![]() |
ישנתי ב4, אני לומד היום פיזיקה, פיזיקה, מחשבים, מחשבים, מחשבים.
|
ציטוט:
עד שכולם מעקלים שיש באמת לימודים, ועד שכולם מתארגנים וכו' ... יום ראשון אני מאמין שנתחיל ללמוד בצורה רגילה. אם מערכת שעות מצומצמת מאוד אם מקצועות של בגרות נטו. |
שעה חופשית :)...
בע שכחתי מה זו ההרגשה להתלהב משיעור חופשי :). לפחות היו סוגרים לנו ת'סופשבוע... המשך יום נעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מאמין שבסוף חזרנו לבית הספר.. האמת אני קצת מבואס.. עוד לא הספקתי להתארגן לסדר שעות שינה.. אני רגיל לישון ב4 ולקום ב4 |
חחח היתי בבית ספר 5 שעות :/..
הייתי אם איזה מתרגל 3 שעות,אני ו-2 חברים רק צחקנו .. קיצר היום עבר סבבה. |
חחחחחחח אמא שלי ניסתה להעיר אותי
התחלתי להגיד לה כל המורים מנהריה וטבעון וכל המקומות לפני חיצ שעה הודיעו להם שיש בית ספר ניראה לך הם הגיעו? אני ילך יותר מאוחר חחחחחח ולא ממש הלכתי חחחח מה אני פה שאני ישאר היום עד שעה שמינית חחח |
לדעתי אפשר לנעול.
האשכול הבא של השביתות ועיצומים יהיה רק ב2010 |
טיפשים,
לא יכול להיות שיחחתם הסכם ב07:45 והם יצפו מתלמידים להגיע, זה ביזיון של ארגון המורים ומשרד האוצר. ו..בכלל, איפה כל הדיבורים של רן ארז? לאן הם נעלמו? לבסוף, הוא חתם כמו גדול רק כדי שלא יגידו "לא עשית כלום", כי הרי יש צווים. הסכם מבזה שמחזיר את המורים בדיוק למקום בו התחילו, באלגן מיותר, מלחמה שהמטרה שלה נהייתה על "מי חזק יותר". |
ארז היה מרוויח יותר "כבוד" אם לא היה חותם והצווים היו נכנסים לתוקף...
בין היתר, מדובר בחרא (סלחו על הביטוי) של הסכם... אגב, מישהו פה דיבר על ההתחשבות של ארגון המורים בתלמידים? כל ההסכם שלהם מתבסס על תוספות שכר...אה וגם הבטחה של ראש הממשלה להקטין הכיתות...מחר אולמרט יוחלף באחר ונראה אם ההבטחה תתממש. בקיצור, לא השיגו כלום, סתם שגעו את כולם (היום...). המשך יום נעים. נ.ב היום - 9 שעות למדתי (שעה אחת חופשית). מחר - 6 שעות לומד. שלא נדבר על בוחן ביום שני הקרוב, מבחן בחמישי, עוד 2 בחנים במהלך השבוע, עבודה באנגלית, בוחן בעפ"י באנגלית בחמישי ועוד... בקיצור, הייתי מת להיות בחטיבה בזמן השביתה חחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ