![]() |
ציטוט:
זה עד ל-10.9 אז השביתה שלנו מתוכננת למה לא קראת קודם? |
ציטוט:
כאשר פותחים בשביתה הגוף האחראי על התלמידים (במקרה הזה) חייב לאשר אותה ולא אתם עוברים על החוק. |
ציטוט:
לפני כבערך שנה הייתה שביתה של יום אחד שבה השתתפו אם אני לא טועה כ-100,000 שביתה שאירגן ילד מרעננה וכמו אצלנו היא התחילה בתור עמוד באינטרנט בלי אישור של אף אחד רק ילד אמיץ שמחאה נגד הקיצוצים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הבי"ס שלך לא עשה כלום, אם אני הייתי גורם במשרד החינוך, הייתי פשוט מפטר את ההנהלה. |
ציטוט:
אפשר לחשוב שיום אחד יזיק למישהו.. כאילו שאפחד לא מבריז אבל העניין כאן שזה לאות מחאה לא לאות "לא בא לי ללכת לבציפר היום" או "שיט יש תנ"ך היום יאללה אני אבריז הביתה" וכו'.. וכבר עשו דברים כאלה |
ציטוט:
כאשר מתחילים במחאה צריך שלבסוף היא תשנה משהו, לא להרים את הידיים למעלה ולהגיד דפקנו את המערכת. |
חחחח לכלא ? אני אוותר !
ואני יודע שצבא זה כייף נהנתי בגדנ"ע אבל הבעיה היא שאני פרופיל 97 קרבי ואני חנון עם שלייקס ! וכל זה שאלו את דימה וטמפון ואיגור וכולם לא סתם אני חתיך >< אבל אמממ אני לא רוצה קרבי אלוהים שונא אותי ואני מרגיש את זה ככה שזה לא לטובתי ! ואני מעדיף לעשות משהו שאני אוהב שזה ממרם או משטרה כחולה שזה פצץ לא צבאים כי אני לא נאב ! כחולה ככה שאני יהיה כל יום בבית ! :) אבל תחזיקו לי אצבעות יום שני יש לי קצין מיון הוא יגיד לי לאן אני הולך בטוח בלה בלה בלה ! אני אמור להתגייס ב 11 ל9 והיצורים רק עכשיו אומרים לי ! למרות שנתנו לי מנילה של שדה (קרבי) והכי טוב שהיה שם זה יחידה 901 :) להרוג ערבושים לזה נתתי 2 או 3 לא זוכר לכל השאר נתתי 1 יענו הכי לא רוצה כי ראסמי אני אני אני אני אני אני רוצה מחשבים :( |
ציטוט:
אממ נכון היו קיצוצים וגם בבציפר שלנו רצו לעשות את אותו הדבר אבל אצלנו בגלל השביתה הזאת לא באו מלא ילדים כי כולם תמכו בזה שצריך טיול שנתי (שרצו לבטל לנו) ובסוף בגלל שהרבה ילדים לא באו היה לנו טיול שנתי ולהגיד לך ת'אמת נראלי שזה כן יצליח כי אם הייתי חושבת אחרת לא הייתי עושה את זה בכלל(: |
ציטוט:
בכל מקרה, שיהיה לכם בהצלחה...אתם תזדקקו לזה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ