הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   חבר'ה, תגידו מה קורה עם חברת InterKey? [ אשכול נוסטלגיות הרישמי]! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11508)

Dima 02-01-06 02:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yaiR yerushalmi
הקוסם, תומר האגדי פתח חברת הוסטינג בשם Magikz..

הם מכרו הכל, הוסטינג, ריסיילרינג, שרתי משחק, שרתי ספיק וכו'.
לעסק היה וותק של חודשיים והוא כבר נתפס כעסק רציני ביותר, הקוסם החליט לעבור לשוק ה"יעודיים" וקולו קיישן, הבטיח לכולם שיש לו ארון בנטוויז'ין, דפק רווח על כל אחד אפשרי 1000 שקל פה על שרת יעודי, 3000 שקל שם על חצי שנה לשרת יעודי וכו'..
אחרי כמה ימים הוא נעלם, נעלם גם עם השרת של יאן מלייזרטאק, יאן הגיע אליו הבייתה ולקח את השרת והכסף, הוא היחיד.

בכל מקרה, שבוע בערך לפני שהוא נעלם אני פרסמתי עליו ביקורת שהוא גנב, שקרן, רמאי וכו', אף אחד לא האמין..

רק אחרי חודש - חודשיים אנשים התחילו להבין שהוא בעצם ברח להם עם הכסף, ואחרי זה הוא שלח פה הודעה שהוא לא נעלם, הוא בסה"כ בבית חולם, בקיצור תירוצים, חזר פרסם הודעה ונעלם שוב.

אחרי חצי שנה וניסיונות לארגן תביעה של כל הלקוחות של הקוסם, שום דבר לא בוצע אבל התפרסמה הודעה בפרש עם הניק של תומר, כשהוא שאל שם איך ואיפה הכי משתלם להשקיע 50 אלף שקל.

העניין הוא שכל הרעיון הזה היה פשוט גאוני,
הבן אדם התחבר עם האנשים הנכונים ומצא לעצמו תומכים טכנים ואנשי מכירות מנהלים בחירים במערכת, מי בכלל שמע לפני שנתיים על הונאה בתחום ההוסטינג?
הוא עשה את הכל עם צעד מתוכנן מראש, גם כשהוא הוריד את כל השרתים שהיו לו זה היה בהדרגה ככה שאחד אומר "מה קרה למה Magikz נפלו??" והשני "לא אבל עדיין פועל".
בכל מקרה, אני סוגד לבן אדם הזה שהצליח לעשות רווח כל כך גדול ובצורה כל כך חלקה בלי שאף אחד אפילו חשד בו.

עד כאן להיום,
יאיר ירושלמי - מספר הסיפורים.
novelHOSTING

האמת שגם אני סוגד לו, הבנאדם עשה את זה במקום הנכון בזמן הנכון.

Fector 02-01-06 11:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yaiR yerushalmi
הקוסם, תומר האגדי פתח חברת הוסטינג בשם Magikz..

הם מכרו הכל, הוסטינג, ריסיילרינג, שרתי משחק, שרתי ספיק וכו'.
לעסק היה וותק של חודשיים והוא כבר נתפס כעסק רציני ביותר, הקוסם החליט לעבור לשוק ה"יעודיים" וקולו קיישן, הבטיח לכולם שיש לו ארון בנטוויז'ין, דפק רווח על כל אחד אפשרי 1000 שקל פה על שרת יעודי, 3000 שקל שם על חצי שנה לשרת יעודי וכו'..
אחרי כמה ימים הוא נעלם, נעלם גם עם השרת של יאן מלייזרטאק, יאן הגיע אליו הבייתה ולקח את השרת והכסף, הוא היחיד.

בכל מקרה, שבוע בערך לפני שהוא נעלם אני פרסמתי עליו ביקורת שהוא גנב, שקרן, רמאי וכו', אף אחד לא האמין..

רק אחרי חודש - חודשיים אנשים התחילו להבין שהוא בעצם ברח להם עם הכסף, ואחרי זה הוא שלח פה הודעה שהוא לא נעלם, הוא בסה"כ בבית חולם, בקיצור תירוצים, חזר פרסם הודעה ונעלם שוב.

אחרי חצי שנה וניסיונות לארגן תביעה של כל הלקוחות של הקוסם, שום דבר לא בוצע אבל התפרסמה הודעה בפרש עם הניק של תומר, כשהוא שאל שם איך ואיפה הכי משתלם להשקיע 50 אלף שקל.

העניין הוא שכל הרעיון הזה היה פשוט גאוני,
הבן אדם התחבר עם האנשים הנכונים ומצא לעצמו תומכים טכנים ואנשי מכירות מנהלים בחירים במערכת, מי בכלל שמע לפני שנתיים על הונאה בתחום ההוסטינג?
הוא עשה את הכל עם צעד מתוכנן מראש, גם כשהוא הוריד את כל השרתים שהיו לו זה היה בהדרגה ככה שאחד אומר "מה קרה למה Magikz נפלו??" והשני "לא אבל עדיין פועל".
בכל מקרה, אני סוגד לבן אדם הזה שהצליח לעשות רווח כל כך גדול ובצורה כל כך חלקה בלי שאף אחד אפילו חשד בו.

עד כאן להיום,
יאיר ירושלמי - מספר הסיפורים.
novelHOSTING

חחח אני הבאתי את ההודעה מפראש ... הניק שלו היה t0mer ...
רגע הוא דפק אותך או לא ?

Tal 02-01-06 12:19

אני דווקא מסכים עם בן.
אין לי מושג למה אתם 'סוגדים' לו..
על מה? על גניבה?

אגב, אם כבר לסגוד, אני סוגד ליאן, שהוא פשוט נסע אליו הביתה ולקח את השרת ממנו.
(לא יודע אם זה נכון, אבל ככה הבנתי מהסיפור של יאיר)

Dima 02-01-06 13:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
חחח אני הבאתי את ההודעה מפראש ... הניק שלו היה t0mer ...
רגע הוא דפק אותך או לא ?

תזכיר לי, מה היה הניק שלך?

Ori 02-01-06 13:18

עכשיו יאיר צריך לספר לכם מי הביא אותו להוסטס.

D.J ORON 02-01-06 13:49

מה אתם סוגדים לו
גועל נפש נשבע לכם פשוט בן אדם מגעיל
אף אחד לא חשב לאחד את כל הלקוחות ולהפיל עליו איזה תביעה שלא הבין מאיפה זה בא לו?!
מה ניסגר איתכם אנשים?!

s.o.s 02-01-06 13:50

D.J ORON אתה חושב שזה כזה קל ?!
לא היה להם חוזה לא קבלה ולא כלום!!!
ואלי אפילו בגלל הגניבה לא היה להם כסף לעורך דין!

psycho 02-01-06 13:53

מה אתם מחרטטים? פגשתי את תומר 4 פעמים
הוא לא תיכנן.. פשוט שם לב שזה קל לעשות את זה
אני שמתי לב שהוא שקרן זה ביום שהייתי איתו בפלאפל והייתי צריך להעיד שהוא ב'פגישה' כי חברה שלו לא האמינה

בת'כלס? הוא אדם חכם בכללי יש לו ידע עצום בלינוקס וכו'
האמת היא שאני לא הפסדתי שקל בגללו
למרות שיכל לעקוץ אותי גם.. :\

בכל אופן הרוב פה מדברים מסיפור שהם שמעו
כנראה שרק אני ויאיר מכירים מקרוב תסיפור חח

s.o.s 02-01-06 14:00

כי גיא אולי חוץ מזה שאתה שמן אתה גם חכם לא כמו אחרים =\ :)

psycho 02-01-06 14:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי s.o.s
כי גיא אולי חוץ מזה שאתה שמן אתה גם חכם לא כמו אחרים =\ :)

האמת? זה לא קטע של חוכמה קטע של זהירות

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:52.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ