![]() |
בושה שאפילו לפתוח על זה אשכול !
גזענות !! זה כמו לכתוב האם תספקו שירות לרוסי מה לעשות יש הרבה כאלו בעם אז זה שיש ערבים קיצוניים בגלל זה ? כי גם יש יהודים קצוניים וגם רוסים וגם מכל עם ! אז מה כיאלו שאתה יודע מי עומד מאחורי המחשב שקונה ממך אם אתה לא נפגש איתו אז מה הבעיה ? פעם אחת לא להיות מעצבנים ולשאל בכלליות האם אתם מספקים שירות לעמים / עדות שונות או רק ליהודים |
כמובן שהייתי מספק שירות כי הם בני אדם בדיוק כמונו ורק בגלל שחלקם מקבלים חינוך גזעני מגיל 0, לא אומר שחייב לשנוא את כל האומה.
יש לי ילדה בכיתה(כיתה יא' למי שתוהה) שהיא ממוצא ערבי ואני ממש מיודד איתה וגם כן לא תאמינו אבל היא הכי טובה בלימודים ובעיקר במדעי מחשב(פסקל,אסמבלר,ויז'ואל, ניתוח מערכות, עיצוב תוכנה ועוד(חומר של שנתיים)). כל מי שאמר שלא יעסיקו ערבי בא"י טועה לדעתי לחלוטין. |
ציטוט:
ת'כלס, זה משפט הרבה יותר גזעני מכל האשכול הזה ... מי אמר שאין להם שכל :/ לדעתי יש ערבים גאונים, זה שהם משתמשים בחוכמה שלהם לנסות לרצוח ולגנוב זה משהו אחר . |
שוברים שתיקה !
http://www.shovrimshtika.org/index_he.asp תקראו את זה : http://www.shovrimshtika.org/video.a...irst1_256k.wmv |
Fector אני איתך !
קראו לי גזען,קראו לי פרימיטיבי,אני לא אשנה את דעתי . פעם פתחו דיון כזה,כתבתי שם סיפורים אישיים ומאז נוספו עוד למאגר .. אין סוף למקרים ! אי אפשר לסמוך עליהם ! אין כזה דבר ערבי שרוצה שלום ! אלה שרוצים "שלום" הם כאלה שאין להם כח לסכסוכים האלה,לא בגלל שהם אוהבים אותנו וזה .. ותקלטו כבר - מה שאתם רואים\שומעים בתקשורת זה לפעמים כ"כ לא נכון ! לא יודע מה אתכם ... אני מודע למציאות ! די להיות יפי נפש,הם לא רוצים שלום ! הם רוצים להכחיד אותנו . שבת שלום לכל חברי הפורום, אבירם . |
בושה לפתוח כזה דיון?
אין לי משהו נגד ערבים, סה"כ פתחתי כדי לראות מה תגיבו, לא התכוונתי ליצור פה ריבים או ויכוחים, סתם סיקרן אותי לדעת, אם אתם חושבים שעשיתי משהו שנוגד את החוקים, אתם מוזמנים לתת לי אזהרה, ואם זה נוגד את החוקים לא אחזור על כך שנית. |
אני ממש בשוק...,
זה ממש גיזענות, לינעול מהר, זה כל כך לא יפה... |
אני לא גזען,
סה"כ שאלתי שאלה, מה אתם עושים ממני מפלצת? |
האשכול הזה הוא גזעני, פוגע בזכויות האדם ופשוט גועל נפש שבכלל נפתח.
צריך לנעול ועדיך להסיר את האשכול הזה - פשוט בושה. איך מישהו כאן היה מרגיש אם הוא נתקל בפורום בחו"ל בשאלה "האם הייתם מספקים שירות ליהודים ?" תחשבו קצת.. (בעיקר פותח האשכול). |
כמובן כסף זה כסף.
יהודי זה יהודי. ערבי זה ערבי. שרת זה שרת :O |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ