![]() |
ציטוט:
מאז שנפתחת כבר יש לך משרד ... אוטו צמוד ... קו 1-800 .. בינתיים לא רואים כלום . הכל הודעות פה ... אז גם אם יש שקרים, אתה מהשקרנים הכי גדולים ב-Hosts, גורם לאנשים לחשוב שאתה רציני ... ו ... כלום ! אז תאמין לי שעדיף מה שיאיר עושה מאשר ההודעות שלך פה . |
ואני עוד רציתי לקנות משם התפתתי מהמחיר......מזל......אבל בסוף קניתי מhostpro....וגם אני מבאס כל יום מחדש פעם הבאה רק מהחברות המוכרות :S מטעויות לומדים
|
http://tornado.oxserv.net/yair.jpg
ציטוט:
אני יכול להביא לפחות 10 לקוחות שאתה עבדת עליהם! היום אני התקשרתי אליך והבאת לי 4 תירוצים: 1)אני בת"אואני אבוא ב-7 2)הפלאפון שלי נשבר ואני לא יכול לראות שיחות נכנסות 3)יש לי בעיה של לאגים ואני מעביר אותך ועוד לקוח לשרת שהוא זמני שהתקשרי אליך אחרי חודש אתה אמרת לי"איפה הייתה אחי 3 שבועות",איפה אתה הייתה?!?!?! ואם מדברים תביעות,אז מי שעושה את כל הבאלגם זה אתה אתה צריך להתבייש!, נ.ב הגדשתי לך חתימה, :p |
פשוט בושה חברה גרועה g-host
|
גם גי-הוסט וגם אקסטרים סרב
אתם חושבים שאתם מנהלים טובים אבל אתם צריכים להתבייש! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הנה עשיתי שינוי!,וזאת לא השקעה כזאתי גדולה:qqb009:
אני מקווה מאוד שאנשים יראו ולא יקנוכי כבר המלצתי להרבה אנשים לא לקנות אהה ואחרי שאמרתי לו לפני כמה ימים שאני ממליץ עליו לרעה הוא אמר שהוא יתבע אותי... הוא חושב שזה הוצאת דיבה, ליאור,אני רק ממליץ אתה יכול להירגע |
G-Host חברה לא רע לפי מה ששמעתי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ