![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
מישהו פה חושב שזה עבירה קלה?? אתם שוכחים פה שמדובר בעסק רשום במשרדי מע"מ ומס הכנסה, העסק מוכר ע"י המדינה, התחזות לבעל העסק זאת עבירה של הונאה, רמאות והתחזות. זה עסק שסובב סביב האינטרנט, כאשר באתר מוצג המסנג'ר כמקור תמיכה. התחזות זה ממש לא עבירה קטנה. בברכה, יאיר ירושלמי. novelHOSTING |
ציטוט:
אני לא עובר על זה בשתיקה |
PsyCho אומר/ת:
ממצב? דור || דניאל טוני ברדיו סטריטטטט www.radiostreet.net עזב/ה את השיחה. Expert-Serv.Net | Moshik Barak- Qu!K §!Lv£R אומר/ת: ? SmartWeb4U.com | אבי אומר/ת: סעמק דיי להוסיף תעשו טובה SmartWeb4U.com | אבי עזב/ה את השיחה. PsyCho נוסף/ה לשיחה זו. אין עוד תמיכה בכתב יד, מכיוון שלא לכל המשתתפים יש אפשרות להציג הודעות בכתב יד. הודעות בכתב יד יישלחו כטקסט. דור || דניאל טוני ברדיו סטריטטטט www.radiostreet.net הצטרף/ה לשיחה. אבי אומר/ת: נסגר גיא ?< CliCK - חולה עזב/ה את השיחה. דור || דניאל טוני ברדיו סטריטטטט www.radiostreet.net אומר/ת: זה לא גיא PsyCho אומר/ת: מה? דור || דניאל טוני ברדיו סטריטטטט www.radiostreet.net אומר/ת: זה מתחזה שלו דור || דניאל טוני ברדיו סטריטטטט www.radiostreet.net עזב/ה את השיחה. SmartWeb4U.com | אבי אומר/ת: דיי להוסיף אינעל רבק!!!!!!!! PsyCho אומר/ת: .... Expert-Serv.Net | Moshik Barak- Qu!K §!Lv£R אומר/ת: hostrick@hotmail.com זה המסנג'ר שלו, הוא מתחזה PsyCho אומר/ת: . SmartWeb4U.com | אבי עזב/ה את השיחה. PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: .... PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: .. PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: אופס Expert-Serv.Net | Moshik Barak- Qu!K §!Lv£R אומר/ת: מתחזה Expert-Serv.Net | Moshik Barak- Qu!K §!Lv£R אומר/ת: hostrick@hotmail.com Expert-Serv.Net | Moshik Barak- Qu!K §!Lv£R אומר/ת: מתחזה! PsyCho אומר/ת: .. PsyCho אומר/ת: .. PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: .. Expert-Serv.Net | Moshik Barak- Qu!K §!Lv£R אומר/ת: בו כנס לאיגנור Expert-Serv.Net | Moshik Barak- Qu!K §!Lv£R אומר/ת: משועמם PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: .. PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . PsyCho אומר/ת: . הוא החליט להמשיך עם זה :) |
עכשיו הוא הוסיף אותי למסנג'ר שלו, אישרתי.
והוא צירף אותי לשיחה, נכנסתי לנושא הזה וראתי שזה בדיוק הוא, שמתי אותו באיגנור. סלאמת. |
חייב לי 700 שקל! לא להתעסק איתו
|
ציטוט:
לא משנה... אני במקום גיא, הולך למשטרה אם המחשב הנייד.. מראה את הכל שם.. וסלמט .. אין לילד אינטרנט .. |
אוקי טוקי :)
איזה כתב קטנציק. |
Point,
לא שמת לב שהתגובה האחרונה בנושא נרשמה לפני 17 יום? יש לך אזהרה חביבי, בבקשה, אל תחזור על זה שוב. נעול (רק לייתר ביטחון). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ