![]() |
אז ככה, יש פה כמה אנשים שפיתחו כמה סגנונות, ואנשים אחרים פשוט באו לקחו את הסגנון הזה והשתמשו בו לעיצובים שלהם, יש מצב כמו כמה מכאן שממש גנבו מבנים, תמונות, וכל הבא לייד.
הקטע הוא שיש אפשרות להשתמש בהשראות מידי פעם, אבל לא להיסחף. כי אם נחשוב רגע, מה הכי קשה בעיצוב!? לא הרמה הגרפית עצמה, אלה איך לפתח את העיצוב, איך המבנה יהיה, מה נשים כאן, את הרעיון החישובי של העיצוב זה הדבר הקשה. הרמה הגראפית וכל השאר זה החלק הקל עוד למעצבים שמעצבים די הרבה זמן! כי איך אנחנו מודדים מי ברמה יותר גבוהה מהשני ? איך המבנה שלו נראה, איך הוא מחלק את העבודה, יש גם רמה בסיסית של גראפיקה בעיצוב, אבל נשים לב שאצל הרבה מעצבים מוכשרים אין משהו מיוחד ברמה בגראפית, ליירים בדיוק כמו אצל מעצבים חדשים בסגנון אחר. בסה"כ אני אומר תעבדו עם עצמכם, תנסו לפתח את הסגנון שלכם למקומות אחרים ושונים, וכמובן תפתחו את המחשבה שלכם למבנים ורעיונות יותר מרשימים ונוחים לעין. שיהיה לכולכם שבת שלום :) |
ציטוט:
|
יש דברים נכונים ולא נכונים..
אור... תסביר לי למה אתה משתמש בפונט שמישהו אחר ישב והכין? הא? וכל אחד פה שלא משתמש בפונטים הנורמאלים של ווינדוז גונב מיוצר אחר נקודה. אז אל תשחקו אותה נשמות טובות עכשיו... חוץ מהPIXEL FONTS שאפשרי להכין אותם עם עיפרון.. חוץ מזה... כל פונט ניקרא גניבה לחלוטין! ויש לי דוגמא מחברות בין לאומיות: SK התחילו עם האופנה שניקראת SLIDER... הנה באה LG וייצרה פלאפון SLIDER משלה, אומנם שונה קצת במבנה המפורט, אבל בכללי זה הוא "סגנון" של SK. אם תיראה משהו שהוא ממש בידיוק אותו דבר ואם תשים אותו אחד על השני הוא פשוט לא ישתנה, זאתי העתקה/גניבה. וזאת הדיעה שלי... יום טוב =] |
קודם כל על המאמר,
ישר כוח. כל הכבוד על המאמץ שהשקעת. בנוגע לk.machine ציטוט:
גנבים אני מקווה שתלמדו מזה משהו ותתחילו בסגנון משלכם או שפשוט תעזבו את הפוטושופ. |
ציטוט:
ושמע,אל תנסה להשמע חכם עם זה: "SK התחילו עם האופנה שניקראת SLIDER... הנה באה LG וייצרה פלאפון SLIDER משלה, אומנם שונה קצת במבנה המפורט, אבל בכללי זה הוא "סגנון" של SK." כי מאיפה אתה יודע שSK לא רשמו את זה כפטנט וLG שילמו להם המון בשביל זה?...(אני לא אומר שקרה אבל סביר מאוד להניח שכן)...אז פשוט די..יש פה תופעה מסריחה מאוד של גניבות רעיונות וזה ממש לא לעניין.. |
ציטוט:
ורוצה לראות משהו מעניין שכתבתי לפני כן? קבל ציטוט: ציטוט:
|
קודם כל אני מצטער על הדאבל פוסט פשוט לא שמתי לב להודעה הזאת..
ציטוט:
אין מה להוסיף. |
רפי שמענו עליך הרבה... אני לא צדיק... ואתה כן...
כולם גנבים, אבל אתה לא. אתה מוכן להסכים שעיצוב הוא עניין של טעם? יופי... עכשיו לנושא אחר... אם LG שילמו כסף... אז על מה המעצבים של LG מקבלים כסף? בשביל לקנות עיצוב מכשיר? עכשיו בא ותגיד.. אולי ל-LG אין מעצבים בכלל... נו באמת =] ואני לא אומר שאין גניבות והעתקות... ורפי, דיברנו על הסמלים באחד העיצובים האחרונים שלך... חינמיים או לא... הם לא שלך... יש מקצועיות? לא. נקודה. אני מעדיף להעתיק ולא לקחת משהו חינמי שלא אני עשיתי ולנסות למכור אותו. פשוט עלוב. [ולא שאני חושב שאני כזה... אם תשים לב רפי... רק אתה אמרת לי את זה...] |
ציטוט:
-ומה הקשר?? הם חינמיים להמחשה! הם לא גנובים! למה אני כמוך שעשית עיצוב שלם שהוא 100 אחוז דומה לשל אור! אז אל תדבר עליי! כי ראינו מה קרה באשכול הקודם. |
ציטוט:
מה שאמרת (SLIDER) זה לא עיצוב זה פטנט!...הסגירה ופתיחה!.. עיצוב זה משהו אחר לגמרי!...עיצוב זה מראה מבחינת צבעים סגנון (נגיד , קצוות מעוגלים או לא שטויות כאלה)..על זה המעצבים מקבלים כסף!...ומה שהם עושים בד"כ יחודי... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ