![]() |
אבי - אתה יכול לגמור את הסיפור הזה בשקט:
שלח את העיצוב לתיכנות (בטוח יש לך קשרים;) ויעשו לך חינם) ותלשח לו את הפלאש + התיכנות + הpsd וסיים את העיניין בשקט ויהייה שמח לכולם :) וצחי- חבל על השם שלך ושל החברה שלך אתה ניראה לי מחפש לריב פה |
אני לא מחפש לריב אני בסה"כ רוצה לקבל את מה שמגיע לי שזה העיצוב כולל תיכנות ופלאש..
מה אני לא צודק? שילמתי כסף הבטיחו לי ? למה שאני לא יקבל? שידע לקיים |
ציטוט:
ואם אני יתחיל לפרסם פה לוגים החברה של צחי אני מאמין תיסגר תוך שבוע שבועיים ככה אני לא עושה את זה בגלל שלא משעמם לי בחיים ובגלל ניר השותף שלו. |
ניר שיהיה לו בכיף אני לא פראייר כמו ניר ! אני רוצה את מה שמגיע לי למה אתה משקר אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אני שילמתי לך תן לי מה שמגיע לי דייי כבר אם זה נמאס לי ממך אביייייייי דיייייייי שונא אותך!!!!!
|
יש לי רק דבר אחד לאמר..וזה שהאנשים פה פשוט אוהבים לראות ביקורות רעות פשוט חולים עליהם..כל ביקרות שיש באים ורושמים חבל לדעת, חבל וחבל..אתם הרי לא יודעים את כל הצדדים ות'סיפור בשלמותו אז בשביל מה להגיב סתם?..וצחי\עידן יש לכם דיבור פשוט מחליא,חבל ש"מנהל" עסק ידבר ככה.
שבת שלום, דני. |
לפי דעתי?
לא צריך למשיך להגיב עם ההודעה שלי צריך לחתום את האשכול מה שאני בא להגיד זה שאבי בן אדם ניפלא כולם מכירים אותו ובוא נגיד ככה עם הביקורת באמת נכונה, אז קורה,אך אחד לא יזכור את זה מרוב השבחים והאנשים שמכירים את אבי. כמו למשל שרולאנדיניו יעשה טעות אחרי הגול מישהו יזכור את הטעות?. בברכה רבה, אופיר אדי!. |
ציטוט:
וחוץ מזה הנושא עבר 7 דפים לא מספיק? למישהו פה יש הוכחות? תמונות? שיחת טלפון מוקלטת? כלום פשוט אז למה להמשיך לדבר פה עוד שיסגרו את הנושא ביניהם וזהו יום נעים |
אבי יכול להיות בסדר גמור שהוא רוצה ואם מי שהוא רוצה..
אם היית מנסה להמשיך לנדנד לו הייתה מקבל מה שאתה צריך..! יש משו אחד אצל אבי רע שאם אתה לא תנדנד לו לפעמים הוא לא יעשה את מה שצריך.. למדתי את זה מהדומין האחרון שהזמנתי אצלו.! |
ציטוט:
כדי לקבל את מה שמגיע לו? הבנאדם דגר איתו על עיצוב , פלאש ותכנות וקיבל רק דבר אחד מהכל ! |
הנה בנאדם שמבין!WiseStyle עיניין
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ