![]() |
ציטוט:
|
בוקר אור, חבל אתמול מקום אחד לפי האחרון =[
|
חזרתי מאילת והיה סוף!!!!!!!!!!!!!!!
ובוקר טוב לכולם. |
צהריים טובים :]
|
צהריים טובים לכולם, עכשיו להתכונן לאנגלית :(
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
תגידו, יש למשטרה SMS?
ואם יש קצת קליטה, ואי אפשר להתקשר, יש מצב לשלוח SMS? |
למה אין מצב להתקשר?
אני חושב שאין להם sms אם זה היה עובד ככה רק אלוהים יודע כמה תלונות שווא היו. בכל מקרה 100 זאת שיחת חינם. |
אלירן עשה פאדיחה היום :]
|
Good night :)
Tommwro i have Matkoent at Lashon :/ |
ציטוט:
לילה טוסט לכולם. |
ציטוט:
תמיד כשהקליטה יורדת עד הפס האחרון כתוב על המסך של הפלאפון: "שיחת חירום בלבד" וגם כשכרטיס הsim לא נמצא בפאלפון אפשר להתקשר לשיחת חירום. |
אלכס אני חושב שאתה טועה, כי פלאפון בלי קליטה זאת אומרת בלי קשר לאנטנות זאת אומרת בלי אפשרות לבצע שיחות חירום...
|
ציטוט:
|
בכל מקרה נראה לי שצריך לעשות שירות SMS.
נגיד אם מישהו במצב שהוא לא יכול לדבר, אבל לשלוח SMS דווקא כן... |
יום רביעי מגן בהסטוריה:(
היום ומחר יש לי חופש, אני עוד מעט מסיים את כל החומר, ואז מחר נישאר רק לשננן בע"פ;)(להסטוריה לומדים בעל-פה לא?|: ). חיים טובים לכולם:) |
האשכול שקע -_-"
נמ.. אחלה ציונים יש לי בזמן האחרון 102 באנגלית 94 בערבית 85 בערבית :-D |
מחר מגן בהסטוריהההההההה|דמעות|
אני לא יודע אם אני יודע..... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף|מתעצב ן קטן| |
ציטוט:
יש יותר מידי חומר!!! אני לא זוכר הכל |דמעות| מקווה שיהיה טוב ;-( |
הספירה לאחור התחילה - עוד קצת יותר מ24 שעות עד לשידור סיום העונה של Lost באורך של שעתיים בערוץ של רשת ABC.
|
יותר מידי חומר?
מה אתם כיתה י'? חכו לי"א... זה פי 3 חומר...! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מישהו עשה (בעצם..עושה אם הוא לא סיים מוקדם) את הבגרות במבנים ותהליכים ומבוא לכלכלה?
מקווה שהלך טוב. מוגש על 66, מקווה לפחות 70 כדי לא להיכשל...לא היה יותר מידי קשה, היו שאלות מתנה... |
ציטוט:
הי אני בכיתה ח' ;P |
|Lol| ערב טוב
|
ציטוט:
עדיין צהריים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תחזור על זה. :-/ |
יאוו, עברתי טסט מכה ראשונה על טרקטור + טרקטורון =]]
עכשיו אני הולך לחרוש על הרנג'ר בכביש :D |
מזל טוב! =]
|
ציטוט:
WTF ? טרקטור? מה אתה חקלאי ( |winky| ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
vadja בן כמה אתה? |
מזל טוב שיהיה :)
|
ציטוט:
ובמקרה גם יש לי רי'נגר וגם אני שייך למשפחה חקלאית ויש לי גישה לטרקטורים... B-) אז הייתי חייב לעשות רישיון על זה :P |
שמעו קטע....יום אחרי סוף השנה (21 ויוני) אני יהיה בידיייווווווווווווווקקקקקקקקק בן 15 וחצי XD....חחח איזה משועמם אני...פעם אחרונה שאני מתעורר מוקדם!
|
Lost.S02E23.HDTV.XviD-XOR Lost.S02.E24.HDTV.XviD-XOR פרק סיום העונה של "אבודים" - פרק סיום באורך כפול, הוחלט לפצל אותו. זאת הייתה אחלה סדרה, כולי תקווה שהיא תמשיך לעונה שלישית (אולי לא, אני מתלבט עם עצמי). |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ