![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם לי אין, צריך להיות משתמש היכל התהילה כדי להיכנס אליהם. הפורומים זה דומיינים ועוד כמה. |
יש גישה להכל, אין גישה להגיב בנושאים שלא נפתחו על ידך בפורום דומיינים למשל.
|
קיבלתי אזהרה בזה הרגע לדעתי היא מוצדקת
אני לא מערער בסמכות בעלי האתר אבל אציין את הסיבה שלדעתי ראויה להתחשבות אני חדש מאוד היום הצטרפתי אליכם לכאן קראתי את חוקי הפורום אמנם ,אבל הקפצתי בטעות משהו מסויים ורציתי רק לעזור לא שמתי לב לתאריך ואני מצטער על זה אם יוחלט שאזהרה תישאר אז שתישאר פשוט חשוב לי לציין תסיבה תודה מראש וסליחה שי |לב| |
היי שי,
אומנם אתה באמת חדש פה בפורום, אבל זאת לא סיבה מוצדקת לשתי הקפצות ולבקשת חסות לקהילה. זה שאתה חדש, לא נותן לך אפשרות לעבור על החוקים. על הקפצה אחת, "בטעות" לא היית מקבל אזהרה בגלל שאתה חדש. אבל על שתי הקפצות + פירסום בקשת חסות לקהילה, זה מספיק בשביל לקבל אזהרה ואף יותר. בינתיים האזהרה לא תרד, אבל אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=715 כדי שמקרים כאלה פשוט לא יקרו שוב. תודה, טל גרטי. |
שלום לך שי,
האזהרה לא תרד... כלומר היא תרד כעבור חודש אוטומטית - לבנתיים הימנע מצרות ואם כפי שאמרת קראת את החוקים אני בטוח שלא תעבור עליהם... לכן היא תישאר ובעוד כחודש היא תרד, אל תיתן לה להפריע לך כעת :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אשמח אם השם שלי ישונה ל:
mLnN|tMp.co.il תודה! |
ציטוט:
|
שלום צוות ניהול יקר, אפשרי לשנות את השם לזה:
power או 017 תודה רבה. |
ציטוט:
|
אהלן.
טם אפשר לשנות את שם המשתמש שלי ל Jarhead. תודה, יוסי. |
ציטוט:
|
תודה אלמוג.
|
באג מוזר שכזה,
ב"מיקום" אפשר לכתוב ללא הגבלת מקום... |
ציטוט:
|
היה לי פעם משתמש כבוד
ואחר-כך ירד אפשר לדעת למה? |
שלום אלון ביקשתי ממך להסיר לי את הכותרת המעצבנת כי אמרתם שאני בחודש ניסיון ולאחר מכן אהיה משתנש עם כותרת רגיל ואמרת לי להזכיר לך ב 1 באפריל שעבר לפני 3 ימים
תוכל לשנות לי את הכותרת בחזרה לרגיל? תודה אור |
בקשר להגבלת פירסום הודעה בפורומים כמו: הצעות אחסון, שירותי רשת נוספים וכו'.
אשמח אם תשנו את הדף "תקלה" שבן אדם שאין לו סמכות("שהוא לא רשום כעוסק חוקי"), אז כשהוא מגיב הוא מקבל "ארור" כמו: קוד:
Sindrom, אין לך הרשאות גישה לדף שביקשת. יכולות להיות מספר סיבות לכך: תודה ,אבי. |
ציטוט:
|
אפשר לשנות את השם משתמש בבקשה מ- .Noam .H
ל- NoamH ועוד משו למה מתחת לשם כתוב לי שאני משתמש חדש ? תודה ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואל תייחסו ממש חשיבות לכותרות, זה לא ממש משנה! בכל מקרה מתי זה פעם? והאם אתה יכול להוכיח? |
ציטוט:
לפני שהגייסתי אחרי שהתגייסתי זה ירד ובקשר להוכחה תשאל את אלי הוא שם אותי |
ציטוט:
|
שלום לכם...
אני רוצה לשנות את הכינוי שלי בבקשה עם אפשר ל pini89 |
מה הדרישות לקבלה להיכל התהילה?
|
ציטוט:
|
למה נמחקה לי הודעה באשקול צוצטות?
|
כי דיברת על דברים לא חוקיים כמו הורדות באימיול, פורום הוסטס הינו חוקי.
|
ציטוט:
אני לא פירסמתי שום לינק או מקור להורדה של תוכן כלשהו. הפוסט היה כבדיחה, ואני בטוח שהצד השני הבין זאת. |
ציטוט:
|
אפשר בבקשה לשנות את שם המשתמש שלי ל- Game-Serv ?
אני עובד חדש בגייםסרב ועוד מעט אני גם אקבל גישה. תשאלו את נתנאל בעל הגישה (Nati_h) אם אתם רוצים להיות בטוחים. תודה מראש |
ציטוט:
עד שתירשם כעסק תחת חוק החברות או עד שתירשם כעובד בעסק תחת חוק החברות לא אוכל לשנות את שימך לשם המבוקש עקב החוק שאוסר על פרסום דומיינים, שמות חברה לא רשומות בהוסטס. |
למה שאני נכנס לעמוד הראשי של הוסטס הוא מראה לי שאני לא מחובר אבל שאני נכנס לפורמים הוא מראה לי שאני מחובר טו שזה רק אצלי.
http://www.hosts.co.il/ |
ציטוט:
וזה הסתדר :) גם לי זה קורה |
זה מוביל אותי לאותו עמוד ומשאיר אותי לא מחובר רק שאני עובר לפורמים הוא מראה לי שאני מחובר
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ