הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   BasicNetwork Or Extreme-Serv (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6761)

aviv53 23-11-05 16:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SkyHost.Co.iL
לכל אלה שאומרים שזה לא יפה, או פיל ונמלה כל זה , תראו זה שהגעתי לפה זה הרי ברור ששתיהם חברות מובילות היום, ואין ספק ששתיהם חברות מצויינות, רציתי לדעת עליהם טיפה יותר בתחום השרתים.

חצי ממי שהגיב פה אין לו ניסיון בשרתים שלהם

Extreme-Serv 23-11-05 23:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי aviv53
חצי ממי שהגיב פה אין לו ניסיון בשרתים שלהם

בדיוק .

נקודה שארצה לציין בנוגע לשרתים היעודיים -
בלי לפגוע , אבל היכן ההשוואה כאן בינינו לבין בייסיק נטוורק ?

אני מכיר את בייסיק נטוורק ואת דניאל ואני יכול להעיד שמדובר באדם רציני מאוד ומקצועי שיודע לתת שירות ותמורה ללקוחותיו , אבל אין בכלל מה להשוות אותנו בשרתים היעודיים כיון שהוא נמצא בשוק הרבה יותר זמן ממני .

מלבד זאת , ראוי לציין שהכניסה שלנו אינה רשמית כרגע ושזה בתהליכי ניסיון , בעוד מספר ימים נכריז על כניסתנו הרשמית לשוק ונפרסם מפרטים ומחיריהם .

LinuxServ 25-11-05 04:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
בדיוק .

נקודה שארצה לציין בנוגע לשרתים היעודיים -
בלי לפגוע , אבל היכן ההשוואה כאן בינינו לבין בייסיק נטוורק ?

אני מכיר את בייסיק נטוורק ואת דניאל ואני יכול להעיד שמדובר באדם רציני מאוד ומקצועי שיודע לתת שירות ותמורה ללקוחותיו , אבל אין בכלל מה להשוות אותנו בשרתים היעודיים כיון שהוא נמצא בשוק הרבה יותר זמן ממני .

מלבד זאת , ראוי לציין שהכניסה שלנו אינה רשמית כרגע ושזה בתהליכי ניסיון , בעוד מספר ימים נכריז על כניסתנו הרשמית לשוק ונפרסם מפרטים ומחיריהם .

מסתומרת אתם לא קימים מאפראיל 2004?

aviv53 25-11-05 07:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LinuxServ
מסתומרת אתם לא קימים מאפראיל 2004?

כנראה קיימים בתחום אחסון אתרים וכל השאר ולא בשרתים יעודיים

Oppis 25-11-05 07:36

ביסיק נטוורק
אין על מה לדבר :)

SlipY 25-11-05 08:15

לפני הכל, למה לא בפורום ביקורת חברות... ?

ועכשיו: הקהילה הזאת לא מפסיקה להפתיע אותי, על סמך מה אתם מגיבים ?
מי כאן לקוח יעודי של BasicNetwork או Extreme-Serv ?

היחידים שהם יכולים להגיב כאן הם אנשים בעלי נסיון עם החברות.

תראה, עשית השוואה טובה וקשה, בין שתי חברות רציניות שקיימות הרבה מאוד זמן.
אני לא יכול לעשות את ההשוואה המלאה בשבילך אבל קצת מידע שיעזור לך לבחור ביניהם.

מבחינת החווה, שתיהם מאורחות באותה חווה ושתיהם לקוח צד שלישי, כלומר מאוכסנים אצל מישהו שמשכיר ארון ב012.

גם ל Extreme-Serv וגם ל BasicNetwork יש שרתים בבעלותם, כלומר יש אחריות לחומרה וזה חשוב מאוד במקרה של נזק.

מבחינת נסיון, ל BasicNetwork יש נסיון בתחום השרתים היעודיים והם עובדים כבר עם מספר שרתים, לפי מיטב ידיעתי Extreme-Serv מציעים לך להיות לקוח הנסיון שלהם.
יש לזה יתרונות וחסרונות, תקבל תמיכה הרבה יותר נרחבת מכיוון שאתה לקוח נסיון, מצד שני ללקוח נסיון תמיד יש מקום לתקלות, שיכולות להיות קריטיות עבורך.

בנוגע לעבודה עם Extreme-Serv רק לפני מספר שנים הוא השכיר ממני שרת אז אני לא זוכר בדיוק איך היה לעבוד איתו, אני זוכר שלא היו בעיות.

בנוגע לדניאל, הייתה תקופה כשחזרתי לתחום השרתים היעודיים שהשכרנו שרת אחד משותף, היה כיף לעבוד איתו, הוא ידע מה הוא עושה, ולא הייתי צריך לדאוג לתקלות בשרת.

בכל מקרה, אם זה שרת יעודי אני ממליץ לך ללכת ל BasicNetwork.

אגב , אשמח אם כתבתי משהו לא נכון שתעדכנו אותי ואני אערוך את ההודעה, אבל לפי מה שאני יודע הכל נכון.

מתן גיטא 25-11-05 11:13

אקסטרים עובדים דרך גלעד דניראל לא עובד דרך גלעת הוא עובד פרטי לפי דעתי דניאל

Alon.R 25-11-05 14:59

דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא לקוח של שני החברות הנ"ל אבל מתוך התדמית שנוצרה כאן בהוסטס בייזיק נט ווארק נראת הרבה יותר מקצועית..

מקווה שתעשה בחירה נבונה, אלון.

Shoko 25-11-05 15:42

אקסטרים סרב יותר טובים

אושר כהן 25-11-05 16:01

לפי דעתי החברה של ליאור , אקסטרים סרב יש לה הרבה נסיון ואני בטוח שתהיה מרוצה
לך על אקסטרים סרב.
בברכה ,

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:58.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ