![]() |
ציטוט:
|
מבקש שינוי כינוי ל - D.s
|
ציטוט:
השליחה מתבצעת לדואל Admin בHosts.co.il ציטוט:
|
הערה: ניתן גם בפרטי ויש עדיפות לפרטי.
אתה מוזמן לפנות אליי. |
ציטוט:
|
אני נאלץ למחוק את המשתמש שלי, אני לא רוצה שתראו אותי אי פעם, ככה אתם תופסים מדי חוקים והפורום שומם ולא עושה כלום
מצטער, תמחקו את המשתמש שלי, כנראה שאני לא מתאים לפה ולהתראות . |
ציטוט:
להתראות. |
אפשר בבבקשה לשנות את השם שלי ל:
S-Preso תודה |
צנזור מילים
תופעה מעצבנת זה לגיטימי שיש מילים שאתה מצנזרים אותו כמו מילים גסות וקללות אבל בחרתם לצנזר גם את המילה כ ס ף k e s e f וזה מעצבן בטירוף יש לי אתר שהכתובת שלו היא k e s e f-f.com אני רוצה לפרסם באשכול של החלפת קישורים או בחתימה אני לא יכול בבקשה תורידו את המילה הזאת מהצנזור תודה איתי |
ציטוט:
בדיוק בגלל מה שהאתר שלך מציג, המילה הזאת מצונזרת. בעצם, רק הוספת עוד סיבה למה כן להשאיר את זה בצינזור. |
ציטוט:
|
בגלל שהאתר שלי עוסק בכסף קל אסור לי להחליף קישורים עם אנשים פה??
אסור לי לשים תאתר בחתימה.?? אני לא בא לעשות פה ספאם אני בא לקדם את האתר בדרכים לגיטימיות זה שיש הרבה שמפרסמים אתרי כסף קל בהודעות ספאם בפורומים לא אומר שכולם עושים את זה מאוד מקווה שתורידו את המילה מצנזור לשיקולכם |
ציטוט:
אתרים בנושאי כסף קל לא מורשים להתפרסם בהוסטס בשום דרך, על אחת כמה וכמה שאנחנו גם לא נעודד אנשים לפתוח אתרים כאלה בכך שנאפשר להם להחליף קישורים. |
התופעה הזאת מעיקרה לא פסולה
האתרים שמדברים עליהם בפורום שלי הם רק אתרים אמינים שמשלמים רק חברות רציניות לא שקרים בלופים ורמאויות אין מה לתפוס תדברים כשלילים יש כאלה שמפרסמים כל מיני שטויות בדרכים לא חוקיות וגם מה שהם מפרסמים לא חוקי אבל טוב לא משנה אני מבין שאני לא יוכל לשנות כלום נצתרך להסתדר |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עם זאת הנושא לא הוחלט כרצון של ההנהלה לפעול נגד האתר של המשתמש itay12389, אלה כהחלטה רחבה יותר. בכל אופן, אין שינוי בעמדת לגבי הנושא נכון לעכשיו. |
אשמח עם תשנו לי את השם מ Tal|Line-Serv.com ל Tal-Ls
|
ציטוט:
|
אנא תשנו לי את הכינוי ל
Tomer|Scan.Co.IL |
שלום,
אודה לכם אם תשנו לי את הכינוי לDean. תודה מראש. |
שלום! ברשותי אתר שרץ על מערכת מוכנה: sitetou. האתר יכול לתרום הרבה לפורום דומיינים, אני יכול לפרסם אותו שם למרות שהוא רץ על מערכת מוכנה? (הוא מכיל תוכן שקשור לפורום ויכול לעזור להרבה גולשים בפורום).
|
מנהלים פנו אליי ואני ישלח לכם כתובת של פורום שמעתיק מהוסטס את העיצוב..
|
ציטוט:
ובכל מקרה, מערכת זו היא מערכת ניהול תוכן. לא נכללת בקטגוריית המערכות המוכנות, למרות שבעקרון היא עובדת כמו אחת. הרבה אתרים שמתפרסמים כאן עובדים עם מערכת ניהול תוכן... במקרה שלך היא פשוט חינמית. זו דעתי. נחכה לתשובת המנהלים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אשמח אם תשנו לי את הניק ל " Or|Fore.co.il"
כי הצטרפתי לצוות של fore.co.il תודה |
אני אשמח לשנות את הכינוי ל: Tai (מTaiKaish).
תודה מראש.. |
ציטוט:
הם צריכים לבקש לההנהלת הגבוה להכניס אותך לחוזה תחת חברתם . ורק לאחר שתהפוך לסגול, תוכל לבקש לשנות כינוי של חברה ! בהצלחה . |
ציטוט:
|
אפשר לשנות לי את השם משתמש מ almogtt ל שליחטא ? או אם תפוס ל slihta
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ד"א פנה אליי בפרטי עם בקשה לצרפו תחתייך כעובד בחברתך, שלח לי את הפרופיל והוא יקבל צבע סגול. ציטוט:
|
|
מה הכוונה "אמצעים מקובלים"? בתוך הפורום עצמו?
אני פשוט לא יכול לפתוח אשכול בגלל שהבאת לי 6 נקודות . |
ציטוט:
להעביר את הביקורת באמצעים המקובלים בלבד (אם היית טורח וקורא את ההודעה הראשונה באשכול זה היית מגלה שהודעה פרטית לאחד המנהלים תעשה את העבודה). ולא, אין קשר בין האזהרה שקיבלת לבין אי היכולת שלך לפתוח כאן אשכולות, כפי שאמרתי, קצת קריאה לא תזיק. |
בקשה לשינוי שם המשתמש לOmerN
|
ציטוט:
|
אבקש לדעת פרטים לגבי משתמשי "היכל תהילה" , תודה.
|
ציטוט:
משתמשי אלו הם משתמשים שנמצאו כתורמים להוסטס בכל צורה שהיא ונמצאו לנכון לעלות לתואר מכובד שאומר "צוות הוסטס מודה לכם". משתמשים אלו יכולים להציע הצעות להוסטס ולנסות ולעזור לצוות לקדם אותו. (ציטוט מהנושא הבא : כאן) |
שלום,
אתם יכולים בבקשה לשנות לי את הכינוי ל Ron|ProDeK.co.il תודה מראש. |
אשמח אם תשנו לי שם משתמש ל-"ALPINE" (ללא מרחאות)
תודה מראש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ