![]() |
רק תסביר לי למה אתה רוצה להיות אימו?
מה זה יעזור לך בחיים? זה לא יביא לך בחורות זה יביא לך בחורים ;) |
אהבתי, תספורת ממש יפה.
|
ציטוט:
סתם, על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח בכל מקרה, אני לא כל כך אהבתי, תשנה לתספורת נורמלית. אפילו קוצים |
חח מה ערס? חח איזה ילדים קטנים אתם.. אין שום קשר בין ערס אליךך גם אני מחמצן תשער לפעמים זה אומר שאני ערס? לא! אני פשוט עושה את זה כי בא ליי!... ותעשו טובה תגדלו קצת, תהיו אם בנותת ואז תגיבו :D..
חח אחי אל תקשיב להם.. חח אחלה תסרוקת אני מת לאחת כזאת.. כמה זמן לקח לך לגדל תשער למצב כזה? :P.. והצבע שלך במקורי הוא שחור נכון? |
ציטוט:
שמע אחיי כבר הגבת פעם אחת שאתה לא אוהב תתסרוקת מה הטעם להגיבב עוד פעם?? ולהגיד שאתה לא אוהב? והוא לא ישנה את התסרוקת שלו בגלל שאתה אמרת לו את זה! סבבה הבנו שזה לא הטעם שלך אבל אני לא מבין מה הטעם להגיב עוד פעם ולומר את זה?!. |
ציטוט:
זה היה מתוך קטע חברי ביני לבין megashape אז תרגע... |
ציטוט:
סבבה זה היה קטע בינך לבין megashape סבבה תגיד לו את זה בפרטי מי כמוך צריך לדעת שלא אמורים לסטות מנושא האשכול, אני לא בא אליך בטענות אלא שתישקול את מה שאתה אומר, כי לפעמיים זה יכול גם לפגוע בלי שאתה שם לב!. ובוא לא נמשיך בדיון הזה בשביל שלא נסטה מן האשכול, לסיום תסרוקת אחת היפות (=לטעמי). המשך יום קסום! :). |
ציטוט:
זה פורום דיבורים, בא לנו לדבר פה, מה אכפת לך?! וואלה איפו זה מפריע לך בחיים? |Stare| |
חחחחחחחחחחחחחחח
פחחחח "אני די ערס" OWND הייתי חייב אחי לא זוחק עליך אישית אלה על איך שכתבת את זה ! שיער יפה אחי ! שיער של כוסית :P |
ציטוט:
חמוד גם לפורום דיבורים יש חוקים!. ולא שאתה סתם מספאים אלא גם מעליב!. נהיה פה גנון פשוט!. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ