![]() |
|
שלום אני מחפש מישהו שמוכן לקודד לי אתר כמה שיותר מהר.... זהו עיצוב של פייר סטייל הכל מוכן רק צריך לקודד אותו (להמיר מPSD לHTML) תודה רבה לעוזר...
איסיקיו בחתימה... |
בוא למסנג'ר:
yonatan642005@gmail.com (גם אימייל) שלח לי את העיצוב,ואכין לך את ה - HTML במהרה :) יום טוב, יונתן. |
ערב טוב לכולם !
אני צריך להגיש בעוד כשבוע בערך מצגת, המצגת כמעט מוכנה... יש מצב שאיזה מעצב יעצב לי תמונת רקע למצגת ללא תמורה ? :) אם כן אני מאוד אודה לו, ניתן ליצור איתי באייסי : 178474267 |
צריך מערכת תחרות אתרים חינמית או שמישהו תורם
|
שלום,אני ניר ואני צריך באנר בגודל 468 על 60 שיהיה כתוב בו SuperCars - אתר המכוניות הטוב ביותר. אני מעדיף אנימציה.
אשמח אם מישהו מהקהילה יוכל להכין לי את הדבר. פרטים ליצירת קשר: ICQ: 305113760 הודעה פרטית תודה למי שיעשה את זה, ניר, מנהל האתר SuperCars |
אני מחפש מישהו שיכול לבנות לי מערכת חדשות לאתר שלי.
דיברתי עם איזה מתכנת והוא אמר לי שזו עבודה לא קשה של פחות מחצי שעה.. אני יכול בתמורה לפרסם את האיש או את חברתו למשך תקופה בלתי מוגבלת. תודה |
שלום אני מחפש לאתר שיפתח בקרוב מנהל צוות כתבים
העבודה היא: לארגן צוות כתבים כמו שצריך ולדאוג לזה שיכתבו לפחות כתבה אחת או שתיים ביום (אבל איכותיות ויחודיות) העבודה כרגע היא בהתנדבות בלבד! אבל אם יהיה הצלחה לאתר העבודה תהיה בתשלום האתר עוסק במחשבים גאדג'טים אינטרנט בניית אתרים וכל הקשור לנושא האתר יהיה על דומיין ישראלי שרת חזק ומערכת יחודית מי שמעוניין שישאיר מסנג'ר או אייסיקיו (עדיף מסנג'ר) |
מחפש מישו שיכול לעצב לי אתר מעריצים..בתמרוה לפירסום באתר ענק מעל אלפים כניסות
|
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ