הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת קשה כלפי Extreme-Serv (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=8512)

הכומר 07-12-05 18:13

נעול,עובר על החוקים.

הכומר 08-12-05 13:46

נפתח

רונן אבנעים [אדם פונטה] 08-12-05 14:37

לא מרשים במיוחד

mOrtis 09-12-05 09:01

שלום לכולם פה..
אני התקנתי את השרת הזה, ואחרי הרבה מאוד פעמים שהרצתי והרצתי מיליוני סריקות לבדיקה מה לא בסדר בשרת שהוא כל הזמן נופל לא הגעתי לתשובה.
התשובה היחידה שהייתה לי זה שהשרת שעליו התקנתי היה לא בסדר.
ליאור ענה לי אחרי הרבה מאוד פעמים שהוא פשוט סינן אותי ותשובתו הייתה:"עוד יומיים אנחנו עוברים לשרתים חדשים, ואז הוא יקבל את השרת".
לאחר זמן מסויים הבנתי שליאור פשוט שקרן.. אני לא מבין מה היה המניע שלו לשקר לעובד שלו.
אני מצטער ואמרתי את זה לsky ולחבריו שאני מאוד מצטער על מה שקרה להם , אם יכולתי לעשות משהו על מנת לתקן את זה הייתי עושה.
ליאור צריך להתבייש על המצב הזה, פשוט גועל נפש אולי שרתים טובים אבל תמיכה גרועה (לפחות מצד ליאור).

שבת שלום.

911fm 09-12-05 09:03

עםפ השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים.

אאבל לשמוע דבר כזה מהעובד של החברה שמע זה כבר רמת שפל של העסק הזה
אני לא יודע מה הולך שם אבל משהו שם לא רציני בכלל...

loading 09-12-05 11:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי 911fm
עםפ השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים.

אאבל לשמוע דבר כזה מהעובד של החברה שמע זה כבר רמת שפל של העסק הזה
אני לא יודע מה הולך שם אבל משהו שם לא רציני בכלל...

....:qqb006:

ויש לך טעות קטנה, "אם השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים" זה ממש לא נכון השרתים יכולים להיות סוסים, אבל התחזוק יכול להיות חובבני ולכן מתחילם להווצר בעעיות.

ליאור, אני חושב שאתה צריך לקחת תדברים שלך ולעזוב, שנה אתה עם החברה ושנה אתה עומד במקום ולא זז, עכשיו מתחילים להביא עלייך גל ביקורות נוסף, ועכשיו גם העובדים שלך עוזבים אותך מעבירים עלייך ביקורת, קבל מדליה הגעת לשפל.

Beesites 09-12-05 12:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
....:qqb006:

ויש לך טעות קטנה, "אם השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים" זה ממש לא נכון השרתים יכולים להיות סוסים, אבל התחזוק יכול להיות חובבני ולכן מתחילם להווצר בעעיות.

ליאור, אני חושב שאתה צריך לקחת תדברים שלך ולעזוב, שנה אתה עם החברה ושנה אתה עומד במקום ולא זז, עכשיו מתחילים להביא עלייך גל ביקורות נוסף, ועכשיו גם העובדים שלך עוזבים אותך מעבירים עלייך ביקורת, קבל מדליה הגעת לשפל.

אני חושב שהכוונה של 911FM ב"אם השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים" היא לא רק לחומרה אלא גם לתוכנה ולהתקנה...

loading 09-12-05 12:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites
אני חושב שהכוונה של 911FM ב"אם השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים" היא לא רק לחומרה אלא גם לתוכנה ולהתקנה...

ולאן קשור ההתקנה? למתחזק לא?:)
תקנו אותי אם אני טועה...

Beesites 09-12-05 12:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
ולאן קשור ההתקנה? למתחזק לא?:)
תקנו אותי אם אני טועה...

לא יודע איך הגענו לעניין הזה, אבל אלה חלוקות עבודה ששונות ממקום למקום. לרוב תומכים טכניים לא מתקינים את מערכת ההפעלה של השרת, אבל אני לא חושב שיש פה כלל מחייב.

911fm 09-12-05 12:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites

אמר ויפה אמר..

כמובן ששרת טוב זה לא שרת שהחומרה שלו טובה.
אומרים שבשביל שמחשב יתפקד כמו שצריך החומרה והתוכנה צריכים לעבוד יחד
וכאשר אחד מהשנים לא עובד טוב זה לא משנה איזה מחשב זה בין אם זה החלש ועד הטוב ביותר
המחשב לא יעבוד כמ ושצריך.

ושרת זה מחשב רק להזכירכם

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:23.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ