![]() |
אצלינו בצפר מעפן...
יש א1, 4 יחידות ו3 יחידות מי שעובר את כיתה י' עם 80+ שנתי הוא 5 יחידות ועושה את שאלונים 05 ו06 ביא'.. קיצר יש לי 70 שנתי[הכל בגלל מחצית א'..] ואני צריך לעשות מבחן בסוף אוגוסט כדי לההיות 5.. אני מאוכזב מעצמי ברמות:\ |
כן אבל יצא לי m=0,-3,3
(עם ת"ה) |
ציטוט:
אני בכלל השוותי את שניהם: PHP קוד:
ואז השוותי את שניהם (כי בשניהם היה 3ay). מצאתי את x ובדקתי מתי המכנה לא שווה לאפס. סתם סיבכתי. |
ככה גם אני חשבתי..אבל ככה אנקורי ופותרים עשו..(שים לב..לך יצא a=!3,-3 לי יצא גם 0)
|
ציטוט:
|
תעשה a1/a2 =! b1/b2
יוצא ע"ם ת.ה. מה שאמרתי(הת.ה. הוא 0) שיטט גילתי את הטעות לא נורא כמה יורידו לי(עשיתי איחוד עם ת.ה. ולא חיתוך) |
ציטוט:
בקטנה..בשביל זה בדיוק יש מועד ב'... |
ציטוט:
שמע אני בכלל התכוננתי ל2 וקטורים..והם שמו פתאום 2 אנליטית..אבל הופתעתי מאיזה קל זה היה.. פתרתי את התרגיל הראשון תוך 5 דקות..3 היה קצת יותר נחמד..ו5 גם כן איכותי רגיל כזה.. |
ציטוט:
עברתי לתרגיל 1, הסתבכתי שם...המשכתי ל3 (וקטורים) הצלחתי את א' ב-ב' הסתבכתי..עברתי לג'..הצלחתי.. שמתי לב שיש לי עוד 15-20 דק'....והבנתי שאין לי סיכוי לסיים את המבחן הזה עם ציון נורמאלי גם ככה...אז יצאתי...ולמועד ב' אני יבוא יותר מוכן..השבוע הזה היה מספיק לחוץ בשביל (מסיבת סיום בסופ"ש וכו') אז לא היה לי זמן להתכונן לזה...לעומת זאת..למועד ב' יש לי די הרבה זמן.. |
ציטוט:
תרגיל 5? היה קצת מבלבל.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ