![]() |
בצד שמאל.. כמו שמתחברים למשמתמש רגיל.. ואז יש "פאנל ניהול" באותו מקום..
חח דניאל הגבנו ביחד.. |
ציטוט:
אני לא רואה איפה מתחברים... אני רוצה לראות דמו למערכת הזאת בבקשה שלחו לי לינק|שריף| |
אתה מוזמן להוריד את המערכת.
דמו חדש ורשמי יעלה אחרי העידכון שנפיץ בקרוב מאוד |
ציטוט:
|
אל תשימו OOP במערכת. זה פשוט (תסלחו לי), טמטום לשמו אם תעשו כזה דבר.
אתם תורידו את קהל היעד שלכם בכ80% או יותר. התמיכה בOOP הגיעה מPHP5 - כלומר, כל מערכת של PHP4 ומטה לא תתמוך בOOP בשום צורותיו ותראה שגיאות. OOP לא ימהיר לכם את זמני התגובה או משהו בסגנון, רק יסדר לכם את הקוד. אם בכל זאת תחליטו לעשות מהלך כזה, זה יהיה וויתור על כל אלו שעוד לא עברו / לא יעברו אי פעם לPHP5. |
PHP4 לא תומך ב-OOP?
OOP בסיסי, לא מתקדם של PHP5. אני לא רוצה לעבור על החוקים, אך כמה ממערכות הפורומים היותר פופולאריות בנויות מ-OOP, ותומכות ב-PHP4 וב-PHP 5 באופן מצויין. |
ציטוט:
|
בס"ד
פשוט ענק!!! כל הכבודדד!!!!!!!! |
תודה רבה =]
כמו שטל אמר תכנות מונחה עצמים מאוד מאוד מאוד נוח. למשל בעבודה עם המסד. כדי לעשות fetch_array פשוט ככה PHP קוד:
או כדי להוציא את שם המשתמש של המשתמש.. זה מאוד נוח |
ציטוט:
אין קשר ישיר בין מחלקות לבין OOP בהכרח. OOP - Object Oriented Programming - בנוי ב3 מאפיינים עיקריים - ואף אחד מהם לא קיים בצורה מלאה בPHP4: לא ניתן לבנות את האובייקט כמו שצריך בהתחלה, לא ניתן לבצע הורשה כמו שצריך באמצעות private protected וכו' ולא ניתן לבצע העמסת פרמטרים, אופורטורים או OVERRIDE. בקיצור, להגיד שבPHP4 יש OOP זה פשוט לא נכון, מכל הבחינות האפשריות. לבנות עם OOP מערכת בהנחה שהמערכת תתמוך בזה זו שטות, ולבנות עם "OOP" של PHP4 זה לא לבנות עם OOP בכלל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ