![]() |
חבר'ייה, אני לא מבין את כל ה"כל הכבודים" וכו'..
אישית, אני משתתף בצער בעל החברה ומפעיליה. סך הכל מה שקרה כאן זה קודם כל זה שניפרץ השרת, כבר זמן רב התוכן לא חזר לשרת והלקוחות סובלים. עם כל הכבוד, עינייני הפנים שלך כגון לחימה כנגד הפורץ בצורה משפטית וכמה כסף אתה משלם על השחזור לא אמורים לעניין את הלקוחות. יש עובדה, פישלתם באבטחת השרת. אני לא מבין מה הקטע פה של "פעם הבאה אני קונה רק מ x" כאשר x פישל בעצם ובינתיים איננו רואים שום תוצאות חוץ ממילים כמו שילמתי ככה וככה, הלכתי לשם ולשם וכו' (אני לא אומר שמה שבעל השרת אומר איננו נכון, אלא אני אומר שאת הלקוח מעניינות עובדות ולא מילים). זה לא אמור לעניין את לקוחותיך אם שיחזרת את המידע עם תוכנה שהורדת מהאימיול או ששילמת לחברה 1,200$ על מנת שתבצע זאת עבורך. אני מצטער אם תגובתי איננה לרוחך, אך זוהי דעתי. שוב, מצטער עם נפגעת - זוהי איננה הייתה כוונתי. |
לקוחות יקרים
אני מצטער להודיע שיש עיקוב עם ההרדיסק, אנחנו מנסים לעשות הכל כדי שיחזור כמה שיותר מהר אבל זה לא דבר שתלוי בנו. לאייל (בעל הארון שבו נמצא השרת) יש בעיות עם הרכב. אנחנו מאוד מצטערים, מחר ההרדיסק יחזור כמו שזה נראה עכשיו - סופי . ההרדיסק המשוחזר כבר בידינו , רק צריך להגיע לחוות השרתים ולחבר את ההרדיסק לשרת. אנחנו מצטערים בשמנו שוב ומנסים לחזור כמה שיותר מהר. לגבי התביעה, אני כרגע רושם עדות של כל מה שקרה מהתחלה ועד הסוף לגבי הפריצה, וכבר בימים הקרובים יגיש את התביעה. |
ציטוט:
בוא אני אגיב לך על כמה דברים.. תום עשה את כל הדברים שהוא צריך לעשות ומעבר!! -הלך לחברה יקרה ביותר, שיחזר את הקבצים של הלקוחות ושלו, ולדעתי?? שכחת פה משהו נורא חשוב אדון מארק!!! תום ולא ולא אף אחד אחראי על הקבצים של הלקוחות!! בתקנון רשום במפורש: אחריות וגיבויים: חברתנו אינה אחראית לכל נזק שנגרם לאתר הלקוחות או לחומר הלקוחות. חברתנו אינה מספקת גיבויים! עליכם לעשות גיבויים באופן אישי ועצמאי! חברתנו כן תהיה אחראית על הגיבויים אלא אם כן אתם במסגרת הלקוחות הרשומים בגיבויים יומיים (בתוספת תשלום). נו מארק? הזכרתי לך משהו? :) תום לא חייב שום דבר. כל לקוח היה צריך לשמור במחשב האישי שלו או לא יודע איפה, את הקבצים שלו. תום לא אחראי לזה. אם היה רשום בתקנון שהוא אחראי אז המצב היה שונה. עוד דבר, מה שתום הבטיח - הוא עשה! עכשיו הוא מחכה שאייל תמיר (לוילנס מי שלא מכיר) ילך ויתקין את הארדיסק מחדש לשרת. יש לו בעיות עם המכונית בגלל זה תום נתקע. לא מבין איך יש לכם עוד את החוצפה להגיב בכזה טון לתום. יום טוב, טל |
טל עם כל הכבוד ויש כבוד
הפכתם מצב שבו נטו הוסט לא בסדר למצב שנטו הוסט הפכה ממינוס לפלוס אני מחזיק מתום על העובדה שהוא דאג לגיבויים אבל לא ציפיתי שיעשה משהו אחר זה לא שהוא בא ועשה משהו שלא ציפו ממנו! הוא עשה מה שחברה מקצועית עושה וכל הכבוד לו אבל די להפוך את נטו הוסט ל "קורבן" ולהגיד "אוי ואבוי הם אחלה חברה מסכנים תקנו מהם תקנו מהם" זה יכול לקרות לכולם, אבל אני לא חושב שזה אמור לקרות.. יש פה פאשלה של נטו הוסט שיהיה בהצלחה מחזיק מתום. |
ציטוט:
לא יודע אם אני כ"כ יכול להגיד אבל האשמה של הפריצה, לא קשורה לתום... ממש לא... לא הייתה בעית אבטחה בשרת, לא בעיה אצל תום.. בעיה משהו אחר.. וגיא, תאמין לי שאם המצב היה שתום פישל ותום היה אחראי על הפריצה, אז תום היה באמת אחראי לשחזר את הגיבויים. אבל הפריצה לא היתה באשמת תום... בהצלחה לכולם :) אני בטוח שהעניין יגמר בסדר וכולם יצאו מרוצים. |
ציטוט:
טל, אם אינך מסכים בדעתי, אין צורך לענות בטון מתנשא. אני נתתי את תגובתי בגובה העיניים, ולתגובה דומה אני מצפה. אגב, אתה אומר שאינכם אחראים על הקבצים, אז על מה אתם כן אחראים? זה יפה מאוד שאירגנתם תנאים שיגנו עליכם בכל כיוון, אבל אתם חברת אירוח אתרים, ואם אינכם מסוגלים לתת אחריות על האתרים המאוחסנים על השרת... |
יכול להיות שהסיסמא לא נפרצה אלא מישהו השיג אותה ונכנס בלי רשות.
אף אחד לא יודע מאיתנו את המקרה, אז הבא ולא נשפוט. נטו הוסט בתאכלס לפי מה שהם אומרים העסק הראשון בהוסטס שאומר ובאמת תובע, אם תום באמת יגיש תביעה ובאמת יהיה הליך משפטי, אני בכל אופן אחזיק מהם כאנשים מקצועיים. |
אני מציע לנעול את האשכול הזה, הוא מתחיל לצאת מפרופורציות ...
|
ציטוט:
אם מישהו מצפה לפתוח אשכול כדי שכולם יגדו לו רק "כל הכבוד" "אתה תותח" ושאר המחמאות, אז שלא יפתח כלל. זו קבוצת דיון, וכל אחד יביע את דעתו (כל עוד לא מתבצעת הוצעת דיבה ולשון הרע). |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ