הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   השאלה הגדולה - קרבי או ג'ובניק? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=62877)

Shart 08-05-08 21:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 631890)
חברה, הצבא כבר מספיק זמן מסתדר עם גו'בניקים וקרביים ועם הסוגייה הזאת...
אתם כל פעם מנפיצים שחסרים אנשים שיגיעו לקרבי - אז לא, לא חסר, כי אם היה חסר היינו בבעיה גדולה...
הצבא גוף מספיק גדול בשביל להתסדר בכוחות עצמו, הוא לא צריך את חברי הוסטס כדי שיחליטו מי צריך להיות קרבי ומי לא..
אנשים חסרי מוטיבציה להגיע לקרבי - חסר כל טעם שיגיעו לשם, וזה תופס בכל תפקיד...ומהדוגמא האישית שלי זה נסיון לצאת מקורס מכ"ים (משהו שהרבה אנשים מנסים להגיע אליו...)

נראה לי שאתה טועה טיפה , כי ככל שיעבור הזמן :

מה שאתה אומר - "יש מספיק אנשים" כבר לא יהיה נכון.
כי בכל שנה מספר האנשים שהולכים לקרבי מצטמצם ( עוד כמה זמן זה כבר יתחיל להיות משמעותי ).

זו דעתי לפחות.

yNaxon 08-05-08 22:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga (פרסם 631842)
ישראל יכולה לכבוש את עזה ביום אחד אם צריך, האסטרטגיה של ישראל זה מגננה...לא התקפה..האזורים הכבושים, כבושים רק לסיבות בטחוניות...עדיף ש100 אנשים באשקלון ימותו? כי אם האזורים האלו לא יהיו כבושים, טווח הקסאמים יגדל....קח את זה כנקודה למחשבה...
שוב, גם אני לא מאמין בכיבוש סתמי...אבל אם למען הביטחון צריך, אז לעשות...ממש לא אכפת לי מהצד השני, אכפת לי מהאחים והאחיות שלי...שהצד השני יתנגד קודם כל לטרוריסטים, שיתחיל למרוד, שידכא אותם...ברגע שהם לא עושים את זה..הם אותו דבר כמוהם.

יונתן, כולם כמוך..אף אחד (טוב, כמעט אף אחד) לא מתגייס במטרה להרוג, אלא במטרה להגן על המדינה עם כל הדברים שקשורים בכך.
אם אני יצטרך להרוג, אני יהרוג..ואם אני יצטרך למות...אז גם..זה דברים שלוקחים בחשבון.

שי, אין לי בעיה להגן בגוף שלי על חייל אחר, באמת שאין, אבל להחזיק את הנשק יש לי בעיה.

Qu-D 08-05-08 22:40

אני נמצא עכשיו במסלול קרבי.
אז נכון זה לא קל ואתה עושה פעילות פיזית הרבה זמן.
וגם התנאים לא הכי טובים (כי מי באמת אוהב לישון בשטח או לזחול על קוצים).

אבל לדעתי רק קרבי.
אני מכיר אנשים שסיימו שירות בתור ג'ובניקים והם אמרו לי שאם היו נותנים להם לבחור מחדש הם היו בוחרים קרבי.
הכל בסוף הופך לחוויה ולדעתי זה שווה הכל.

ozsason 08-05-08 23:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 631742)
אנשים שיכולים ללכת לקרבי,
יש להם את הנתונים ובוחרים לא לעשות את זה..ביזיון לדעתי,

אלה לרוב האנשים שבוחרים את הדרך הקלה,
והם ימשיכו קרוב לוודאי לעשות את זה ברוב התחומים בחיים שלהם.

ברור שיש סכנות בקרבי,
אבל בארץ..יש גם סכנות בנסיעה באוטובוס, בהליכה לקניון, ובטח ובטח..גם בטיולים לחו"ל שגם כל המשתמטים רצים ועושים.

קרבי תורם המון,
אולי לא לתחום המקצועי (כמו כל אלו שחושבים שהם יצאו ממר"ם ויעשו מליונים) אבל כן לתחום האישי,
לבגרות האישית, לנסיון חיים.

אני לא מסכים איתך,
יש הרבה שבוחרים שלא ללכת לקרבי למרות שהם מתאימים בגלל אידאולוגיה שלהם,בגלל שהם חושבים שהם לא יעמדו בזה.
למשל לי יש פרופיל 82 ואני לא מוכן בשום מצב להתגייס לקרבי,גם אם זה אומר הורדת פרופיל,אני יכול לתרום למדינה אפילו יותר כגובניק.
ואני יודע בברור שאני לא מתאים לקרבי,כי אני סוג של פציפיסט (לא מדוייק).
ואין לי בעיה לקבל הוראות,אבל יש לי בעיה מאוד קשה עם איך מעבירים את ההוראות,לי יש מין "בעיה" כזו שאם מעבירים לי הוראות בצעקות\בכעס\בזיזול אני עושה את אותו ההוראה בצורה גרועה ולא במכוון!
זו גם סיבה למה אני לא מתאים למסגרת של קרבי,ואולי גם בכלל לצבא,אבל צבא אני יעשה.
וזה מוכח אפילו חלק מהבוסים שלי בעבודה קלטו אותי והכירו אותי וגם אם ואני עושה טעות הם לא יצעקו אליי או משהו כזה,אלא יבואו בצורה נעימה ויפה לא עשיתי X טוב וככה אתה משפר... ככה זה עובד איתי אין מה לעשות,אי אפשר לשנות את זה.
מה שבעצם אני מנסה להגיד כאן שאי אפשר סתם לזרוק ככה את זה באוויר ולהגיד הוא בוחר בדרך הקלה,נכון יש כאלה שבוחרים בדרך הקלה (וזכותם),אבל יש גם עוד המון אחרים שיש להם סיבה משלהם למה לא ולא בגלל עצלנות וכ'ו.

Kuchi 09-05-08 00:04

דניאל יש לי שאלה אליך
אתה היית בקרבי ?

Dima 09-05-08 00:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 631926)
אני לא מסכים איתך,
יש הרבה שבוחרים שלא ללכת לקרבי למרות שהם מתאימים בגלל אידאולוגיה שלהם,בגלל שהם חושבים שהם לא יעמדו בזה.
למשל לי יש פרופיל 82 ואני לא מוכן בשום מצב להתגייס לקרבי,גם אם זה אומר הורדת פרופיל,אני יכול לתרום למדינה אפילו יותר כגובניק.
ואני יודע בברור שאני לא מתאים לקרבי,כי אני סוג של פציפיסט (לא מדוייק).
ואין לי בעיה לקבל הוראות,אבל יש לי בעיה מאוד קשה עם איך מעבירים את ההוראות,לי יש מין "בעיה" כזו שאם מעבירים לי הוראות בצעקות\בכעס\בזיזול אני עושה את אותו ההוראה בצורה גרועה ולא במכוון!
זו גם סיבה למה אני לא מתאים למסגרת של קרבי,ואולי גם בכלל לצבא,אבל צבא אני יעשה.
וזה מוכח אפילו חלק מהבוסים שלי בעבודה קלטו אותי והכירו אותי וגם אם ואני עושה טעות הם לא יצעקו אליי או משהו כזה,אלא יבואו בצורה נעימה ויפה לא עשיתי X טוב וככה אתה משפר... ככה זה עובד איתי אין מה לעשות,אי אפשר לשנות את זה.
מה שבעצם אני מנסה להגיד כאן שאי אפשר סתם לזרוק ככה את זה באוויר ולהגיד הוא בוחר בדרך הקלה,נכון יש כאלה שבוחרים בדרך הקלה (וזכותם),אבל יש גם עוד המון אחרים שיש להם סיבה משלהם למה לא ולא בגלל עצלנות וכ'ו.

גם אם לא תלך לקרבי, עדין יש טירונות ושם צועקים עליך.
פשוט תלמד לא לקחת את הצעקות האלה ללב ולעשות מה שאומרים לך, גם מתוך כבוד למפקד שלך וגם מתוך הרצון להתקדם באישיות ובאופי (הרי אחרי שאתה תקשיב לצעקות, האופי שלך ישתנה בצורה דרסטית, שזה עוד שינוי שרק הצבא יכול לעשות לך), אנשים עם אופי כמו שלך זקוקים לצבא כמו מים.

דניאל 09-05-08 03:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi (פרסם 631932)
דניאל יש לי שאלה אליך
אתה היית בקרבי ?

יאפ.

Lwso.co.il 09-05-08 07:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jonathan (פרסם 631872)
זאת הדרך שלהם להילחם .. אין להם צבא עם טנקים , מטוסים , מסוקים וכו'
האצ"ל והלח"י עשו בדיוק את אותם דברים לפני קום המדינה

שלא תחשוב לרגע שאני תומך בפעולות האלה אבל אתה צריך להסתכל גם על הצד השני .. גם הם בני אדם

זהו שהם לא! הם חיות.

Kuchi 09-05-08 07:43

איפה היית בקרבי ?
ואני מתכוון קרבי :\ היית לוחם ?

Elior 09-05-08 09:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Shart (פרסם 631894)
נראה לי שאתה טועה טיפה , כי ככל שיעבור הזמן :

מה שאתה אומר - "יש מספיק אנשים" כבר לא יהיה נכון.
כי בכל שנה מספר האנשים שהולכים לקרבי מצטמצם ( עוד כמה זמן זה כבר יתחיל להיות משמעותי ).

זו דעתי לפחות.

וכל שנה אנשים טוענים שזה מצטמצם...אז לא, זה לא..
ולצבא יש דרכים למנוע את זה, ולצבא יש דרכים להתמודד עם זה..

והמשתמטים? סביר להניח שהם היו מגיעים לתפקיד "ג'ובניק", וגם לתפקידים האלו לא חסר אנשים, אז נסתדר בלעדיהם...

מה שכן, לדעתי את המשתמטים צריך להעניש בצורה הרבה יותר חמורה...
כי כמה שאני חושב שזה 3 שנים מהחיים, עדיין צריך לתת אותם, ולכל אחד אפשר למצוא מקום במערכת שפחות או יותר יתאים לו...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ