![]() |
כן מי שמעליי צודק.
גם אי אפשר להתעלם מכך שהחמאס נבחר בבחירות ברשות ברוב מוחלט וגדול. |
אתם מקשיבים יותר מידי לתקשורת הישראלית , וחבל .
חמאס לא כל כך אהוד כמו שאתם חושבים בעזה . לפי מה שאני יודע , בזמן המבצע הזה חמאס שחט לפחות 800 חפים מפשע בעזה שהתנגדו לפעיליות שלו . אבל לתקשורת הישראלית שמונעת ע"י הצבא נוח לא לפרסם את זה . |
איזה פתרון נהדר נתת(:
רק, חבל שחמאס לא מעוניין בשתי מדינות, הוא פשוט לא מעוניין בישראל. אתה יותר מדי עיוור, תפתח את העיניים שלך - הם לא רוצים אותנו פה, וזה שהחיילים שלנו נלחמו ועשו הכל כדי שמדינת ישראל תשאר מוגנת, אתה צריך כל בוקר ולאמר תודה, כי אף אחד אחר לא היה עוזר לנו. |
ציטוט:
השאלה היא למה לא מפרסמים את זה כמו שמפרסמים את כך "שישראל רוצחת את הפלסטינים המסכנים" בחו"ל? ושוב פעם אני אדגיש ש"פלסטינים" קבלו את מה שהם בחרו בבחירות דמוקרטיות. חוץ מזה אני עדיין מחכה מה יש לך להגיד על התגובה שרשמתי בעמוד הקודם..... |
ציטוט:
חמאס הוא הקומץ, העזתים לא אוהבים אותו. מעולה. למה הם לא מתנגדים ? |
ציטוט:
שמעת פעם לגבי מפלגות או ארגונים פלסטיינים שהם לא הפתח / החמאס /הג'יאהד ? קיים שמאל פלסטיני , שנרדף ע"י החמאס . נוח לישראל להתעלם ממנו . ציטוט:
|
ציטוט:
חמאס זה לא ישראל. מי שמעז להתנגד לשלטון הלך אליו... וכפי שכבר אמרתי חמאס הוא לא ממש לא קומץ. חמאס זה ארגון טרור שנבחר ברוב גדול מאוד בבחירות שלהם. |
ציטוט:
אבל לפי מה שהוא טוען חמאס הם מיעוט, אם הם לא יפתרו בעצמם את הסכסוך פנים הזה וייקחו את העניינים לידיים, אנחנו אלה שאמורים לקחת אותו ? ולשלם מחיר כבד על גבם של ילדים בני 18-21 ומשפחות שלמות שנהרסות ? |
ציטוט:
אין לי זמן לריב עכשיו על פוליטיקה , רק המצב שם לא כל כך פשוט כמו שאתם חושבים . |
ציטוט:
ודווקא יש שם מפלגות שעקר תעסוקתן היא לא איך להרוג כמה שיותר ישראלים, והם כן השתתפו בבחירות. אבל הבעייה שהם לא מוכנים לבחור במפלגה שהיא לא ארגון טרור. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...A0%D7%99%D7%AA תסתכל על החלק של פוליטיקה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ