![]() |
ציטוט:
בעיה שלהם - הם בחרו בארגון טרור. אתה מנסה לעשות שלום עם ארגון טרור, זה פשוט לא אפשרי. |
תומך במאה אחוז במה שיונתן אמר ובחחלק מהדברים ש kingsnake אמר.
הפיתרון הוא אכן שתי מדינות לשתי עמים. לחכמים שאמרו אז למה בחרו את החמאס ברוב מוחץ? התשובה הפשוטה היא ברגע שאין דמוקרטיה ומשטר חזק כמו מי שיש לו קצת כוח ועושה קצת שרירים זוכה. זה כמו שתשאלו איך באירן בוחרים תמיד בשליט שלהם ב 99% מהאנשים,התשובה היא כי יש רק מתמודד אחד חחחח... ויעז הבן אדם עם הבצים לומר מילה ימות פשוט מאוד. כנ"ל בעזה. הם סובלים שם האזרחים,הם חיים בחיים לא חיים... הם מסכנים חבל על הזמן לא מספיק שאין מי שידאג להם ויש להם פחד מאירגוני הטרור האלה אלא גם יש להם פחד מצה"ל. עכשיו תגידו אז למה הם לא מתנגדים לחמאס (כמו שמישהו אמר כאן)? אז אני שואל למה אף אחד לא יתנגד להיטלר בזמנו? התשובה הפשוטה היא לשני המקרים שמי שיתנגד מצא את מותו פשוט וקל. אז לומר שבגרמניה כל הגרמנים היו נאצים ואנטי יהודים זה לא נכון,בואו שימו את עצמכם במקומם למי היה ביצים (עם יד על הלב) לצאת נגד אירגונים האלה,זה לא שאפשר בדרך של דמוקרטיה. וזה שהם מפגיזים מבתים של אזרחים חפים מפשע זה לא אומר שאותם אזרחים שיתפו פעולה,לא הייתה להם ברירה,זה לא שאותם אירגונים באו יפה דפקו בדלת "שלום האם אפשר להשתמש בגג ביתכם על מנת להפגיז את עוטף עזה בבקשה? צאו מהסרט הזה,שם זה לא ישראל לא שואלים אין התנגדות אתה חיי ("זכית"),יש התנגדות אתה זכית במוות... מכל צד שיבחרו או יותר נכון לא יבחרו הם יפגעו. |
ציטוט:
ציטוט:
הרוב בכלל לא מתנגדים. אחרי כ"כ הרבה שנים- התסכול מצטבר (לא שהם תומכים בדרכים של החמאס, פשוט לא מתנגדים) וקשה לראות פיתרון אחר, בדיוק כמו התסכול על ירי הטילים כלפי ישראל (גם כאן אנשים כבר לא רואים שום דרך, למרות שהיא קיימת). ובכל מקרה, מי שמעז להתנגד לחמאס נשחט במקום. |
ציטוט:
איזה שטויות...... חמאס לא יכול היה להפעיל כל-כך הרבה כוח כך שיבחרו רק בהם. הרי הם אפילו לא היו בשלטון ולפחות בגדה הם בנחיתות מספרית. בניגוד לאירן שיש רק מפלגה אחת.... ובקשר לגרמניה הנאצית דווקא היטלר נבחר בדרך די דמוקרטית. חוץ מזה אל תשווה גרמנים לערבים..... (אבל שם לב שהנאצים קבלו שם רק של איזה רק 50 וקצת אחוז אחרי שהתאחדו עם המפלגה הלאומנית שם בניגוד לחמאס שלבד קבל איזה 70 אחוז, שזה המון....). וזה דווקא די ברור למה הם בוחרים בחמאס, כי הם הצליחו לגרום לנו לברוח מעזה (התנתקות), עכשיו הם מצפים שיעיפו אותנו מיהודה ושומרון ואז כבר השמים הם הגבול..... ת'כלאס אפשר להבין אותם, אם הם לא היו מבצעים פיגועים כנראה שלא היה את כל הליצנים האלה שרוצים שנתפנה מהשטחים..... |
ציטוט:
אבל כדי להקים מדינה באזור כמו שלנו יש לשלם קורבנות, להזכיר לך כמה קורבנות אנחנו שילמנו ? במצב הנוכחי, אם הפלשתינים לא יכולים להתנגד לשלטון טרור, הם לא יוכלו להקים מדינה. כשהם התנגדו לו והשלטון שם יפסיק להיות שלטון טרור , אין בעיה להקים עבורם מדינה ולחיות בשלום (וכן, זה גם מה שאני רוצה). אבל לצערנו, זה לא קורה, וכרגע השנאה שלהם לישראל רק מתגברת, מה שמצחיק שחלקכם טוענים שאנחנו אחראיים לשנאה הזו, אז אם כל הכבוד גם הם אחראיים על כך שאנחנו (לפחות חלקנו) שונאים אותם. בכל מקרה, זה הדעה שלכם ואני מכבד אותה. לדעתי (ואני לא מבקש שתסכימו איתו), רק מפלגת ימין קיצוני תביא לסיום המצב הנוכחי, ולא סתם לפי הסקרים מס' המנדטים של ליברמן עלה, הציבור מאמין יותר ויותר בימין קיצוני, ואני מקווה שיגיע היום שהוא יהיה ראש ממשלה. |
|
לפלסטינים יש מניע מאוד מאוד גדול לנפח את מספר ההרוגים, כדי שהעולם יראה וידע שהם "מסכנים" ושאנחנו מפרקים להם ת'צורה :P .
והתקשרות לוקחת את המידע מהם ומפיצה.. |
ציטוט:
כל המספרים שמראים בתקשורת הם שקרים חשוב לציין שחלק גדול מהאזרחים שנהרגו בכלל לא נהרגו על ידי ישראל . |
3 אזהרות באשכול אחד, תמתנו את הדיבור שלכם טיפה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ