![]() |
ציטוט:
אני לא יודע למה הציעו אחרי שאמרתי לה שאני עושה 10 יחידות לימוד במדעי המחשב [ולקח לה שנה להבין שזה לא סתם מחשבים, והיא טענה "זה כאילו מחשבים אבל הרבה..." בסוף הסברתי לה מה זה] פתואם זה עלה בשיחה... |
ציטוט:
מוזר מאוד שהיא החליטה על תפקידים בשבילך כי בתכל'ס היא לא קצינת מיון ואין לה שום הסמכה לדברים האלו :-/ |
ציטוט:
|
אלעד, תגיד שנייה:
הפיתוח ישומים, תוכנות וכו' שאתה מפתח, זה הכל למחשבים או גם לציוד אלקטרוניקה. הכוונה שלי היא, האם אתה רק מפתח ישומי WINDOWS, LINUX וכו', או גם תיכנות אלקטרוניקה ? |
צבא זה דרק . כי אח שלי חתם עם הצבא שהוא ילד בטכניון באיזה קורס (לא זוכר איך קוראים לזה)
למד 3 שנים עכשיו הוא 3 שנים חובה ו15 שנה סדיר מסכורת 6,100 זה כסף זה ? חברים שלו מהקורס עכשיו עובדים מקבלים מע ל ל10 אלף והוא אכל אותה עדיף כבר ללכת לטכני של חיל אוויר או ים שמה ללמוד לסים בית ספר להשאר עוד שנתיים לילמוד מגמה מסוימת מקבל תואר שרק הצבא מכירה בו משרת 3 שנים חובה מקבל 100 שקל כמו כול חייל, ואז קצין שנתיים 4000 ברוטו הכי טוב לסיים בית ספר עם בגרות מכובדת ללכת ללמוד ואז טיק טק מוצאים עבודה |
ציטוט:
אתה אומר כאילו אמרתי שרק אלה שבמחשבים הם ג'ובניקים שמעת אותי מדבר על זה? ותאמין לי כל מי שיוצא מקרבי יכול להרוויח כסף טוב ולא חייב להיות גאון במחשבים. ובכלל נדבר על זה שאם אתה מחתימים אותך קבע אני עושה פי 2 על מה שאתה תעשה. כי שאחד שחתם קבע בקרבי ויצא לפנסייה בגיל מוקדם הוא מסודר לכל החיים והסכום שמקבלים זה סכום שלא תעשה כל החיים שלך אלא אם כן יש לך חברה גדולה. |
ציטוט:
הסכום שאתה מרוויח בקבע הוא קצת מעל מינימום. מישהו שיוצא ממר"ם, תלפיות, שחקים או כל קבוצת עלית אחרת של צה"ל מרוויח בערך 20 אלף ש"ח לחודש. דבר שהפנסיה השנתית שלך שווה לו. מי שחתם קבע בקרבי לרוב יותר בלי שום תואר בכלום, הוא יוצא למעשה כמישהו יותר טיפש מתלמיד תיכון כי אפילו את מה שהוא למד (בתנאי שהוא למד...) הוא שכח. אתה יוצא משם אפס עם קצת כסף והרבה אגו. |
ציטוט:
ציטוט:
אבא שלי היה 19 שנה קבע בחיל האויר (סה"כ 22 שנה בשירות)...ולא קיבל כ"כ הרבה כמו לא יודע מה.... רוצה כסף טוב מקבע?..תהיה טייס....זה יותר כסף מכל דבר בצבא הזה.... |
ציטוט:
אז תאר לך שקרבי עושה כפול. ושקרבי עושה כפול זה יותר ממה שאתה תעשה בחיים שלך אם אתה אומר שאתה תעשה 20 אלף בחודש כמובן אחרי מס הכנסה ישאר לך 14 אלף פחות או יותר. אז עכשיו תתחיל לחשב. עוד משהו קטן אחרי שאחד בקבע יוצא לפנסיה הוא ממשיך לקבל אחלה פנסיה. |
יש לי שאלה אני לא יודע עם מישהו יכול לענות לי עלייה....
אין לי לא 12 שנות לימוד ולא בגרות אני יכול להיות בפלס"ר או מג"ב? נ.ב אני יודע שאני יכול במצב שלי לעשות רק חמוצים אבל בכל זאות! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ