הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Hosts: שאלות, הערות, שינוי שם משתמש ומשוב (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=13347)

d0rix 20-03-06 20:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shev.com
אכן.. הם היו ככה, אבל בהתאם לחוקים של הפורום....

http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=14281

לא תוכל להמשיך להשתמש בהם.
אם תרצה לבחור בשם אחר.. אין בעיה, רק תבקש.
כל זמן שלא תהיה עם שם דומיין או שם של עסק, אתה תוכל לבחור איזה שם שתרצה.
כמו כן, אתה מפרסם בשם הקודם שלך שיהיה לך מערכת מוכנה באותו אתר (פורום) וזה כפי שאתה יודע אסור.

לא לא אלון...
סגרתי תמערכת המוכנה ועכשיו אני בונה מערכת ניהול נוכן משלי, בגלל זה אני מתעכב עם האתר הרבה זמן...
בבקשה תחזיר לי את שם המשתמש ואת החתימה שהייתה לי.
תודה ויום טוב.|קורץ|

ReFlecTion 20-03-06 21:20

שלום, אני אברהם.. :)
תוכלו בבקשה לשנות לי את שם המשתמש ל:
ReFlecTion
?
תודה מראש :) ,
אברהם.

Pro-HostCoil 20-03-06 22:51

הלו, אני ממש מצטער אני לא פירסמתי עסק לא חוקי בחתימה..
pixsels זאת חברת עיצובים ולא אחסון.. |טוויסט|

somebody 21-03-06 01:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dj SaTLa
הלו, אני ממש מצטער אני לא פירסמתי עסק לא חוקי בחתימה..
pixsels זאת חברת עיצובים ולא אחסון.. |טוויסט|

מה זה קשור?
זה חברה?
אפילו אתה כתבת כאן שזה חברה, אז היא חייבת להיות רשומה.
קרא שוב את התקנון ותיראה שתכותב זאת בפרוש.

Pro-HostCoil 21-03-06 11:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
מה זה קשור?
זה חברה?
אפילו אתה כתבת כאן שזה חברה, אז היא חייבת להיות רשומה.
קרא שוב את התקנון ותיראה שתכותב זאת בפרוש.

אבל הרבה מפרסמים פה פורטפוליו ...

Alon.R 21-03-06 13:35

עדן גם אם אתה מוכר עגבניות, אסור להגיד שאתה חברה אם אתה לא רשום.

shev.com 21-03-06 16:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dj SaTLa
אבל הרבה מפרסמים פה פורטפוליו ...

סעיף 11 בחוקי הפורום:

פרסום של יוצרי גרפיקה:
פורום הוסטס בעיקרו מטפל בנושאי אחסון אתרים. גרפיקה היא עיסוק המשולב היטב בבניית אתרים והוא חלק בלתי נפרד ממנו. בעוד שאחסון אתרים הינו עסק כלכלי לכל דבר, גרפיקה הינו תחום אשר עיסוקו יכול להיות לצרכי יצירה, ביטוי יכולת, ביטוי דיבור וגם עיסוק כלכלי.
ההפרדה והאבחנה בין בין העיסוק הכלכלי לבין ביטוי עצמי הינה לא ברורה. לפיכך, החוק לגבי גרפיקה הינו כדלקמן:
אם יוצר הגרפיקה מקים אתר מסחרי מחוץ לפורום הוסטס שבו הוא מפרסם מחירים לקבלת עבודות, הוא יוגדר כעסק.
אם יוצר הגרפיקה אינו מפרסם אתר בו הוא מפרסם את עסקו (דהינו, מותר לו לפרסם עבודות ויצירות ואף לפרסם שהוא מוכן לקבל עבודות בשכר, אבל ללא פירסום תעריפים והוא עצמו אינו עסק רשום), אני מגדיר אותו כיוצר עצמאי שיכול לבטא את עצמו ואף לבקש כסף עבור עבודתו ללא ההגבלה של חוק החברות בסעיף 2.

האתר של פיקסליין לא נועד לפירסום של פורטפוליו. זהו אתר מסחרי. לפיכך, על מנת שתוכל לקדם אותו ולפרסם אותו, עליך לעבור את תהליך הרישום העסקי.

shev.com 21-03-06 16:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי חבר|37
לא לא אלון...
סגרתי תמערכת המוכנה ועכשיו אני בונה מערכת ניהול נוכן משלי, בגלל זה אני מתעכב עם האתר הרבה זמן...
בבקשה תחזיר לי את שם המשתמש ואת החתימה שהייתה לי.
תודה ויום טוב.|קורץ|

אנחנו לא יכולים ולא מעוניינים לבצע ביקורת תקופתית אחרי כל המשתמשים. זה פשוט בלתי אפשרי. אין לנו את המשאבים לבדוק כל שבוע אם אתה עוקב אחרי החוקים ו/או לא.
לכן, באופן גורף, כל שם חבר פה, אשר לא עבר תהליך אישור עסקי, אינו יכול ואינו רשאי לקדם את עצמו ואת הדומיין שלו.
מעבר לכך, עדיין יש את סעיף מספר 5ב' בחוקים:

ב. אין לפרסם ולאזכר פורומים מתחרים, לא בלינקים, לא בכינויים ולא בשמם המפורש. על מנת להסיר כל ספק: אין לפרסם אתרים בעלי מערכות מוכנות לסוגיהם השונים.
כדי להקל על המשתמש להבין אם לפרסם אתר אחר או לא, המשתמש צריך לשאול את השאלה הבאה:
האם פירסום של אתר אחר יביא משתמשים נוספים לפורום הוסטס, או יגרום למשתמשים מפורום הוסטס לבקר בפורומים אחרים.
אם התשובה לכך היא שהמבקרים ילכו לבקר בפורומים אחרים, התשובה היא: אין לפרסם אותם.
זה בתוקף לגבי כל סוגי אתרי המערכות המוכנות לסוגיהם השונים.

לפיכך, כאשר אתם שוקלים לפרסם פה אתר אחר, אם יש סיכוי שעקב הפרסום של האתר האחר, משתמשים ילכו להרשם במערכת מוכנה (פורומים) אחרת, הדבר נוגד את המדיניות של פורום הוסטס ולכן הוא אסור.

זה אומר שאם יש לך כינוי עם של של דומיין, הסיכויים הם שילכו לבקר אצלך באתר. זאת פירסומת חינם למי שיש לו עסק, וזאת לא פירסומת שמותרת למי שאין לו עסק.
המטרה היא לגלות שקיפות למבקרים בפורום.
אנחנו בכוונה לא מעוניינים לבלבל את מי שבא לבקר פה. מי שיש לו עסק (ועבר תהליך רישום עסקי) אנחנו נותנים לו את היד החופשית. מי שלא עבר את התהליך, ועשוי לבלבל מישהו לחשוב שהוא כן עבר.. אנחנו לא מסתכלים עליו בעין יפה.
כדי למנוע את המצב בו מישהו עשוי להתבלבל, החוק פועל באופן גורף.

PsyMaor 22-03-06 00:27

אלי פרש? מה קרה?
קרה משהו?

shev.com 22-03-06 03:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי PsyMaor
אלי פרש? מה קרה?
קרה משהו?

אלי הוא בר מזל ומצא עבודה. העבודה דורשת ממנו להקדיש חלק ניכר מזמנו... לעבודה :))
מאחר ואלי הוא אחראי מאד, הוא לא רצה להשאר כאדמין פעיל וככה אנשים שיפנו אליו יחכו לתשובות שלא יגיעו במהירה. לכן, הוא הסיר את עצמו מרשימה כאדמין פעיל.

ברכות לאלי על העבודה שלו :)

Kuchi 22-03-06 13:01

ציטוט:

אלי הוא בר מזל ומצא עבודה. העבודה דורשת ממנו להקדיש חלק ניכר מזמנו... לעבודה :))
מאחר ואלי הוא אחראי מאד, הוא לא רצה להשאר כאדמין פעיל וככה אנשים שיפנו אליו יחכו לתשובות שלא יגיעו במהירה. לכן, הוא הסיר את עצמו מרשימה כאדמין פעיל.

ברכות לאלי על העבודה שלו :)

אכן מזל טוב
אלון יש לי שאלה אין לי אתר עסקי או משהו זה אתר כביכול שלי של "תצוגת עבודות הכתובת זה Kuchi.be אין כרגע כלום אבל רציתי לדעת אם מותר לשנות תשם ל Kuchi.be אם כן אשמח :)
אם לא התוכל לשנות לי בבקשה ל Kuchi ?
אני מעדיף את הראשון אבל איך שאתה רוצה :) |לב|
עכשיו יש לי עוד שאלה
בנוגע למשתמש עידן צרור אני לא בא לשפוט אותו או משהו אבל זה לא מוגזם כבר ?
כל דיון הוא מגיב ועזוב שהוא מנהל הוא מגיב לפעמים שטויות הוא מחפש דיונים שלא קשורים לפורום ישר מגיב נגיד עכשיו יפתחו דיון והשעה היא 10:00 אתה תראה ישר תגובה שלו ב 10:01 אלוהים ישמור
הוא מעלה תמספר הודעות שלו כל יום באלפים כאילו הוא עושה מזה כסף
לא כמו שאמרתי זה לא מפריע לי אבל זה מעצבן כזה שכל דיון שאני נכנס הוא הספיק להגיב משהו ולרוב זה שטויות זה מחרפן אותי :\
בכל מקרה אני לא מבקש שלא יגיב אבל שלא "יספים" זה אומנם ספאם זהב ! שלא עובר על חוקים
אבל זה ספאם ! יענו נגיד והוא לא מנהל עסק הוא ילח אפילו לפורומים שהוא לא מתמחה בזה ויגיב חחחח בכל מקרה אלון מצטער שכתבתי פה סיפור פשוט לפעמים אני חייב להוציא כצאת מהראש

בברכה
חן בוסאני

d0rix 22-03-06 14:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KuChI-PoChI
אכן מזל טוב
אלון יש לי שאלה אין לי אתר עסקי או משהו זה אתר כביכול שלי של "תצוגת עבודות הכתובת זה Kuchi.be אין כרגע כלום אבל רציתי לדעת אם מותר לשנות תשם ל Kuchi.be אם כן אשמח :)
אם לא התוכל לשנות לי בבקשה ל Kuchi ?
אני מעדיף את הראשון אבל איך שאתה רוצה :) |לב|
עכשיו יש לי עוד שאלה
בנוגע למשתמש עידן צרור אני לא בא לשפוט אותו או משהו אבל זה לא מוגזם כבר ?
כל דיון הוא מגיב ועזוב שהוא מנהל הוא מגיב לפעמים שטויות הוא מחפש דיונים שלא קשורים לפורום ישר מגיב נגיד עכשיו יפתחו דיון והשעה היא 10:00 אתה תראה ישר תגובה שלו ב 10:01 אלוהים ישמור
הוא מעלה תמספר הודעות שלו כל יום באלפים כאילו הוא עושה מזה כסף
לא כמו שאמרתי זה לא מפריע לי אבל זה מעצבן כזה שכל דיון שאני נכנס הוא הספיק להגיב משהו ולרוב זה שטויות זה מחרפן אותי :\
בכל מקרה אני לא מבקש שלא יגיב אבל שלא "יספים" זה אומנם ספאם זהב ! שלא עובר על חוקים
אבל זה ספאם ! יענו נגיד והוא לא מנהל עסק הוא ילח אפילו לפורומים שהוא לא מתמחה בזה ויגיב חחחח בכל מקרה אלון מצטער שכתבתי פה סיפור פשוט לפעמים אני חייב להוציא כצאת מהראש

בברכה
חן בוסאני

חחח הוא כבר עקף אותך במילא אז מזה משנה לך??
חח סתם סתם אכן אכן אתה צודק.

אלון בקשר לשם משתמש שלי אשמח אם תשנה לי אותו ל MetaCode.Co.IL
תודה רבה:)

shev.com 22-03-06 14:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי חבר|37
חחח הוא כבר עקף אותך במילא אז מזה משנה לך??
חח סתם סתם אכן אכן אתה צודק.

אלון בקשר לשם משתמש שלי אשמח אם תשנה לי אותו ל MetaCode.Co.IL
תודה רבה:)

לא ניתן לבחור שם של דומיין או של עסק, למעט אם עברת תהליך רישום עסקי.

d0rix 22-03-06 14:18

ציטוט:

העסק לא נפתח עוד, שייפתח אני מבטיח לך להירשם.
אז בבקשה אלון תשנה לי תשם לשם הזה.

Kuchi 22-03-06 14:19

ציטוט:

אני לא עסק :X זה אתה יכול לשנות לי ל Kuchi.be ?
אם עדיין אסור או משהו כזה אתה יכול לשנות לי ל Kuchi ?
תודה|לב|

Kuchi 22-03-06 14:25

תודה אלון :)
וכמו שאמרתי לך בפרטי שום אתר לא יחליף אצלי את HOSTS !
אתר הבית :)

(לא לא אני לא בא להתחנף ! הוא יודע במה מדובר !)

MoshikB 23-03-06 17:52

עדייין רשום באמצע העמוד בפורום:
ציטוט:

אנו מאחלים לכם חודש אדר מהנה! פורים מגיע, חייכו - חיוך גדול ;) בואו וספרו לנו מה אתם עושים באשכול צ'וטטות
פורים כבר עבר ממזמן...

CyRaX 24-03-06 12:43

http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18256
פורום של מפגרים אשכרה,
בושה של פורום
אני יוצא מפה (BS)
הקודם היה עדיף ממה שהולך פה

ani 24-03-06 14:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CyRaX
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18256
פורום של מפגרים אשכרה,
בושה של פורום
אני יוצא מפה (BS)
הקודם היה עדיף ממה שהולך פה

הוא לא דיקטטור, אתה פשוט לא שומר על החוקים, ויפה מאוד שהחוקים של אלי נשמרים, ככה לא יהיו אנשים כמוך שחושבים שמותר להם הכל.
ושאם הם עברו על החקים, אז לא נורא לא קרה כלום.

ודרך אגב, בהצלחה בהמשך..

Eli-Hai 24-03-06 20:57

Mr. Popi בבקשה :)

LosNir 25-03-06 15:04

LosNir בבקשה :)
אם הוא תפוס תמחקו אותו כי זה היה המשתמש שלי ושכחתי את הסיסמה :D

The Predator 25-03-06 18:36

פורום ביקורות נהיה מגעיל ויבש
אני לא מבין מה זה החוק המטומטם הזה , שאסור לפרסם מערכת מוכנה ?
הרי מה רע בה ???
חצי מהאתרים שיש ברשת מערכת מוכנה ואפילו יותר מחצי!!!
אין בזה שום דבר רע , ובמערכת פורומים ?

שורה תחתונה , יש לי הצעה ::
לתת אפשרות פירסום של ביקורות לאתרים/פורומים כל עוד אין בהם הקשר להתחרות בהוסטס .
חבל , הפורום מתרקב וזה כבר ממש מגעיל , אתם עושים ממערכת מוכנה דבר רע - וזה בכלל לא .

מקווה לתשובה מהירה!

pini56 25-03-06 18:39

שלום אני רוצה לשנות את השם שלי ל pini56

amirs_5 26-03-06 00:06

בחוקים רשום :

* בפעם הראשונה שמשתמש עובר על חוקי הפורום, הוא יקבל אזהרה קלה, שהמטרה שלה היא רק להזהיר ולא לפגוע במשתמש לרעה.
* בפעם השנייה המשתמש מאבד את גישתו לפורומי האטרקציה.

אילו פורומים אלו פורמי האטרקציה , סתם מעניין אותי

shev.com 26-03-06 02:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pancher
פורום ביקורות נהיה מגעיל ויבש
אני לא מבין מה זה החוק המטומטם הזה , שאסור לפרסם מערכת מוכנה ?
הרי מה רע בה ???
חצי מהאתרים שיש ברשת מערכת מוכנה ואפילו יותר מחצי!!!
אין בזה שום דבר רע , ובמערכת פורומים ?

שורה תחתונה , יש לי הצעה ::
לתת אפשרות פירסום של ביקורות לאתרים/פורומים כל עוד אין בהם הקשר להתחרות בהוסטס .
חבל , הפורום מתרקב וזה כבר ממש מגעיל , אתם עושים ממערכת מוכנה דבר רע - וזה בכלל לא.

מקווה לתשובה מהירה!

החוק אינו מטומטם. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בלי שום בעיה.
האם לדעתך יש סיבה שאני אממן את הפירסום של פורום של מישהו אחר?
האם אתה חושב שהקמת הקהילה פה והרצת הפורום הזה על שרת פרטי הינה דבר שהינו מה בכך? אולי שכחת שיש פה הרבה מאד עלויות כדי שהפורום הזה יעמוד וימשיך לרוץ?
כשאני נותן פה במה למישהו לפרסם את עצמו ולקדם פורום/אתר משל עצמו, מן הראוי היה שאני אתוגמל על המתן במה למישהו שרוצה לקדם את עצמו.
אתה רוצה להשתמש בשירותים של הפורום להפיץ את הפירסום על המערכת /אתר /פורום/פורטל שלך? אין בעיה.. פשוט תשלם כמו כל אחד שמפרסם. יש מחיר לכל דבר.
זה באמת נראה לי מטומטם שאני אשקיע בפורום, שרת, רישיונות, שעות ארוכות של עבודה של ניהול, וכל זה כדי את כל המשאבים האלו בחינם לאיזה משתמש שיקדם פורום שהוא הקים אתמול והוא יהנה מחשיפה לקהילה איכותית שעברה סינון רב והפכה להיות מגובשת יותר

shev.com 26-03-06 02:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי amirs_5
בחוקים רשום :

* בפעם הראשונה שמשתמש עובר על חוקי הפורום, הוא יקבל אזהרה קלה, שהמטרה שלה היא רק להזהיר ולא לפגוע במשתמש לרעה.
* בפעם השנייה המשתמש מאבד את גישתו לפורומי האטרקציה.

אילו פורומים אלו פורמי האטרקציה , סתם מעניין אותי

פורומים של גרפיקה, דיבורים, דומיינים ואחסון אתרים.

The Predator 26-03-06 11:19

ציטוט:

החוק אינו מטומטם. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בלי שום בעיה.
האם לדעתך יש סיבה שאני אממן את הפירסום של פורום של מישהו אחר?
האם אתה חושב שהקמת הקהילה פה והרצת הפורום הזה על שרת פרטי הינה דבר שהינו מה בכך? אולי שכחת שיש פה הרבה מאד עלויות כדי שהפורום הזה יעמוד וימשיך לרוץ?
כשאני נותן פה במה למישהו לפרסם את עצמו ולקדם פורום/אתר משל עצמו, מן הראוי היה שאני אתוגמל על המתן במה למישהו שרוצה לקדם את עצמו.
אתה רוצה להשתמש בשירותים של הפורום להפיץ את הפירסום על המערכת /אתר /פורום/פורטל שלך? אין בעיה.. פשוט תשלם כמו כל אחד שמפרסם. יש מחיר לכל דבר.
זה באמת נראה לי מטומטם שאני אשקיע בפורום, שרת, רישיונות, שעות ארוכות של עבודה של ניהול, וכל זה כדי את כל המשאבים האלו בחינם לאיזה משתמש שיקדם פורום שהוא הקים אתמול והוא יהנה מחשיפה לקהילה איכותית שעברה סינון רב והפכה להיות מגובשת יותר

בזה אני מסכים איתך,
אבל יש פורטל/אתר שממש לא גרועים כמו שאתה מתאר
אולי אפשר להוציא חוק ? מערכת מוכנה עם וותק של לפחות שנה ?

shev.com 26-03-06 15:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pancher
בזה אני מסכים איתך,
אבל יש פורטל/אתר שממש לא גרועים כמו שאתה מתאר
אולי אפשר להוציא חוק ? מערכת מוכנה עם וותק של לפחות שנה ?

היוצאים דופן שמאושרים לפרסום ושימוש בצורה גלויה ורשמית היא שימוש באתרים למטרת מדריכים. לדוגמה בפורום פרש, יש הרבה מאד מדריכים. אם מישהו רוצה להבליט מדריך ספציפי באתר כלשהו, הוא יכול לתת קישור ישיר אל המדריך עצמו. לא פירסום של כל הפורטל, אלא לינק ישיר אל המדריך, עם ציון הקרדיט המגיע אל כותב המדריך.

ani 26-03-06 17:34

שלום אלון,
דיברתי איתך לפני שבוע בקשר למשתמש בעל גישות מורחבות,
ואמרתה לי להזכיר לך עוד שבוע, אז הנה אני מזכיר,

ד"א אני עובד באקסטרים סרב, אז אתה יכול לתת לי מורשה מטעם, או שאני ימתין עד שליאור יתן לי?

The Penguin 26-03-06 17:45

שלום אלון

לפני חודש +/- דיברת איתי וסיכמנו שאהיה משתמש ניסיון לחודש אם בחודש אעמוד בתנאים אוכל להיות רגיל ללא הכותרת המעצבנת שכבר לא אמורה להיות אקטואלית אני לא זוכר אם דיברתי איתך / עם אלי אך הבטחתם שאחרי חודש אהיה רגיל ולא משתמש ניסיון + הסכם ניסיון

בתודה

אור

LDan 26-03-06 18:16

יש לי שאלה .. יש לי מסנג'ר אישי .. ששם השרת שלו זה פורום שלי אם מערכת מוכנה..
למשל : or@myforum.bla...
מותר לי לפרסם את המסנג'ר הזה??

shev.com 26-03-06 19:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי HyperActiv
יש לי שאלה .. יש לי מסנג'ר אישי .. ששם השרת שלו זה פורום שלי אם מערכת מוכנה..
למשל : or@myforum.bla...
מותר לי לפרסם את המסנג'ר הזה??

שם המשתמש שלך יכול להופיע בהחלט בפרופיל שלך. זה דורש כמובן שמישהו ילחץ על הפרופיל שלך כדי לראות את הפרטים האלו.
מאחר וזה לא פירסום ישיר של הפורום שלך, אלא רק שם המשתמש, אני לא אתנגד שתשאיר אותו שם. זה שונה מאשר זה יופיע בחתימה שלך באופן קבוע.

shev.com 26-03-06 20:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי OrSolomon
שלום אלון

לפני חודש +/- דיברת איתי וסיכמנו שאהיה משתמש ניסיון לחודש אם בחודש אעמוד בתנאים אוכל להיות רגיל ללא הכותרת המעצבנת שכבר לא אמורה להיות אקטואלית אני לא זוכר אם דיברתי איתך / עם אלי אך הבטחתם שאחרי חודש אהיה רגיל ולא משתמש ניסיון + הסכם ניסיון

בתודה

אור

תזכיר לי את זה ב-1 באפריל. אז אני אסיר לך את ההגבלה.

mlnn 26-03-06 20:58

טוב אז תלונה:
כל הקטע הזה עם פרסום פורומים ושזה אסור.
אני עוד יכול להבין שאסור לפרסם פורומים שלא יהיה ספאם זה בסדר, אבל המשתמשים פה חיים בסרט, מישהו רק אומר אני צריך עזרה או חסות לפורום, זהו! דווח למה אסור לדבר על פורומים.
זה נראה לכם הגיוני?
אז כמו שאמרתי, לפרסם סתם אסור.
אבל לדבר, למה לא? אחוז גדול מאוד מהאינטרנט הוא הפורומים, וזה ממש מפגר (סליחה על הביטוי =\) שלא ידברו על פורומים.
גם קצת תמיכה באיזה בעיה בפורום לא תהרוג אף אחד, בקיצור.
נראה לי צריך לשנות קצת את החוקים...

shev.com 26-03-06 22:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mlnn
טוב אז תלונה:
כל הקטע הזה עם פרסום פורומים ושזה אסור.
אני עוד יכול להבין שאסור לפרסם פורומים שלא יהיה ספאם זה בסדר, אבל המשתמשים פה חיים בסרט, מישהו רק אומר אני צריך עזרה או חסות לפורום, זהו! דווח למה אסור לדבר על פורומים.
זה נראה לכם הגיוני?
אז כמו שאמרתי, לפרסם סתם אסור.
אבל לדבר, למה לא? אחוז גדול מאוד מהאינטרנט הוא הפורומים, וזה ממש מפגר (סליחה על הביטוי =\) שלא ידברו על פורומים.
גם קצת תמיכה באיזה בעיה בפורום לא תהרוג אף אחד, בקיצור.
נראה לי צריך לשנות קצת את החוקים...

אני מכבד את דעתך לגבי השינוי חוקים, אבל עם זאת, לא יחולו שינויים בחוקים.

d0rix 26-03-06 23:26

ציטוט:

תזכיר לי את זה ב-1 באפריל. אז אני אסיר לך את ההגבלה.

חחחחח אהבתי אלון, יש חוש הומור אה?|Lol|

Mordahan 27-03-06 15:34

אני רוצה בבקשה לשנות את הכינוי שלי..
הכינוי שלי שעכשיו:
Rizon
הכינוי שאני רוצה להחליף:
B-Site
תודה מראש..

Dasolis 27-03-06 20:43

אהלן אלון,
מכיוון שאתם דורשים אימייל IPS,
אי אפשר לשנות סיסמא בלי אימייל IPS כי אני נרשמתי לפני שהחוק נכנס,

מה אפשר לעשות ?

Nati K 28-03-06 10:43

אם אפשר,תשנו לי בבקשה את שם המישתמש ל-LOM
תודה :)

uni 29-03-06 17:11

יש מספר פורומים שאני לא יכול להגיב בהם אשמח אם תוכלו לסדר לי את ההרשאות

תודה רבה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:47.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ