![]() |
לובש מדי פעם P:
|
אני אישית לו לובש...
לדעתי זה לא מתאים לי אבל אם השאלה היא אם אנשים לובשים את זה אבל התשובה שלי היא כן אני רואה הרבה גברים הולכים אם ורוד...לכל מקום אפשרי |
ראיתי את התגובות של כולם, מה אתם חושבים ישר שגבר שלובש ורוד הוא הומו? אני לובש חולצות ורודות (לי קופר, לקוסט, אפילו חולצות בצפר), לא וורוד ממש כהה, וורוד ממש בהיר.
קיצר מה פיתאום כולם קמים אחד על השני? מי שרוצה שילבש. הכל עניין של טעם. אתה שונא ורוד? שיהיה לך בכיף אני אוהב ישך בעיות? |
ציטוט:
בדיוק כמו שלך ניתנה הזכות להביע את דעתך (כמו שאמרת- אתה אוהב בגדים כאלה) גם לי ולכל משתמש אחר יש את הזכות להביע את דעתנו על בגדים מסוג זה. נכון, הכל עניין של טעם ובגלל זה אף הודעה באשכול לא אמרה "אל תלבש את זה יותר", פשוט חלק אמרו אוהב-לובש וחלק שונא-לא לובש. |
ציטוט:
|
מישהו עדיין חושב שחולצות ורודות זה של הומואים?
סתכלו על החולצה הבאה: http://www.clintonenterprises.com/ac...ink_fv_300.jpg לא יפה? היא של הומואים? |
ציטוט:
יש לך עוד אחרות משהו יפה אבל? 8-) |
ציטוט:
ואם תעיין בתגובותי האחרות זה לא קשור לזה שאתה גבר או לזה שהחולצה לא יפה- ורוד צבע דוחה. |
ציטוט:
אם היית קורא כמו שצריך היית רואה במפורש: "אז תעשו טובה ותשמרו את ההערות שלכם לעצמכם (כמו: "וורוד זה למתרוממים" וכו')" אני מבין שאין הבנת הנקרא?.. |
ציטוט:
קראתי כמו שצריך, לפני שאני מגיב אני בדר"כ קורא פעמיים וראיתי את החלק המדובר: רשום "וכו'", מבחינתי זה יכול להיות א' עוד תגובות בסגנון שהצגת או ב' שאר התגובות שהציגו פה שנוגדות את דעתך. אני הלכתי בשיקול שלי על אפשרות ב'. אם לדעת משתמש ורוד זה למתרוממים אני לא חושב שיש בעיה עם זה שהוא אומר את זה (מתרומם = הומו = קללה?, לדעתי לא...) ולכן התגובה שלי רלוונטית. הבנת הנקרא? אני חושב שיש, אבל זה נתון לויכוח... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ