הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   מה קרה לאנטר סרב? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=13978)

ymwd 27-01-06 11:28

נו תגידו לי אתם דוברים שלהם? אין לאף אחד סמכות להגיד מה איתם
ידוע שיש בעיות ידוע שמחכים יותר מזה חבל שמישהו שיודע משהו או לא יודע משהו יתן פה תמונות מצב

Dima 27-01-06 11:58

אנטרסרב חוזרים בקרוב עם שרת חדש, יותר חזק ויותר יציב.
הייתי ממליץ לכולם להמתין (זה לא קשור אליי).

Amital 27-01-06 13:15

נמאס לי לחכות להם כבר אני מנסה לתפוס את כפיר שיחזיר לי תכסף והוא לא עונה ולא אף אחד רק הם מתחמקים ולא עושים שוב דבר עם השרת זה כבר נמאס בטרוף

TRIP 27-01-06 14:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי serv-in
נמאס לי לחכות להם כבר אני מנסה לתפוס את כפיר שיחזיר לי תכסף והוא לא עונה ולא אף אחד רק הם מתחמקים ולא עושים שוב דבר עם השרת זה כבר נמאס בטרוף

:( כפיר פרש אמרו

Amital 27-01-06 14:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TRIP
:( כפיר פרש אמרו

אני זה שאמרתי שהוא פרש והוא באמת פרש אבל יבגני אמר שאני ידבר עם כפיר שיחזיר תכסף ובנתיים השרת נראה לי גם היום לא יעבוד זה כבר נמאס!@

כפיר 27-01-06 14:20

שלום לכולם תקשיבו יש כמה בעיות בשרת ועוד כמה תקלות עברנו לשרת דואל אקסון חדש אתם תקבלו פירוט על הכול אני עכשיו לא יכול לעדכן כי אני לא כול היום בעבודה לא שזה אשמה שלכם אבל הכול כבר עלה לשרת החדש בעזרת ה' עוד היום יפעל אז כול המומחים פה אנחנו נסדר את הכול לבד אל תדאגו
עכשיו בקשר לפרישה שלי עדין זה לא סגור אני עדין חושב על זה אתם תדעו מתי אני יפרוש ומתי השרת יפעל באופן מלא

עכשיו כול מי שמנסה לאתקשר ואומר שאני לא עונה כי הפלא' אצל אחי בצבא הוא בקרבי המשפחה שלי פוחדת ולא היה לו פלא אז לקח את שלי עד יום שלישי!

יום טוב לכם!

Amital 27-01-06 14:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי כפיר
שלום לכולם תקשיבו יש כמה בעיות בשרת ועוד כמה תקלות עברנו לשרת דואל אקסון חדש אתם תקבלו פירוט על הכול אני עכשיו לא יכול לעדכן כי אני לא כול היום בעבודה לא שזה אשמה שלכם אבל הכול כבר עלה לשרת החדש בעזרת ה' עוד היום יפעל אז כול המומחים פה אנחנו נסדר את הכול לבד אל תדאגו
עכשיו בקשר לפרישה שלי עדין זה לא סגור אני עדין חושב על זה אתם תדעו מתי אני יפרוש ומתי השרת יפעל באופן מלא

עכשיו כול מי שמנסה לאתקשר ואומר שאני לא עונה כי הפלא' אצל אחי בצבא הוא בקרבי המשפחה שלי פוחדת ולא היה לו פלא אז לקח את שלי עד יום שלישי!

יום טוב לכם!

תתחבר לאייסי או משהו אני חייב לדבר איתך בקשר לכסף וכול זה ..

TRIP 27-01-06 15:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי כפיר

יום טוב לכם!

מקוה שיחזור היום כמו שאמרת:) .

TRIP 27-01-06 16:22

מצטער אבל " עוד היום יפעל "

היום יום שישי ? אתה יודע כן?ואני לא מאמין שתעבדו ביום שישי בערב(השעה עכשיו 4וחצי)
אפשר לדעת מתי הוא יחזור?:rolleyes:

Vitalist 27-01-06 20:20

למה לא לא עובדים בשישי? מה דתיים?
כבר ערב שישי....

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:34.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ