![]() |
ציטוט:
מה שאתה אומר - "יש מספיק אנשים" כבר לא יהיה נכון. כי בכל שנה מספר האנשים שהולכים לקרבי מצטמצם ( עוד כמה זמן זה כבר יתחיל להיות משמעותי ). זו דעתי לפחות. |
ציטוט:
|
אני נמצא עכשיו במסלול קרבי.
אז נכון זה לא קל ואתה עושה פעילות פיזית הרבה זמן. וגם התנאים לא הכי טובים (כי מי באמת אוהב לישון בשטח או לזחול על קוצים). אבל לדעתי רק קרבי. אני מכיר אנשים שסיימו שירות בתור ג'ובניקים והם אמרו לי שאם היו נותנים להם לבחור מחדש הם היו בוחרים קרבי. הכל בסוף הופך לחוויה ולדעתי זה שווה הכל. |
ציטוט:
יש הרבה שבוחרים שלא ללכת לקרבי למרות שהם מתאימים בגלל אידאולוגיה שלהם,בגלל שהם חושבים שהם לא יעמדו בזה. למשל לי יש פרופיל 82 ואני לא מוכן בשום מצב להתגייס לקרבי,גם אם זה אומר הורדת פרופיל,אני יכול לתרום למדינה אפילו יותר כגובניק. ואני יודע בברור שאני לא מתאים לקרבי,כי אני סוג של פציפיסט (לא מדוייק). ואין לי בעיה לקבל הוראות,אבל יש לי בעיה מאוד קשה עם איך מעבירים את ההוראות,לי יש מין "בעיה" כזו שאם מעבירים לי הוראות בצעקות\בכעס\בזיזול אני עושה את אותו ההוראה בצורה גרועה ולא במכוון! זו גם סיבה למה אני לא מתאים למסגרת של קרבי,ואולי גם בכלל לצבא,אבל צבא אני יעשה. וזה מוכח אפילו חלק מהבוסים שלי בעבודה קלטו אותי והכירו אותי וגם אם ואני עושה טעות הם לא יצעקו אליי או משהו כזה,אלא יבואו בצורה נעימה ויפה לא עשיתי X טוב וככה אתה משפר... ככה זה עובד איתי אין מה לעשות,אי אפשר לשנות את זה. מה שבעצם אני מנסה להגיד כאן שאי אפשר סתם לזרוק ככה את זה באוויר ולהגיד הוא בוחר בדרך הקלה,נכון יש כאלה שבוחרים בדרך הקלה (וזכותם),אבל יש גם עוד המון אחרים שיש להם סיבה משלהם למה לא ולא בגלל עצלנות וכ'ו. |
דניאל יש לי שאלה אליך
אתה היית בקרבי ? |
ציטוט:
גם אם לא תלך לקרבי, עדין יש טירונות ושם צועקים עליך. פשוט תלמד לא לקחת את הצעקות האלה ללב ולעשות מה שאומרים לך, גם מתוך כבוד למפקד שלך וגם מתוך הרצון להתקדם באישיות ובאופי (הרי אחרי שאתה תקשיב לצעקות, האופי שלך ישתנה בצורה דרסטית, שזה עוד שינוי שרק הצבא יכול לעשות לך), אנשים עם אופי כמו שלך זקוקים לצבא כמו מים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איפה היית בקרבי ?
ואני מתכוון קרבי :\ היית לוחם ? |
ציטוט:
ולצבא יש דרכים למנוע את זה, ולצבא יש דרכים להתמודד עם זה.. והמשתמטים? סביר להניח שהם היו מגיעים לתפקיד "ג'ובניק", וגם לתפקידים האלו לא חסר אנשים, אז נסתדר בלעדיהם... מה שכן, לדעתי את המשתמטים צריך להעניש בצורה הרבה יותר חמורה... כי כמה שאני חושב שזה 3 שנים מהחיים, עדיין צריך לתת אותם, ולכל אחד אפשר למצוא מקום במערכת שפחות או יותר יתאים לו... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ