב לילדים קטנים ..כי אין אופציות אחרות אז מקבלים עבודה דרך אמא ואבא..
אין לי שמץ איך הגעת לחישוב הזה.. אבל נראה לי שזה בטוח בסופו של דבר לא יהיה כמו שאתה חושב.. אף אחד לא פראייר..

sport 22-06-07 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Peleg (פרסם 504659)
הוצאות מחייה בארה"ב גבוהות יותר בהתאם למשכורת.
כל הכבוד על קבלת התפקיד , ומה עברת לפני הגיוס שלך לגור בארה"ב כדי לעשות כסף?

ככה זה בארה"ב ..
גם שכר המינימום שלהם הוא פי 1.5 משלנו..
זה הכל יחסי... אתה מקבל יותר כסף בעבודה אבל גם מצד שני משלם יותר כסף על שכר דירה , מוצרי מזון וכדומה.. ככה שזה מתקזז..

בכל זאת אבל מרוויחים יותר שם.. אבל מצד שני זה גם לא ישראל... ואתה רחוק ממשפחה , חברים והכל.. וסביבת עבודה זרה |Rolleyes|

Peleg 23-06-07 18:34

ציטוט:

זה לא קשור לכסף, עברתי לצורך לימודים ובנוסף אם לא הייתי עובר היה סיכוי שאני אאבד את האזרחות האמריקאית שלי...
אתה מתכוון לחזור לשירות צבאי חזרה? ואילו לימודים אלו אם מותר להתעניין.

SPORT כל מה שאמרתי לגבי עבודה כבן עובדים לא המצאתי אלא כעובדה.

Eli-Hai 23-06-07 22:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Peleg (פרסם 500200)
עבודות הכי משתלמות לבני נוער אלו עבודות דרך "בני עובדים" דרך מקום ההעבודה של הוריכם.
אני אמור באוגוסט לעבוד 4 ימים+יום כיף ולהרוויח 142 ליום אך החישוב הוא על 9 ימים כבונוס קטן כבן עובדים. אז הסכום יוצא 142*9 :) שזה כ-1300 ש"ח ל4 ימים :)
אחרי זה כבן עובדים אשר מחזיק בצו גיוס יש המון מקומות עבודה אשר מזכים את ילדי העובדים במספר ימים עבודה , אני יודע שבקק"ל זה חודש עבור סכום כסף נכבד , ובחברת חשמל זה 10 ימים עבור סכום כסף נאה מאוד.

אלו אשר יכולים לעשות זאת דרך הוריהם , עשו זאת חבל על ההזדמנות הזו.

עיריית אשקלון נותנת לבני העובדים עבודה של אבות בית בביה"ס, 5 ימים, 700 שקל בערך.

gargamel 24-06-07 11:09

תהנה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:15.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ