הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שביתות ועיצומים - כל העדכונים! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=52856)

Vitalist 02-10-07 23:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 562201)
לא יודע מאיפה שמעת את זה,אבל אני לא מאמין שהם יעשו רק לשכבה אחת כל יום,זה מעשה טיפש ואם הם נגיד יעשו את זה אני מאמין שהיה לפחות כתבה אחת בנושא שהיה כתוב " השבתת שכבה אחת " ולא " שביתה גדולה".
אם היו היו רוצים לעשות את זה,הם היו עושים את זה לכיתות ח-ט שאין להם בגרויות ולא לסחב עד אחרי החגים,הם יכלו לעשות את זה גם שנה שעברה,הם לא סתם רוצים להשבית את כל המערכת(ולא שכבה אחת כמו שאתה אומר,כי זה לא יעזור להם בכלום) החינוך אחרי החופש ולצאת למאבק שלטענת ...(לא יודע מי ) יהיה מאבק של חודש או יותר.

הוא התכוון שכבה אחת שתושבת לאורך זמן......
ושנה שעברה הם לא עשו שביתה על מקצועות בגרות רק בגלל שבית המשפט אסר אליהם.....

DeanT 03-10-07 00:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 562201)
לא יודע מאיפה שמעת את זה,אבל אני לא מאמין שהם יעשו רק לשכבה אחת כל יום,זה מעשה טיפש ואם הם נגיד יעשו את זה אני מאמין שהיה לפחות כתבה אחת בנושא שהיה כתוב " השבתת שכבה אחת " ולא " שביתה גדולה".
אם היו היו רוצים לעשות את זה,הם היו עושים את זה לכיתות ח-ט שאין להם בגרויות ולא לסחב עד אחרי החגים,הם יכלו לעשות את זה גם שנה שעברה,הם לא סתם רוצים להשבית את כל המערכת(ולא שכבה אחת כמו שאתה אומר,כי זה לא יעזור להם בכלום) החינוך אחרי החופש ולצאת למאבק שלטענת ...(לא יודע מי ) יהיה מאבק של חודש או יותר.

לא מדובר על שכבה ביום,
מדובר על השבתת שכבה אחת בלבד לכל התקופה.
באיזו שכבה מדובר? תגלו בקרוב. אם זה ייצא לפועל.

Livton92 03-10-07 21:28

שביתה חריפה אחריי סוכות!
כך כתוב באתר אירגון המורים.

Matchs 03-10-07 21:32

אני חושב שההשבתה תהיה לשכבת י"א..

X-T 04-10-07 11:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matchs (פרסם 562551)
אני חושב שההשבתה תהיה לשכבת י"א..

לדעתי שיכבה י' אם כבר, זה יותר משמעותי בשבילם.

DeanT 04-10-07 12:26

עדכון!
לאחר מספר ימים בהם הצפתם אותי בהודעות פרטיות וניסיתם לנחש באיזו שכבה מדובר - הזמן המיוחל הגיע - התקבל אישור פרסום של פרטים נוספים.

השכבה המושבתת הינה שכבת י'.
עדיין לא החליטו אם לנהוג בשיטת השבתת השכבה הבודדת או את מערכת החינוך כולה, עדכון נוסף יפורסם ביום קבלת ההחלטה.

יום טוב וחג שמח לכולם.

ohadsti 04-10-07 14:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562747)
עדכון!
לאחר מספר ימים בהם הצפתם אותי בהודעות פרטיות וניסיתם לנחש באיזו שכבה מדובר - הזמן המיוחל הגיע - התקבל אישור פרסום של פרטים נוספים.

עדיין לא החליטו אם לנהוג בשיטת השבתת השכבה הבודדת או את מערכת החינוך כולה, עדכון נוסף יפורסם ביום קבלת ההחלטה.

יום טוב וחג שמח לכולם.

אתה לא יוכל להביא איזה מקור משהוא מבוסס?
אם זה קיבל אישור פירסום למה זה לא מפורסם בשום מקום?

DeanT 04-10-07 16:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי serv-net (פרסם 562832)
אתה לא יוכל להביא איזה מקור משהוא מבוסס?
אם זה קיבל אישור פירסום למה זה לא מפורסם בשום מקום?

כי זה לא בטוח.
תעבור על העמודים הקודמים ותראה שכתבתי שיש לי מקורות בוועדה שמחליטה על השבתות המערכת, ולכן אני יודע על דברים, לרוב, לפני שהם מפורסמים בכלי התקשורת או בכל מקום אחר.
אישור הפרסום ניתן לי בעקבות העובדה שהחליטו סופית שבמידה וישביתו שכבה אחת - זו השכבה המדוברת.
כבר זמן מה יש דיבורים על השבתת שכבה אחת, הפרט החשאי היחיד היה שמדובר בשכבת י'. אני לא יודע למה לא פרסמו את זה בשום מקום.
בהמשך אעדכן על השביתה והאם תתקיים. במידה וכן, אודיע גם אם ישביתו את השכבה המדוברת או את כל המערכת.

המקורות שלי מאוד אמינים.

hhaifa 04-10-07 16:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562747)
עדכון!

יום טוב וחג שמח לכולם.

תודה רבה על העידכון.
אני בכיתה י' :) איזה כיף.
זאת אומרת שגם אם המורים מחליטים שלא להשבית את מערכת החינוך,
שכבת י' שובתת- 100%?

DeanT 04-10-07 17:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hhaifa (פרסם 562916)
תודה רבה על העידכון.
אני בכיתה י' :) איזה כיף.
זאת אומרת שגם אם המורים מחליטים שלא להשבית את מערכת החינוך,
שכבת י' שובתת- 100%?

לא.. אם אין שביתה - אין שביתה לאף אחד.
אם משביתים את הלימודים, ומחליטים להשבית לשכבה אחת בלבד, מדובר בשכבת י'. (שוקלים את זה בחיוב)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ